- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.621
aynen bende önümüzdeki ay ölee yapıcam ovulasyon testide alıcam hatta .... galiba benim yımırta adetten az zaman sonra çatlıyo .. hele ilk çocuk olacağı için biraz elimi çabuk tutmam lasım 2 sene geçti şaka makagamze ama het ay tek ilişkiden hamile kalma ihtimalide çok düşük oluyor
düşünsene ayda 1 kere deniyosun
ve kaç ay geçecek belli değil
bence 1 gün deneme 2 gün bekleme 3 gün devam :))))
bilmiyorum valla öyle böyle bak benim 4 ay oldu(
cnm demek ruhu yaradılmamıs daha eger yaratıldıysa tek ılıskıde bıle tutar ben öledusunuyom bak karabıberde kac ay denedı ama sonunda oglusunu buldu herseye degdı bence cnm yaaaa yanlısmı dusunuyorum sence???
nasıpten öte bısey yok be gulum sen yum gununu kendınmı testettın cnm ınttenmı yoksa ovulosyon kıyıyle felanmı cnmeşim vejeteryan oda b vitamini ilaçlarını kullandı.diyet tuzlu yiyecekler soda hepsi ama olmadı
unutmuşum ilişki sonrası sağa dönüp yatmıştım
aynen bende önümüzdeki ay ölee yapıcam ovulasyon testide alıcam hatta .... galiba benim yımırta adetten az zaman sonra çatlıyo .. hele ilk çocuk olacağı için biraz elimi çabuk tutmam lasım 2 sene geçti şaka maka
fhna yumurta çatladıktan sonra ilişki yazmışsın canım. nasıl anladın yumurta çatladığını ? doktora yumurta takibi mi yaptırdın ?
evet ilaçsız yumutta takibi yaptırdım en son gittiğimde yumurtan çatlamış dedi ilişki olsun dedi ve oldu birde 36 saat sonra oldu.yani bunlar boş
umut 15 i derken eylül 15 mi :uhm:
ilk evetsenin ilk miydi ???
dene ozaman bol bol :)))
seninde yeni yumun çatladığına emin olmuşmuydunevet canım 15 eylül neden şaşırdın :))
ben dualarım kabul olmadığı zaman şöyle düşünüyorum
her zaman zaten dua ederken hayırlısıyla nasip et diyorum
olmayıncada demekki hakkımda hayırlısı buymuş diyorum
cnm demek ruhu yaradılmamıs daha eger yaratıldıysa tek ılıskıde bıle tutar ben öledusunuyom bak karabıberde kac ay denedı ama sonunda oglusunu buldu herseye degdı bence cnm yaaaa yanlısmı dusunuyorum sence???
vereliniortak Bende hep öyle düsünürüm.....
Canim bende her ay tek deneme yapmayi düsünüyorum tutturana kadar bu ay 16 si gecesi denedim bakalim tutarsa zaten deneme yapmama gerek kalmaz ama hic bir belirtide yok sadece istahim cok acildi ya önüne gecemiyorum onun harici ne akinti ne agri ne sizi acaba cok mu erken belirtiler icin daha 5 gün olmus ayin 30 unda adet olmam gerekiyor (lütfen olmayayim )...............:Saruboceq:
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni üyeyim bende:)kızlar yakıyı nerenize yapıştırcaksınız ya çok hoşsunuz yaa:)dün gece okumaya başladım ben burayı ben güldüükçe kahkaha atıkça eşim garip garip bakmaya başladı bana çok hoş yazılarınız
ilk evet
seninde yeni yumun çatladığına emin olmuşmuydun
dr gittim
yumurtan gözükmüyor sanırım çatlamış dedi akşamda denedik bilmiyorum artık hayırlısı
canım senin usg resminde bebek kesenin ne tarafında
bu ay 4 kişiyiz sanırım hadi hayırlısı hepimiz için
slmm kızlarrrr
gecmişi okuyamadım kızım uyuyunca okurum artıkkk
erkek kardeşim bizdeydi dün akşam.kendine araba alcak akşam ve sabah netten araba baktı o nedenle giremedim forumaa
bu arada bende araba alıyomm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?