- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.961
canim bne iliskiden sonra valla solemesi ayuppppp sabah namazina kadar yattim hic kalkmadummmmmmm:kedi:akşam yatacam biraz kızlar
bi öncekinde hemen klakmıştım olmadı
hadi bakalim canim eger oglum olursa yimirtlama gunu deyyom bennn tabi hamis de kalirsakkkkkkhemde garantılemıssın ablam ya resımle supersın ıns olurda bızım tez curumez:)))))))))))))
inşallah bu akşam deneyeceğim
dua edin bana((
canim iliskiden önce iki reat kadin ve erkek Allah rizasi icin namaz kilarlar
llk rekatinda kafirun suresini
ikinci rekatinda ihlas suresini okurlar
namaz bitiminde ayetel kursu okunur ve Allah tan hayirli bir erkek evlat istenir saglikli sihhatli
bu kadar sonra besmele ile iliskiye girilir
evet canim kullandim ben sabah testi yaptim cift cizgiyi gordum normal de sabah 10 da yaptim ertesi gun 10 itibaren yapmam lazimdi ben bekleyemedim ayni gun gece yaptim bakalim hakkimda hayirlisi yani sunen akintiyi faan gordum takvimle falan yumurtlama gunum testle beraber hepsi ayni gunduuuu
canım selam 29yaş çıkıyor sana eylül erkek daha sonra ekim,kasım,aralık kız ....yaşın 30 a dönüyor ocak ayı erkek.....bu ay geçmeden dene..ama yumurtalama döneminde tek ilişki geri kalan günler korun ...bol tuzlu yeee şimdiden..eşin keçiboynuzu pekmezi içsin ..hemen başla...ve dua onlar baş sayfalarda var gurbetimle irtibata geç gün verece o sana..sevgilerrr.
Kızlar bebiş beni bıraktı malesef,kısmet değilmiş :gitme:
canım benim kızkardeşimin ikizleri vardı 6.ayında normal doğumla kaybetti.öylelerini düşün herşey kısmet.şimdi hamile bir aya kadar bir kızı olucak.
Allah sabır versin canımKızlar bebiş beni bıraktı malesef,kısmet değilmiş :gitme:
benimde doğuma 3 gün kala bebek karnımda öldü.beterin beteri var.
cnm uzulme saglıksız bebısler genelde duser sakın uzulme rabbım ıns en yakın zamanda hamıs kalmayı nasıp etsın sana cnmKızlar bebiş beni bıraktı malesef,kısmet değilmiş :gitme:
günaydın kızlar
cnm uzulme saglıksız bebısler genelde duser sakın uzulme rabbım ıns en yakın zamanda hamıs kalmayı nasıp etsın sana cnm
gunaydın cnm ne ettın kız denedınmı bcmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?