- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.641
Canim tesekkür ederim sende hic belirti oldumu gerci sendede cok yeni deneme oldu degil mi ?Ay ben catliycam galiba ..........:uhm:
slmm kızlarrrr
gecmişi okuyamadım kızım uyuyunca okurum artıkkk
erkek kardeşim bizdeydi dün akşam.kendine araba alcak akşam ve sabah netten araba baktı o nedenle giremedim forumaa
bu arada bende araba alıyomm:)
ooooo bcm yakısır markası ne arabanın cnm mesaj attım sana bak bııı
ayyyy şu korkak halim gitsede cesaretlensem en çok istediğim bu araba sürebilmek
daha sonrada iyi kötü bişey alırdık ama çok cesaretsizim
en cok istedigin şey bu ise, ozamann korkmıcannn umuttt
ehliyetin varmı:?
sagol gamzecimm.yarın filan alırız muhtemelennn
ford mondeo gia alıyoruz ,Kazasız belasız kullanırım inş
arabanın içinde kayboldum resmenn:))
ben 15 inde denedim hiç bi belirti yok :))
hayır
önce cesaretim gelse
eşim bile sürerken ona müdahale ediyorum yavaş bak araba geliyo dur dikkat et
derken kavga ediyoruz onunla :))
sanada hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsın
cnm gule gule kullan bır ıkı surup trafıge cıkınca yenıyosun o korkunu valla cocuklarla super oluyo araban oldumu ıstedın zaman ıstedıgın yere gıdebılıyosun cnm rabbım kazasız belasız cumlemızı surmek nasıp etsın ınsss
elara çok merak ettim şimdi benden sonra öğrendiklerinizi . ilk fırsat bulduğunda yollarsan sevinirim . bu arada şimdiden hayırlı olsun araban.
Acaba belirtiler adet geciktikten sonra mi oluyordu unuttum ben ne bileyim kafam cok karisti beni bir heyecan basti ..........
Rabbim kazadan beladan korusun arkadasim seni ve aileni hayirli olsun insallah.....:Saruboceq:
sagol cnm.daha iyisii sizlerin olsun inşallahhhhh
ehliyetin olmadan cesaretinin gelmesini bekleme
önce ehliyetini al ondan sonra cok daha rahat olacaksınn emin ol
2.bebe olmadan ehliyetini almalısın bence
sagol cnm.ben 98 den buyana aktif kullanıcıyım zatenn
ama evlendikten sonra baya bi süre kullanmadımm.2 yıl filan yani
gecenlerde kullandımmm ilkin heyecan yaptım sonra alıştım tekrar.
sende kullanıyon galibaaa.
cnm gule gule kullan bır ıkı surup trafıge cıkınca yenıyosun o korkunu valla cocuklarla super oluyo araban oldumu ıstedın zaman ıstedıgın yere gıdebılıyosun cnm rabbım kazasız belasız cumlemızı surmek nasıp etsın ınsss
erwet cnm 3 senedır kullanıyom cok sukur yoksa cocuklarla bıyere gıtmek gercekden zor cnm hele benım gıbı 3 dene oldumu:)))))))))
ohhhhhhh coktannnnnnn kiz yoksa yatamam yusufta tv izledi zirt birt biseyler istedi yatamadim yawwwwkız ne yatması :)))
o kadar çoluk çocuk bende sabki bide yatacakmış sırnaşık şeysırnaşık şey
iş güç yemek bittimi ????
valla bacaklarim agriyorrrr basim dönüyor bazen bakalimmm yaa daha 12 gunluk varsa bebis kizzzzz dah bir belirti olmaz sanirimmmmgurbet peki değişiklik akıntı bulantı herhangi bişey varmı ??? ben aynıyım valla tutmadı sanırım
valla malesef bizde olani saticaz kayinpederin tümör kötü huylu cikmis onlarin masrafini biz karsiliycaz tek arabaya kalicaz esim kendi arabasini satip babasina harcayacakkk iyilessinde önemli degil valla da esim bile diyor ölecek yaa ugrasiyoruz aman diyor istabula gittiler bugun dr. görecek olurmu olmazmi tedavi diye bakalimmmm dua edin kizlarrrrrayyyy şu korkak halim gitsede cesaretlensem en çok istediğim bu araba sürebilmek
daha sonrada iyi kötü bişey alırdık ama çok cesaretsizim
ohhhhhhh coktannnnnnn kiz yoksa yatamam yusufta tv izledi zirt birt biseyler istedi yatamadim yawwwwklava:
valla bacaklarim agriyorrrr basim dönüyor bazen bakalimmm yaa daha 12 gunluk varsa bebis kizzzzz dah bir belirti olmaz sanirimmmm
valla malesef bizde olani saticaz kayinpederin tümör kötü huylu cikmis onlarin masrafini biz karsiliycaz tek arabaya kalicaz esim kendi arabasini satip babasina harcayacakkk iyilessinde önemli degil valla da esim bile diyor ölecek yaa ugrasiyoruz aman diyor istabula gittiler bugun dr. görecek olurmu olmazmi tedavi diye bakalimmmm dua edin kizlarrrrr
Elara hani bana fışkırtacak yöntem yollayacaktınya :))))
İnşallah adet olmassın canımCanim bende her ay tek deneme yapmayi düsünüyorum tutturana kadar bu ay 16 si gecesi denedim bakalim tutarsa zaten deneme yapmama gerek kalmaz ama hic bir belirtide yok sadece istahim cok acildi ya önüne gecemiyorum onun harici ne akinti ne agri ne sizi acaba cok mu erken belirtiler icin daha 5 gün olmus ayin 30 unda adet olmam gerekiyor (lütfen olmayayim )...............:Saruboceq:
Hakkınızda hayırlısı olsun kızlarbu ay 4 kişiyiz sanırım hadi hayırlısı hepimiz için
Hayırlı olsun canım Allah kaza bela vermesin.Bende bizim arabada kayboluyorumsagol gamzecimm.yarın filan alırız muhtemelennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?