- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.541
sımdı hesaplar degıstımı yum. catladıktan sonra olmayackmıydı ılıskı yhu :):)):):bıde kecıboynuzu kuru yaptı heralde karabıber kızlar yanlıs hatırlamıyosam ablam 2011ıcınde bana bakarmısın senın takvım tutuyo ablam heralde yaben deyim sana yumurta catlamadan bir gun önce gece iliski olmus ve tek sefer bide zanederim hic bir hazirlik yoktu ben böle biliyorum
gecmisi okursan orada takvime baktim yumurtlama takvmine karabiberinki erkek gösteriiiiiihihoyyyt
hepinize ii akşamlar kızlar.annem giller geldi artık kaçamak girerim nete..geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.karabiberden sonra bizde vercez müjdeli haberi burda allh n izniyle
hepinize ii akşamlar kızlar.Annem giller geldi artık kaçamak girerim nete..geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.Karabiberden sonra bizde vercez müjdeli haberi burda Allh n izniyle
sende yumurta catlamis bitmis ondan sonra döllenme olmusgurbetim 29 gün benim canısı teravetin hesaplarına göre
adetim başlangıcı 6 mart 10 gün sürerdi ondan olmuş olabilirmisende yumurta catlamis bitmis ondan sonra döllenme olmus
peki iliski ne zamandi
sende yumurta catlamis bitmis ondan sonra döllenme olmus
peki iliski ne zamandi
sağol canımm vallahaa bugünn hayatta ikii elimm kanda olsa yine gelirimm öncekinde merak etmişsinizz merakta bırakmamm sizii
http://4.bp.blogspot.com/_PMlt86LNd...D8ZtwMBSPA/s1600-h/emine-ayna-ve-sinekler.jpg
kızlar konuyla alakalı degil ama ben buna cok güldümm:)))
dtp milletvekili emine aynanın başına gelenler
sözlüklerde de cok komik şeyler yazılmışşş
Karabiberiiimmmmmm canım cok sevindim yaaa:sm_cool:
sırf seni merakımdan girdim şuan
o kadar mutlu oldumki anlatamam cnm yaa:dance::teytey:
bence cok kafaya takma adam kesin emin olmasa sölemezdi erkek diye.
cünkü iki kıızınla birlikrte gitmişin adam senin erkek cocuk beklentini anlamıştır seni boştan yere ümitlendirmez cnmopuyorumnanaktan
KARABIBERRRRRRRRRRRRRR canimmm benim suan sevincten agliyomm
kuzumm yaaaaaaa maa&sallahh dua et bizede nolurrr
simdi kafan sisecek
tek tek yaz bakalimmm neler yaptiginiii
ben deyim sana yumurta catlamadan bir gun önce gece iliski olmus ve tek sefer bide zanederim hic bir hazirlik yoktu ben böle biliyorum
gecmisi okursan orada takvime baktim yumurtlama takvmine karabiberinki erkek gösteriiiiiihihoyyyt
oy kuzum kıyamamm yaaa ,inan halen şoktayımm ve daha kendimii inandıramıyorumm bennn
3 hafta sonra inanacam kesinn yada doğunca pipiyii görünce inanırım artıkkkgamyoncuiremsu
etmezmiyimm canımm hepiniz için ediyorumm
senin ne kadar istediğinii çok iyi biliyorum
ay güzelim çokkkkk sevindim ,sanki bana dedi dr.erkek die.seni tanımıyorum ama yanaklarından öpesim geldi hem seni, hem pipiliyiopuyorumnanaktan
sımdı hesaplar degıstımı yum. catladıktan sonra olmayackmıydı ılıskı yhu :):)):):bıde kecıboynuzu kuru yaptı heralde karabıber kızlar yanlıs hatırlamıyosam ablam 2011ıcınde bana bakarmısın senın takvım tutuyo ablam heralde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?