bebek cinsiyet belirleme..

aynen bende önümüzdeki ay ölee yapıcam ovulasyon testide alıcam hatta .... galiba benim yımırta adetten az zaman sonra çatlıyo .. hele ilk çocuk olacağı için biraz elimi çabuk tutmam lasım 2 sene geçti şaka maka

fhna yumurta çatladıktan sonra ilişki yazmışsın canım. nasıl anladın yumurta çatladığını ? doktora yumurta takibi mi yaptırdın ?

evet ilaçsız yumutta takibi yaptırdım en son gittiğimde yumurtan çatlamış dedi ilişki olsun dedi ve oldu birde 36 saat sonra oldu.yani bunlar boş

evet ilaçsız yumutta takibi yaptırdım en son gittiğimde yumurtan çatlamış dedi ilişki olsun dedi ve oldu birde 36 saat sonra oldu.yani bunlar boş

peki bişey soracam yumurtayı görmüşmüydü ? çatlamış derken

şu yüzden sordum banada yumurtan gözükmüyor sanırım çatlamış dedi ve akşam deneme yaptık ama yumurta yok diye ümitli değilim

ben dualarım kabul olmadığı zaman şöyle düşünüyorum
her zaman zaten dua ederken hayırlısıyla nasip et diyorum
olmayıncada demekki hakkımda hayırlısı buymuş diyorum

vereliniortak Bende hep öyle düsünürüm.....

cnm demek ruhu yaradılmamıs daha eger yaratıldıysa tek ılıskıde bıle tutar ben öledusunuyom bak karabıberde kac ay denedı ama sonunda oglusunu buldu herseye degdı bence cnm yaaaa yanlısmı dusunuyorum sence???

Canim bende her ay tek deneme yapmayi düsünüyorum tutturana kadar bu ay 16 si gecesi denedim bakalim tutarsa zaten deneme yapmama gerek kalmaz ama hic bir belirtide yok sadece istahim cok acildi ya önüne gecemiyorum onun harici ne akinti ne agri ne sizi acaba cok mu erken belirtiler icin daha 5 gün olmus ayin 30 unda adet olmam gerekiyor (lütfen olmayayim )...............:Saruboceq:

bu ay 4 kişiyiz sanırım hadi hayırlısı hepimiz için

hangi kısımlarına güldün bende onu merak ettim.

slmm kızlarrrr
gecmişi okuyamadım kızım uyuyunca okurum artıkkk
erkek kardeşim bizdeydi dün akşam.kendine araba alcak akşam ve sabah netten araba baktı o nedenle giremedim forumaa

bu arada bende araba alıyomm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…