bebek cinsiyet belirleme..

ayyyy şu korkak halim gitsede cesaretlensem en çok istediğim bu araba sürebilmek
daha sonrada iyi kötü bişey alırdık ama çok cesaretsizim

en cok istedigin şey bu ise, ozamann korkmıcannn umuttt
ehliyetin varmı:?

hayır
önce cesaretim gelse
eşim bile sürerken ona müdahale ediyorum yavaş bak araba geliyo dur dikkat et
derken kavga ediyoruz onunla :))

sanada hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsın

sagol gamzecimm.yarın filan alırız muhtemelennn
ford mondeo gia alıyoruz ,Kazasız belasız kullanırım inş
arabanın içinde kayboldum resmenn:))

cnm gule gule kullan bır ıkı surup trafıge cıkınca yenıyosun o korkunu valla cocuklarla super oluyo araban oldumu ıstedın zaman ıstedıgın yere gıdebılıyosun cnm rabbım kazasız belasız cumlemızı surmek nasıp etsın ınsss

ben 15 inde denedim hiç bi belirti yok :))

Acaba belirtiler adet geciktikten sonra mi oluyordu unuttum ben ne bileyim kafam cok karisti beni bir heyecan basti ..........

Rabbim kazadan beladan korusun arkadasim seni ve aileni hayirli olsun insallah.....:Saruboceq:

hayır
önce cesaretim gelse
eşim bile sürerken ona müdahale ediyorum yavaş bak araba geliyo dur dikkat et
derken kavga ediyoruz onunla :))

sanada hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsın

sagol cnm.daha iyisii sizlerin olsun inşallahhhhh
ehliyetin olmadan cesaretinin gelmesini bekleme
önce ehliyetini al ondan sonra cok daha rahat olacaksınn emin ol
2.bebe olmadan ehliyetini almalısın bence

sagol cnm.ben 98 den buyana aktif kullanıcıyım zatenn
ama evlendikten sonra baya bi süre kullanmadımm.2 yıl filan yani
gecenlerde kullandımmm ilkin heyecan yaptım sonra alıştım tekrar.
sende kullanıyon galibaaa.

elara çok merak ettim şimdi benden sonra öğrendiklerinizi . ilk fırsat bulduğunda yollarsan sevinirim . bu arada şimdiden hayırlı olsun araban.

sagoll berraa
ögleden sonra yada akşam yollayabilirim anca.ama bugün kesin yollarım

Acaba belirtiler adet geciktikten sonra mi oluyordu unuttum ben ne bileyim kafam cok karisti beni bir heyecan basti ..........

Rabbim kazadan beladan korusun arkadasim seni ve aileni hayirli olsun insallah.....:Saruboceq:

sagol cnmm aminn

erwet cnm 3 senedır kullanıyom cok sukur yoksa cocuklarla bıyere gıtmek gercekden zor cnm hele benım gıbı 3 dene oldumu:)))))))))

kız ne yatması :)))
o kadar çoluk çocuk bende sabki bide yatacakmış sırnaşık şeysırnaşık şey
iş güç yemek bittimi ????
ohhhhhhh coktannnnnnn kiz yoksa yatamam yusufta tv izledi zirt birt biseyler istedi yatamadim yawwwwklava:
gurbet peki değişiklik akıntı bulantı herhangi bişey varmı ??? ben aynıyım valla tutmadı sanırım
valla bacaklarim agriyorrrr basim dönüyor bazen bakalimmm yaa daha 12 gunluk varsa bebis kizzzzz dah bir belirti olmaz sanirimmmm

ayyyy şu korkak halim gitsede cesaretlensem en çok istediğim bu araba sürebilmek
daha sonrada iyi kötü bişey alırdık ama çok cesaretsizim
valla malesef bizde olani saticaz kayinpederin tümör kötü huylu cikmis onlarin masrafini biz karsiliycaz tek arabaya kalicaz esim kendi arabasini satip babasina harcayacakkk iyilessinde önemli degil valla da esim bile diyor ölecek yaa ugrasiyoruz aman diyor istabula gittiler bugun dr. görecek olurmu olmazmi tedavi diye bakalimmmm dua edin kizlarrrrr

allah hayırlı şifalar versin.

Elara hani bana fışkırtacak yöntem yollayacaktınya :))))

slm kızlar kardelen bak bunada gülühyorum mesela fışkırtacak yöntem demiş:):)bu ne yaaa:):):)çok hoşsunuz
ELARA araban hayırlı olsun bu arada
nereli olduğumu soruştunuz aslen zonguldaklıyım antepe gelin geldim:)1 kıızm var 6 aylık 2. oğlan düşünüyorum nasipse ben evlendim bir kere addet oldum adetimden 1o gün sonra ilişkiye girdiğimde korunmamıştım 1 kere sadece ondada hamile kaldım çok plansızdı hemde yani evlendim 1 ay sonra hamileydim:)
ELARA berraya yen. yöntemleri yollıycaksın sanırım zahmet olmazsa banada yollaarmıısn ilk sayfada güncelliyorum demiştin ama ben göremedim silinmiş sanırım sadece dua vardı..
hepiniiznde inşlh gönlüne göre versin rabbima.s.:CüvCüv:

İnşallah adet olmassın canım

bu ay 4 kişiyiz sanırım hadi hayırlısı hepimiz için
Hakkınızda hayırlısı olsun kızlar

Hayırlı olsun canım Allah kaza bela vermesin.Bende bizim arabada kayboluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…