- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.521
ay ıns öledır cnm ya ıns tek gec gelsınde guzel haberlerle gelsın
geldim canım geldimm daha yeni girdimm evee hemenn sizee yazmaya geldimm
doktor yine erkekk dedii benn sormadann
birde 2 kızımıı görünce kardeşinizz kızmı olsun erkekmii dedii
ama yine 3 hafta sonra tam kesin belşli olur dedii
ya bu doktorlar niye böyle
kizlar eda neden gelmedii yaaaaaa
merak ettim inss sevincinden kendini alisverise vermistirr:Saruboceq:
gamzecim karbonata 2 ay once baslanacak
karabiberi cokkk merak ettim.inş güzel haberlerle gelir
egemde gidecekti doktora .inş yum takibi yapar doktoruuu
cnm gercektenmı cok sevındım valla ya rabbım bızede nasıp et ıns..rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın karabıberım...ınan cok sevındım :lepi:
cnm raabbım bılır ama erkekse erkektır cnm kızlarda yanılma payı oluyo erkeklerde cok olmuyo ıstısnalar harıc oglusumuz gelıyooooooooooooooo yesın onu teyzesııııııııııııııııııııı:lepi:karabıberım uyguladıklarına tekrar bakacam ınan sımdı okadar heyecanladım ve svındım cnm
karabiber çok tebrik ederim canım çok sevindim . inşallah biz de bu mutluluğu yaşar ve paylaşırız canım .
anlatırımm canımm tabikii ama şimdii uyuyacağımm babamız gelene kadar
kac gunde bir adet oluyon canim10 gün sürüyordu gurbetim
valla coksevindim yaaaaaa darisi kizlarin basina yanilma payi olmaz ben ce yaaaaaainşallah canımm inşallahh
3 hafta sonra daha kesinn gözüyle bakacamm
ama bakınn adet gününüz çok önemlii
ben 28 günde oluyordum ve 14ncü gün tek ilişkiyle kaldım başkada olmadıı
olsada korundummm
berramin da insallah oglu olacak önce hamis kalsin da insallah cunku oda ayni karabiber gbi yumurta catlamada bir gun önce iliskiye girmis:lepi:
ayy inşallah cnm yaa
Allah isteyen herkese nasip eder inş
herkesin istedigine göre oldugu bi tablo yaparızz inşallahh ilerdeee
bana erkekk dedii gurbetim doktor,amaa sancım var şuann çok yoruldum bizim mahalleye kendimii iyi hissedince yazacammm
berramin da insallah oglu olacak önce hamis kalsin da insallah cunku oda ayni karabiber gbi yumurta catlamada bir gun önce iliskiye girmis:lepi:
ben deyim sana yumurta catlamadan bir gun önce gece iliski olmus ve tek sefer bide zanederim hic bir hazirlik yoktu ben böle biliyorumKARABIBERRRRRRRRRRRRRR canimmm benim suan sevincten agliyomm
kuzumm yaaaaaaa maa&sallahh dua et bizede nolurrr
simdi kafan sisecek
tek tek yaz bakalimmm neler yaptiginiii
canişkom geldimm doktordann yine erkekk dedii bugünnn çok sevindimm eşimii aradımm halenn kızımm diyoo yaa
kabullenemiyoo
diyokii 3 haftaa dahaa kıza alıştırayımda kendimiii kız derlerse alışmış olurumm diyoo
sen kaç defa ilişki yaşamıştınn ve tam kaçıncı günlerde ve reglin kaç gün sürüyoduuu
sağol canımm vallahaa bugünn hayatta ikii elimm kanda olsa yine gelirimm öncekinde merak etmişsinizz merakta bırakmamm sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?