- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.561
oy kuzum kıyamamm yaaa ,inan halen şoktayımm ve daha kendimii inandıramıyorumm bennn
3 hafta sonra inanacam kesinn yada doğunca pipiyii görünce inanırım artıkkkgamyoncuiremsu
etmezmiyimm canımm hepiniz için ediyorumm
senin ne kadar istediğinii çok iyi biliyorum
karabiberim çooooooooooooooooook sevindim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın...inşallah allah bizede nasip eder:)))):sm_cool::teytey::dance:
kızlar benim reglim bitti.en son 28 günde olmuştum.bana akıl verin napıyım.lütfen kısa özet yapsın biri allah rızası için..
en son reglim 26 mayıs.karabiber gibi 14.günmü yapıyım....lütfen kızlar banada yardım
lütfen kızlar banada yardımmmmmmmmmmmmmmmmm
ablam valla cok olduk ama benımde sat 24 mayıs. 38 gunde .ocak veya subat gıbı dusunuyom gozukuyomu bızı cok yoran pıpılıı:):):):)):):)bakabılcenmı cnm musaıt bı zamanda acelesı yok:):):):)
canim bebk ne zaman dusunulurse o zaman size gun veririm o zaman yaparsiniz iliskiyir bole olmiyyyyyyyy yani yapmis olanlara va yapacak olanlara bakiliyor he anlatabildmmmivereliniortakablacim bana niye bakmiyon sen yaaaaaaaaa 2011 de istiyomm
canim bebk ne zaman dusunulurse o zaman size gun veririm o zaman yaparsiniz iliskiyir bole olmiyyyyyyyy yani yapmis olanlara va yapacak olanlara bakiliyor he anlatabildmmmivereliniortak
anam benıde gaza getirecenız haaa daha küçük bir yaşına girmeden allah allah.
gamzem biz beraber yapcaz bebisleri anacimtmm ablacım sen dersen en guzelını der ve dusunursun bızler için ıyıkı varsın ve burdasın
canım onu tamm bilmiyorum ama bayan ogün biirlikte olunması gerektiğinii diğerleriii gibii saat hesabı yapmasına gerek kalmadığınıı yazıyorduu
senin diğer bahsettiğinii anlamak biraz dahaa zorr amaa bundaa gülen yüz çıkıncanlıyorsunn
bence bundan birtane olsunn elinizdeee
be ne ya lanet götü boklu karı.o yüzden sinek dolmuş götünekötükedihüsopis karı
kızlar biraz önce çinko hapı aldım eşim için ..arkadaşımla karşılaştım bir kaç ay önce ikiz oğulları oldu kendi folik asit kullandı eşi çinko hapı birde kan yenilemesi için eşi kan vermiş hangi tarafta kan yenilemnmesi oluyorsa onun genleri ağır basıyormuş birde protein ağırlıklı beslendi sonuç ikiz oğlan bebiş ...
Matematikkkk bugün yeni bi yöntem daha ögrendik cicimm
şu kan tazeleme olayı okursun zaten
yabancı sitelerde varmıki böle bişi acaba
gözün aydınn.ne kadar kalacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?