bebek cinsiyet belirleme..

cnm raabbım bılır ama erkekse erkektır cnm kızlarda yanılma payı oluyo erkeklerde cok olmuyo ıstısnalar harıc oglusumuz gelıyooooooooooooooo yesın onu teyzesııııııııııııııııııııı:lepi:karabıberım uyguladıklarına tekrar bakacam ınan sımdı okadar heyecanladım ve svındım cnm

kizlar eda neden gelmedii yaaaaaa
merak ettim inss sevincinden kendini alisverise vermistirr:Saruboceq:

gamzecim karbonata 2 ay once baslanacak

alışverişe değilde yemeğe verdik kendimiziiii
ay doktor birde eliylee pipii yapıyoo bak annesii bundan var diyoo
kesinmii dedimm 3 hafta sonra dahada kesin olur dedi

cnm gercektenmı cok sevındım valla ya rabbım bızede nasıp et ıns..rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın karabıberım...ınan cok sevındım :lepi:

bende çok sevindimm canımm:lepi:şimdiden erkek bebek kıyafetlerinee bakmaya başladıkk kızlarımlaa
inşallah o güzel haberi sizlerde vereceksinizz
amaa ben yinede kaptırmıyorumm kendimii ancak kesin dersee
orda bir bayanla tanıştımmm cinsiyetinii öğrendinmii diye sorduu çıkınca doktorda
erkek dedii deddimm
abanda kız dedii küçükkenn 5 aylık oldum yine kız demiş
seninkii kesin erkektir dedii banaa

anlatırımm canımm tabikii ama şimdii uyuyacağımm babamız gelene kadar

karabiber çok tebrik ederim canım çok sevindim . inşallah biz de bu mutluluğu yaşar ve paylaşırız canım .

inşallah canımm inşallahh
3 hafta sonra daha kesinn gözüyle bakacamm
ama bakınn adet gününüz çok önemlii
ben 28 günde oluyordum ve 14ncü gün tek ilişkiyle kaldım başkada olmadıı
olsada korundummm

10 gün sürüyordu gurbetim
kac gunde bir adet oluyon canim
valla coksevindim yaaaaaa darisi kizlarin basina yanilma payi olmaz ben ce yaaaaaa

cinsel organ i cektimi canim buraya koy bakalim

berramin da insallah oglu olacak önce hamis kalsin da insallah cunku oda ayni karabiber gbi yumurta catlamada bir gun önce iliskiye girmis:lepi:

Karabiberiiimmmmmm canım cok sevindim yaaa:sm_cool:
sırf seni merakımdan girdim şuan
o kadar mutlu oldumki anlatamam cnm yaa:dance::teytey:
bence cok kafaya takma adam kesin emin olmasa sölemezdi erkek diye.
cünkü iki kıızınla birlikrte gitmişin adam senin erkek cocuk beklentini anlamıştır seni boştan yere ümitlendirmez cnmopuyorumnanaktan

KARABIBERRRRRRRRRRRRRR canimmm benim suan sevincten agliyomm
kuzumm yaaaaaaa maa&sallahh dua et bizede nolurrr
simdi kafan sisecek
tek tek yaz bakalimmm neler yaptiginiii
ben deyim sana yumurta catlamadan bir gun önce gece iliski olmus ve tek sefer bide zanederim hic bir hazirlik yoktu ben böle biliyorum
gecmisi okursan orada takvime baktim yumurtlama takvmine karabiberinki erkek gösteriiiiiihihoyyyt

canımmm çok sevindim, inşallah oğlan geliyor darısı bizim başımıza:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…