bebek cinsiyet belirleme..

ıyıdır be ummutcum anca işleri bıtırdım ddaha yenı oturdum kız yoruldumm harbı artık ya bıde 4. ıstıyomm rabbım guc kuvvet versın bana sabah 6 dan berı ayaktayım ınanırmısın calıssam bukadar yorulmam((((((((

ben hep diyorum evde daha çok yoruluyorum diye
işyerinde valla akşama kadar oturuyorum
ama evde yatana kadar iş iş iş (

can zahmet olmazsa bana da bakar mısın..benim doğum tarihim 18.09.1981 eşimin 12.12.1976 ...bakarsan sevinirim...

can zahmet olmazsa bana da bakar mısın..benim doğum tarihim 18.09.1981 eşimin 12.12.1976 ...bakarsan sevinirim...

canım selam 29yaş çıkıyor sana eylül erkek daha sonra ekim,kasım,aralık kız ....yaşın 30 a dönüyor ocak ayı erkek.....bu ay geçmeden dene..ama yumurtalama döneminde tek ilişki geri kalan günler korun ...bol tuzlu yeee şimdiden..eşin keçiboynuzu pekmezi içsin ..hemen başla...ve dua onlar baş sayfalarda var gurbetimle irtibata geç gün verece o sana..sevgilerrr.

doğum tarihim 09-03-1980
sat.9 mayıs canım

canım dr. heralde sana kız demiş zaten ben gibi....seninde kız çıkıyor ..Allah'tan hayırlısı...3.de erkek olcak him meraklanma .....hem daha yazşın 28 senin birde beni düşün şükret ben 33 yaş ve kıza hamileyim 36 da 3.düşünüyorum....

gurbetim ben bua kşam denersem eğer
ne yapacam anlatsana bana bi
namazı sonramı kılacam ????
tek benmi eşimdemi ?
anlat bi bakalım
canim iliskiden önce iki reat kadin ve erkek Allah rizasi icin namaz kilarlar
llk rekatinda kafirun suresini
ikinci rekatinda ihlas suresini okurlar
namaz bitiminde ayetel kursu okunur ve Allah tan hayirli bir erkek evlat istenir saglikli sihhatli
bu kadar sonra besmele ile iliskiye girilir
sen ovulasyon testide kullandın galiba.çift çizgiden ne kadar sonra ilişki oldu.
evet canim kullandim ben sabah testi yaptim cift cizgiyi gordum normal de sabah 10 da yaptim ertesi gun 10 itibaren yapmam lazimdi ben bekleyemedim ayni gun gece yaptim bakalim hakkimda hayirlisi yani sunen akintiyi faan gordum takvimle falan yumurtlama gunum testle beraber hepsi ayni gunduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…