bebek cinsiyet belirleme..

canimsinnnŞeniz
rabbim seni ve oglunu korusun sag selamet al insallah kucagina dogdugu gunde bu kadar seviniriz insallahh:Saruboceq:

karabiber gözünaydın bacım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin oğlunuzu.
darısı diğer arkadaşların başına inşallah. opuyorumnanaktan

karabiberim çooooooooooooooooook sevindim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın...inşallah allah bizede nasip eder:)))):sm_cool::teytey::dance:
kızlar benim reglim bitti.en son 28 günde olmuştum.bana akıl verin napıyım.lütfen kısa özet yapsın biri allah rızası için..
en son reglim 26 mayıs.karabiber gibi 14.günmü yapıyım....lütfen kızlar banada yardım
lütfen kızlar banada yardımmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm sen gene her ıhtımale ragmen dr kontrolunde yap yumurtlama gununu icin derım ben bıde burdakı yazılan yontemlerıde dene sonradan keske dememek ıcın

Son düzenleme:
ablam valla cok olduk ama benımde sat 24 mayıs. 38 gunde .ocak veya subat gıbı dusunuyom gozukuyomu bızı cok yoran pıpılıı:):):):)):):)bakabılcenmı cnm musaıt bı zamanda acelesı yok:):):):)

ablacim bana niye bakmiyon sen yaaaaaaaaa 2011 de istiyomm
canim bebk ne zaman dusunulurse o zaman size gun veririm o zaman yaparsiniz iliskiyir bole olmiyyyyyyyy yani yapmis olanlara va yapacak olanlara bakiliyor he anlatabildmmmivereliniortak

canim bebk ne zaman dusunulurse o zaman size gun veririm o zaman yaparsiniz iliskiyir bole olmiyyyyyyyy yani yapmis olanlara va yapacak olanlara bakiliyor he anlatabildmmmivereliniortak

tmm ablacım sen dersen en guzelını der ve dusunursun bızler için ıyıkı varsın ve burdasın

Son düzenleme:
Karabiber hayırlı olsun gözünaydın canım 2 gün giremedim sen ögrenmişssin çokkkk sveindim..biliyorsun takip ediyordum seni..canım..ozaman şöyle diyorum şu nifas risalesi dediğimiz takvim işe yaramıyor ? sen 32 yaşındaydın değilmi yani 78 lisin ozman kız çıkıyordu....demekki değil...amam yumurtalama günü ilişki ve erkek bebek...deneyecegim artık ovülasyon testide aldım buarada ....bakalım ....onuda yapıcammm..

o zaman yumurtladığını gösteriyor bugüzelmiş kesin alıcam..saol bebişim..

vawwww aytence ileri sayfaları okumadım ama güzeeellllll........araştırmak lazım bunu...ama kan temizlemede büyük kan deveranı gerekiyor sanırsam. bi kan aldırma olmaz. belki bi ka defa.....

turkbayragiturkbayragi
Matematikkkk bugün yeni bi yöntem daha ögrendik cicimm
şu kan tazeleme olayı okursun zaten
yabancı sitelerde varmıki böle bişi acaba

heeee cnm benimde kafama yattı..dur bi araştıralım.aslında rusça bilsek süper olurdu.onlar kullanıyodu bu yöntemi dimi..turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…