bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı olsun canım.bu gün de bir arkadaş araba aldı dün öteki arkadaşım arabasını sattı.araba piyasasında bir hareketlilik var sanırım.allah ailece kazasız güzel günlerde gezmeyi nasip etsin.eh artık geçerken beni de adese den alıverirsin migrosa gideriz.:hooray:

kim hasta geçmiş olsun.
kayinpeder
allah yardım eder.gönlünü ferah tut.mecbren yardımını yapacaksın.ne yapacaksın.bizde yarın kaynana kayınpeder olucaz.ne ekersen onu biçersin.
canim benim demek istedigim kaynanamin ilk cocugu esim....
kendi evine bakiyor
kaynima bakiyor
kaynanama bakiyor
görümceme bakiyor
kendini yipratiyor bide kiymetini bilseler ne diyeyimm Allah bilsin

Siz kesin bunu bilirsiniz az önce okudum farklı bir forumdaerkeğin ve kadının kan yenilenmesi yılına göre 4 erkeğin 3 yıl kadının benim bu usule göre kıızm doğru cıkıyor bir nevi rus takvimide böle sanırım

Elara bişey sorabilirmiyim_? hani hamilelikten önce folik asit alınması tavsiye ediliyor ya folik asit alınca onun alımı tabiki önce doğacak bebişlerimizin sağlığı ama adı üstünde hani asit ya o vücutta asidik ortam ooluşturur mu ki acep_?
bide megadyn diye bi vitamin var içinde birçok vitamin vs.. var folik asitte barındıyor onun içeriğine bi bakabilirmisin gebelikten önce folik asit yerine onun kullanımı uygun mu diye yoksa direk foli asit mi alayım bu folik asit çinko ile birlikte alınabilir mi biz şimdi çinko da içiyoruz hem eşim hem ben folik asitte sperm üretimine faydalıymış eşimede içirmeyi düşünüyorum ama kafam karıştı şimdi folik asit alsamda ayrı ayrımı içsek yoksa şu megadyn adlı vitamin ilacını alsamda bir tek onumu içsek onda da çinko var ayyy çıldırıcaaam sempatiksalakcinni lütfen acil yardım

Elara 1. sayfadaki tabloda
benim tarihlerim ile gurbatin tarihi aynı 1 gün var aramızda sadece
ama bizim deneme tarihlerimiz arasında 4-5 gün var
nasıl oldu şimdi bi yerde yanlışlık var

Gurbet sende bi baksana

semra bu rus takvimii
benim kızımda ve bi kac tanıdıgımda tutmadı bu yöntemm
ayrıca bu yöntemi uygulayacksan ve erkegin kanınının taze olmasını istiyorsan hamile kalmadan 1-2 ay öncesinden eşin kan versin:)

ezel sana kullanman gereken takviyeleri yazacamm ama şuan degil
akşam yazarımmm

çok teşekkür ederim ama akşamları online olamıyorum iş yerinden girebiliyorum cvp yazamazsam kusura bakma şimdiden teşekkürler ama yine akşam bi şşekilde grmeye çalışıcam çoooook sağol a.s.

kızlarrrrrrrrrrrr
heemn cocujklarınızın usg resimlerini bulunn 7-8 haftalık
keenin şekli yuvarlakmı,fasulye şekilinde -elips yada düzensizmiii actıgım diger topigee cvp yazınnnn bekliyorumm sonuclarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…