bebek cinsiyet belirleme..

hepinize ii akşamlar kızlar.Annem giller geldi artık kaçamak girerim nete..geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.Karabiberden sonra bizde vercez müjdeli haberi burda Allh n izniyle

ben deyim sana yumurta catlamadan bir gun önce gece iliski olmus ve tek sefer bide zanederim hic bir hazirlik yoktu ben böle biliyorum
gecmisi okursan orada takvime baktim yumurtlama takvmine karabiberinki erkek gösteriiiiiihihoyyyt
sımdı hesaplar degıstımı yum. catladıktan sonra olmayackmıydı ılıskı yhu :):)):):bıde kecıboynuzu kuru yaptı heralde karabıber kızlar yanlıs hatırlamıyosam ablam 2011ıcınde bana bakarmısın senın takvım tutuyo ablam heralde ya

ablam valla cok olduk ama benımde sat 24 mayıs. 38 gunde .ocak veya subat gıbı dusunuyom gozukuyomu bızı cok yoran pıpılıı:):):):)):):)bakabılcenmı cnm musaıt bı zamanda acelesı yok:):):):)

sağol canımm vallahaa bugünn hayatta ikii elimm kanda olsa yine gelirimm öncekinde merak etmişsinizz merakta bırakmamm sizii

canım çok sevindim valla merakla bekliyodum gerçekten hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucana almayı nasıp etsin.darısı bizlerin başına artık.ne güzel ya bi şey ya

elaracım doktorumm adam değil kız kadınnnnnn
çok sağol canımm
bende öyle diyorumm 2 kızm vardıı neden desinn değilmii
eğer görmese demezdii çünküü sonradan üzüleceğimii bilir herhalde değilmiii
bende hepp öyle diyorumm kendimee görmese demezdii
ALLAH :Saruboceq:hepinize hepimize versinnn birertane yaramazından dermişimmm

KARABIBERRRRRRRRRRRRRR canimmm benim suan sevincten agliyomm
kuzumm yaaaaaaa maa&sallahh dua et bizede nolurrr
simdi kafan sisecek
tek tek yaz bakalimmm neler yaptiginiii

oy kuzum kıyamamm yaaa ,inan halen şoktayımm ve daha kendimii inandıramıyorumm bennn
3 hafta sonra inanacam kesinn yada doğunca pipiyii görünce inanırım artıkkkgamyoncuiremsu
etmezmiyimm canımm hepiniz için ediyorumm
senin ne kadar istediğinii çok iyi biliyorum

ben deyim sana yumurta catlamadan bir gun önce gece iliski olmus ve tek sefer bide zanederim hic bir hazirlik yoktu ben böle biliyorum
gecmisi okursan orada takvime baktim yumurtlama takvmine karabiberinki erkek gösteriiiiiihihoyyyt

evet canım benim hazırlık yoktuuu
biliyorsunkii benim morel ozamanlar çok bozuktuuuu birilerineee anlarsın sen
ama benim gündüz 14ncü akıntı geldi gece olay anı oldu
15nci gün gene geldii akıntı ama ben yapmadım
sonra hamile değilim diye gün saymadımm
birde ben o gece birlikte olacağımızıı bilmediğim için namaz kılamamıştımm
eşiim yaklaşınca izin verdim

et cnm et hamıslerın duası kabul olur karabıberım cnm ya nolur bana dogumda cokkkkkkk duaaaaaaaaaaa et cnm unutma bana deseler erkek acaba nasıl olurum dıyorum gercektende cok degısık bı duygu dımı cnm. rabbım nolur bızede yasat bu anları kızlar hepımızın adına amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............

kür değil kızz 3 kavonoz herhalde pekmez içtiii
ama benimkii kavonozu kafaya dikiyorduu işe giderkenn
amaa sevdiğii içinn içiyorduu yarasınn ban deyipp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…