bebek cinsiyet belirleme..

Ay esime sorayim diyomda sanki sey gibi oldu ben bilmem beyim bilir esim 2. cocugu uzun zamandan beri istiyor(kizim 4 yasinda kizimdan sonra 2 düsügüm var) ben her defasinda erteliyorum bilgilerim cogalsinda yok vucudu alkali yapayimda yok yumurta rezervim az cogaltacak bitkiler kullanayimda derken baya zaman gecti simdide bu ay kiz ayiymis yapmayalim dersem beni evin icinde kovalar artik kaydirigubbakcemile

alkisalkisalkis

Elara'nın da yöntemlere inancı kalmamış herhalde ki gelmiyor
iki eli kandada olsa gelir o insallah kotu durum yokturrr

kizlar bu yöntemler vesileee nasip te ne varsa o olacakkk

mesela benim yumurtlama gununde ilski oldu ve namaz kildim
sadece cogul gebelik icin dua ettim
bide saglikli sihhatli olsun hayirli evlat olsun dedim o kadar
sebeblere yapismak lazim yaptimda olmadi denir o kadarr
Allah bizden daha iyisini biliyor sunu da unutmamak lazim duanin gucunede inaniyorum
elbet bir gun kabul olacakkk dualarimiz
bizler bilincli insalanlariz ne gelirse mevlamizdan raziyiz insallahhhhh

Aynen katiliyorum canim sadece diger olaylar biraz icimizi rahatlamak icin kendimize sectigimiz yol yoksa hepimizde Rabbimin kaderimize ne yazdiysa onun olacagini biliyoruz benim dualarim sizinle Rabbim herkesin gönlündekini kucagina versin insallah AMIN::::::

gurbetim ben bua kşam denersem eğer
ne yapacam anlatsana bana bi
namazı sonramı kılacam ????
tek benmi eşimdemi ?
anlat bi bakalım

sen ovulasyon testide kullandın galiba.çift çizgiden ne kadar sonra ilişki oldu.

arkadaşım bana da bakabilir misin_?
31.08.1986 doğumluyum ben ekim ayında denicez o ay için ne gösteriyor acaba

slm
naber kızlar ..
ben cuma tatile çıkıyorum
26 veya 27 sinde dr kontrolüm var..
çok heyecanlıyım..
dr cinsiyet sölerim dedi ama çok erken dseğilmi??
çok merak ediyorum..
bide ben MUHAMMED yazıasını arapça çıkardım her gece
yatmadan önce 1 tanesini içiyorum duamı edip
hayırlısı olsun inş..

gıdıyomusun ececım gule gule gıt gel ınssss hayırlı tatıller cnm cnm ıns olacak bu kadar dualarla ıns ben cok ınanıyorum

kac haftalık oldun cnm sımdı 10 haftalıksa erkekse bellı olur cnm ya dr tecrubelı bıde bılır bence

Canim iyi tatiller cinsiyet icinde senin icin hangisi hayirlisi ise o olsun Rabbim gönlündekini kucagina versin insallah....

alakası yok be cnm onun buyuk bır ısı olmassa kesın gelırdı ıns önemlı bısey yoktur

Bencede gamzecim Elaranin önemli bir sebebi olmasa bizden ayrilmaz insallah tez zamanda aramiza gelir.......

kızlar bı dua var 40 sabah namazından sonra okuyanın ıstegı gerceklesır dıye ben baslayacam sızde okuyun ıns yazıyorum....allahümme salli ala seyidine muhammedin abdike ve resülike ve halilike ve habibike salaten ergabiha merakiyel ihlasi ve enalü biha gayetel ihtisasi ve sellim tesliymen adede ma ahata bihi ilmüke ve ehsahü kitabüke küllema zekera kezzakirune ve gafele an zikrihil gafilun.....

doğum tarihim 09-03-1980
sat.9 mayıs canım

kac haftalık oldun cnm sımdı 10 haftalıksa erkekse bellı olur cnm ya dr tecrubelı bıde bılır bence

cnmmm işte dr gittiğimde 10
haftalık olacak kısmetse hayırlısı olsun bende çok
inanıyorum rabbim hepimize versin inş.....

inş. gelir onsuz olmuyor..
seni seviyoruz elaraaaaa...
gelllllll artıkkkkkkkkkkkeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…