- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.941
herkese selam
kızlar intt yeni bağlandıda ancak girdim
nasılsınız
elara nereye gitti
h.g cnm valla bızde bılmıyozkı bı bılsek rahatlayacaz zaten sesızce kayboldu ortslıktan ya ıns önemli bır seyı yoktur
inşallah önemli birşey yoktur canım
ıyıdır be ummutcum anca işleri bıtırdım ddaha yenı oturdum kız yoruldumm harbı artık ya bıde 4. ıstıyomm rabbım guc kuvvet versın bana sabah 6 dan berı ayaktayım ınanırmısın calıssam bukadar yorulmam((((((((
sen naptın bu arada yerlestın evıne gule gule oturcnm hamısmıydın sen cnm
deyyan hoşgeldin canım
evine yerleştinmi iyice
saolun yerleştim
hamile değilim de bu ay kendim dr a gitmeden yumurtlama tarihine göre 1 kez denedim yine
canım aralık erkek görünüyor...bide 32 ye dönüyosun ocak ayı erkek.......eylül ekim kasım kız ..ben yerindeolsam aralık ta denerdim acele etme temkinli git ben salak acele ettim agustosu beklemedim haziranda tek atışla kızım geliyor..halbuki o yın kız oldugunu biliyodum :8(( 2.kızım hayırlıca dogurayım 2 yıl sonra temkinli davranıcam ve bida ...hayırlıca tabiiiiii...yaşın daha 31 süpper bence daha yaşın kaç başın kaç..genç anneee :))) ben 33 yaşımdayım 34 de dogum yapcam 36 bid denicem biratarafım yerse tabiiiiiiii...bakacz
neyse bakalım öptum
hadı hayırlısı cnm bak umutcum sana örnek dene sende gayrım yeter:))))))))))))))
can zahmet olmazsa bana da bakar mısın..benim doğum tarihim 18.09.1981 eşimin 12.12.1976 ...bakarsan sevinirim...
doğum tarihim 09-03-1980
sat.9 mayıs canım
inşallah bu akşam deneyeceğim
dua edin bana((
cnm ınsss koca pıpılı bı oglusun olurrrrrrrrrrr:))))))))))))))))):)))))))))))))bu kadar ıncelemeye de bu yakısır demı bıraz ayıp kactı emme :))))))))
hemde garantılemıssın ablam ya resımle supersın ıns olurda bızım tez curumez:)))))))))))))
canim iliskiden önce iki reat kadin ve erkek Allah rizasi icin namaz kilarlargurbetim ben bua kşam denersem eğer
ne yapacam anlatsana bana bi
namazı sonramı kılacam ????
tek benmi eşimdemi ?
anlat bi bakalım
evet canim kullandim ben sabah testi yaptim cift cizgiyi gordum normal de sabah 10 da yaptim ertesi gun 10 itibaren yapmam lazimdi ben bekleyemedim ayni gun gece yaptim bakalim hakkimda hayirlisi yani sunen akintiyi faan gordum takvimle falan yumurtlama gunum testle beraber hepsi ayni gunduuuusen ovulasyon testide kullandın galiba.çift çizgiden ne kadar sonra ilişki oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?