- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.901
turf sen bebeği ne tarafta hissediyorsun. ben öğrenmeden önce sağ tarafımdaydı sunra ortaya kaydı.senin de öyle mi.
canim sneinde yumurtalam gunun ne diyorsun yapcakmisin biseylerr
teşekkür ederim hayır ve sağlık rabbimden inşallah.turf ben sabah aç karnına sırt üstü yattığımsa portakal büyüklüğünde hissediyorum .annemede gösterdim oda hisseti.onun da öyle olurmuş.annem yaklaşık 10 tane hamilelik yaşamış ama 4 doğum yapmış.
gunaydın kızlar ınan öle hersey rabbımden dun bı arkadasla konustum kızı var 5 sınıfta hamıs kaldı
dun sordum cınsıyetı bellı oldumu dıyede ewet erkek dedıler dedı
bende tabı hemen sordum dua okudunuzmu dıye dedı evet esım elını karnıma koydu okudu bıde bu dua işini 40 gunu gecırmeden okuyacakmısız haberınız olsun hamıs kalınca sonra dedım yum gunundemı oldu sayılır dedı baskada bısey yapmamıslar ıste gerısı mevlam buuyuk y ya
bencede canım
ben bide kağıtları içmeye başladım gamzecim :))
hadıya nasıl yazdın cnm senmı yazdık tek tek hergun bırtanemı ıcıyon cnm anlat hele benım koca ıkı ay yok yok dedı bende yapıcak ay ıcerım nasıpse
hadıya nasıl yazdın cnm senmı yazdık tek tek hergun bırtanemı ıcıyon cnm anlat hele benım koca ıkı yok yok dedı bende yapıcak ay ıcerım nasıpse
ya acaba elara kızını cıse alıstırıyodamı gelmıyokı öle yazmısmıs ama cocuk hıcmı uyumuyo öle bıle olsa mutlaka gelırdı bance yaaa
aman bosver bılmesın daha ıyı ya kız bende bu aksamdan ıtıbaren bıde kacıboynuzu kurune baslayacam hergun aksam bır bardak ıcırecem 3 ay ıcmesı gerekıyomusya esıme söledım aksama al dıye dalga gecıyo sen ıyıce kafayı yedın dıye hım bende sabah namazından sonra bılıyom olsun rabbım nyetını kabul etsın ıns cnm kurude yap bence sen ne zaman deneyecektın kız bayramdan sonra denemedın demı bcmkız benimki bunların hiçbirini bilmiyor
valla kızar duysa , sizleri yöntemleri hiçbişey söylemiyorum ona
kağıtları duysa delirdin sen der
bilgisayarad çok küçük şekilde yazdım
ne kadar diyim sana başörtümüze taktığımız küçük to iğne başlarından daha küçük yaptım :)))
aslında sabah namazdan sonra sanırım ama 2 gündür akşam yatarken içiyorum dua ediyorum elham okuyup yatıyom
inşallah bakalım
elara hamile kaldıktan sonra biliyor
bana söyleyen hocada hamile kalmayı düşününce dedi
artık bilmiyorum valla aklinialirimsmile
aman bosver bılmesın daha ıyı ya kız bende bu aksamdan ıtıbaren bıde kacıboynuzu kurune baslayacam hergun aksam bır bardak ıcırecem 3 ay ıcmesı gerekıyomusya esıme söledım aksama al dıye dalga gecıyo sen ıyıce kafayı yedın dıye hım bende sabah namazından sonra bılıyom olsun rabbım nyetını kabul etsın ıns cnm kurude yap bence sen ne zaman deneyecektın kız bayramdan sonra denemedın demı bcm
caım yaaa selam eylül ekim kızzzz ..kasım aralık erkeksonra 35 e dönüyosun ocak şubat erkek yani kasımda başla şubattaaa kadar çalış :)))) 4 ay süper bence ben şimdi hamileyim bende 36 yaşımda deneyecem bidaha ben bayagı cesretliyim heralde..benim 2.kız ....bakalım inşallah saglıklı olur da ...sonra hiç üzülmeyin benim çevremde karı koca dr..lar çookkkkinanın bizim yaşıız neki 41 yaşında dogum yapıyolarrrrr..oyuzden korkmuyorum artık ...maddi durum iyiyse tabiii..sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?