bebek cinsiyet belirleme..

akşam yatacam biraz kızlar
bi öncekinde hemen klakmıştım olmadı
canim bne iliskiden sonra valla solemesi ayuppppp sabah namazina kadar yattim hic kalkmadummmmmmm:kedi:

hemde garantılemıssın ablam ya resımle supersın ıns olurda bızım tez curumez:)))))))))))))
hadi bakalim canim eger oglum olursa yimirtlama gunu deyyom bennn tabi hamis de kalirsakkkkkk

bacım siklus kaç gün ilişki kaçıcı gün oldu? çift çizgiden sonraki gün yumurtlama günü. bir sonraki günü bekleseydin .

teşekkür ederim..ben zaten illa erkek olsun demiyorum.meraktan sordum..9.deneme bu ay ve hala hamiş kalmadım...hamile kalayımda ne olursa olsun..hayırlısı olsun...benim regim 22 eylül...adetin 9.11 ve 14. günü denedim..bakalım ...hiç sanmıyorum hamiş olduğumu...bu ay regi olayım doktora gidicem...birde bi şey sorucam..sen nereye bakıyosun bi takvim falan mı..eğer verbilirsen iyi olur...ben ekim ayından sonra korunmaya başlayacağım..çünkü öğretmenim yaz tatilinde doğum yapmak istemiyorum...bir daha 2011 şubattan sonra deneyeceğim...eğer bakabilirsen 2011 şubat mart nisan mayıs hairan bakabilir misin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…