- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.661
slmm kızlarrrr
gecmişi okuyamadım kızım uyuyunca okurum artıkkk
erkek kardeşim bizdeydi dün akşam.kendine araba alcak akşam ve sabah netten araba baktı o nedenle giremedim forumaa
bu arada bende araba alıyomm:)
aminnnnn esim kafayi yiyecek sadece maddi yönden o yardim ediyorrrrrrrrrr babasina mi yansin sikintiya girdi onami yansin Allah yar ve yardimcimiz olsunnnallah hayırlı şifalar versin.
aminnnnn esim kafayi yiyecek sadece maddi yönden o yardim ediyorrrrrrrrrr babasina mi yansin sikintiya girdi onami yansin Allah yar ve yardimcimiz olsunnn
aminnnnn esim kafayi yiyecek sadece maddi yönden o yardim ediyorrrrrrrrrr babasina mi yansin sikintiya girdi onami yansin Allah yar ve yardimcimiz olsunnn
kayinpederkim hasta geçmiş olsun.
canim benim demek istedigim kaynanamin ilk cocugu esim....allah yardım eder.gönlünü ferah tut.mecbren yardımını yapacaksın.ne yapacaksın.bizde yarın kaynana kayınpeder olucaz.ne ekersen onu biçersin.
kayinpeder
canim benim demek istedigim kaynanamin ilk cocugu esim....
kendi evine bakiyor
kaynima bakiyor
kaynanama bakiyor
görümceme bakiyor
kendini yipratiyor bide kiymetini bilseler ne diyeyimm Allah bilsin
kayinpeder
canim benim demek istedigim kaynanamin ilk cocugu esim....
kendi evine bakiyor
kaynima bakiyor
kaynanama bakiyor
görümceme bakiyor
kendini yipratiyor bide kiymetini bilseler ne diyeyimm Allah bilsin
Siz kesin bunu bilirsiniz az önce okudum farklı bir forumdaerkeğin ve kadının kan yenilenmesi yılına göre 4 erkeğin 3 yıl kadının benim bu usule göre kıızm doğru cıkıyor bir nevi rus takvimide böle sanırım
ezel sana kullanman gereken takviyeleri yazacamm ama şuan degil
akşam yazarımmm
düzeltme
keenin =kesenin olacaktı
düzeltme
keenin =kesenin olacaktı
kızlarrrrrrrrrrrr
heemn cocujklarınızın usg resimlerini bulunn 7-8 haftalık
keenin şekli yuvarlakmı,fasulye şekilinde -elips yada düzensizmiii actıgım diger topigee cvp yazınnnn bekliyorumm sonuclarııı
ben eltimin gelininkine baktımya o galiba fasülye gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?