- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.161
cnm h. geldın sende bendensın yanı 3 kız kızların kacyasında cnm bende ıstıyorum 4.ıns öburlerınde hıc bırsey denemısmıydın yöntem olarak yoksa benım gıbı yenı ogrenenlerdenmısın bu bılgılerıelara arkadasım hamıle kalındıgında 40 gun esımızın okuyacagı duayı bas sayfaya yazabılırmısın acaba benımde 3 kızım var 4 cuye nıyetlenıyorum dualarınızda benıde unutmayın arkadaslarım
Günaydın kızlar
gurbet ateşi sen koltuk altındanmı ölçtün ???
Benim 36.2 çıktı(
Öyle valla
napıyosun???
ıyı be ne olsun cocuklar uyuyo az bakayım dedım:)))))ne var yok hazekde benım gıbı kız 4. deneyecek olanlardan yalnız degılım yanıııı konusmusmuydun daha önce yenı heralde
sağol umut
ben pek iyi değilim bugün evdeyim ve midem kötü
neyse çıkıcam biraz uzanıyım gelirim sonra yine
günaydın.
herkes iyidir inşallah.
trufcum bulantılar yogunmu.idare edebiliyormusun.nasıll..umarım kısa süredegeçer.
hazek arkadaşımız yeni degil.buraya daha öncede yazmıştı.tanıyorum ben.
h.g cnm nbr sende yoksun uzun zamandır nerelerdesın
arkadaşlar günaydın,bugün yeni birşey öğrendim hamileliğin 11.haftasında yapılan ikili testte beta-hcg değerleri yüksekse kız oluyormuş,benim değerlerim normalden çok yüksek kız olma olasılığıda yüksek,iki hafta sonra cinsiyeti belli olabilir,hayırlısı olur inşallah.
gamzm çocuklar çok zamanımı alıyor.yahu sen nasıl baş ediyorsun.maşallah sana.ben giremiyorum.şimdi blie emekleyerek gidiyo.ben bi gözümle takip ediyorum.birazdan ciyaklar al beni diye.zaten uyku saati geliyo.az biraz daha burdayımm,..gerçi senin bi küçükgün var büyük kızlar sana yardımcı oluyordur dimi..
yok kuzum inanmaa.benimki 45 idi kızım var ..
gamzm çocuklar çok zamanımı alıyor.yahu sen nasıl baş ediyorsun.maşallah sana.ben giremiyorum.şimdi blie emekleyerek gidiyo.ben bi gözümle takip ediyorum.birazdan ciyaklar al beni diye.zaten uyku saati geliyo.az biraz daha burdayımm,..gerçi senin bi küçükgün var büyük kızlar sana yardımcı oluyordur dimi..
yok kuzum inanmaa.benimki 45 idi kızım var ..
cnm benımkı hala sabahdır kalmadı daha massalah dıyım uyur sabahları nerdeyse 11 kadar felan sonrada ablalarıyla oynar bana bır zararı yok yanı bende genelde sabahları gırıyom zaten oglen 3 de ayakda olunca dedıgın gıbıı zor oluyo cnm senın ıkısıde kucuk heralde demı benım buyuk orta 1 de ortancıda 2 ye gectı cnm bırazda onun rahatlıgı var
cnm sendede hıc bırı tutmamıs ya valla
ohh ne güzel yaa..ahh benim kızlarda büyüsede bana yardımcı olsalarboshayallersmile
sorma yaaa..ne umutlardı o günlerr erkek olacak diye..hepsi koca bi yalan işte(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?