bebek cinsiyet belirleme..

MİMOZA acele etme tamam mı?birlikte konuşalım,plan yapalım ,hemen gaza gelme....ilk fırsatta nacizane düşüncelerimi yazcamherkes yzar,sen de kaar verirsin.tamam mı.hihoyyyt

be ne ya lanet götü boklu karı.o yüzden sinek dolmuş götünekötükedihüsopis karı
:roflol:kaydirigubbakcemile3 cok acık yazmışın insan dötü moklu filan der yaw:))) ay cok güldüm ilahiii

sen nezaman düşünüyorsun hamileligi?

turkbayragiturkbayragi

heeee cnm benimde kafama yattı..dur bi araştıralım.aslında rusça bilsek süper olurdu.onlar kullanıyodu bu yöntemi dimi..turkbayragi

ay ev o acıdan düşünmemeiştim.dogru sölüyon rus yöntemiydi kan tazeleme.googlede rusça ceviri yokmuki
iki ,üç hafta sanırım.sonra ablam gelcek okul kapanınca........eşim yk ya yalnız bırakmadılar.....
bu arada sen nasıl sın ya ,giremedim ya,haber alamadım sizden.

bende iyiyim sagol cnm.

gunaydın eleracım valla ssabah oldumu aksamkıları okuyalım dıye acıyoz hemen:):)

aynenn bagımlılık yaptı burası cnm

günaydın kızlar ben bu gün adet oldum böylelikle 28 günde bir olduğumu da öğrenmiş oldum .temmuz da denemelerdeyim .erkek bebiş için.

cnm hakkında hayırlısı olsun.hangi yöntemleri denemeyi düşünüyorsun maddeler halinde bi yazarmısın.sana yardımcı olmaya calışalım
kafana takılan anlamadıgın herşeyi burda sor cnm.
sık sık buraya gir yazılanları oku mutlakaa.baksana hergün yeni bişiler ekleniyor yöntemlere.

çaok sağolun canım aklım hep sizde vallahi iyi ki sizlerle tanışmışım bende 14 günü sayıcam bugün kızılaya gidicem bilgi almak için eşim kan verecek ya çinko hapına da dün başladı bende 2 aydır folik asit kullanıyorum vajinal duşu yapmayı düşünmüyorum oradaki dengeyi bozarmışım gibi geliyor bana ...

karabibercim senin adına ne kadar sevindiğimi anlatamam . allah gönlündekini verdi inşallah . rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . umarım bizlere de hayırlı ve sağlıklı oğluşlar verir rabbim .
bu arada herkese günaydın...

günaydınn..
karabiber merakımdan çocuk uyurken kucagıma alıp bi baktım.tamam dedim.ogluş geliyoo.
çook sevindiim inan allah göhlündekini verdi şükür umarım kucagınada aldıgın günleri görürsün..hiç korkma canım benim kızada 11+5 de %80 kız demişti.bak kızım kollarımda..yani bilen biliyo.ama sen bi doktorada daha gözükmeyi unutmaa...

mimoza kullanıcısından alıntı

karabiberim çooooooooooooooooook sevindim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın...inşallah allah bizede nasip eder:)))):sm_cool::teytey::dance:
kızlar benim reglim bitti.en son 28 günde olmuştum.bana akıl verin napıyım.lütfen kısa özet yapsın biri allah rızası için..
en son reglim 26 mayıs.karabiber gibi 14.günmü yapıyım....lütfen kızlar banada yardım
lütfen kızlar banada yardımmmmmmmmmmmmmmmmm

canim benim simdi sen benim verdigim takvime göre 14. gun 9 haziranda yumurtan catliyor adetin degismiyor ve 28 gunde bir geliyor ise takvim asagida canim kiz gunu erkek gunu gösteriyor 9 haziran yumurtanin catladigi gun sen kendini dinle sancilarini falan gercekten 9 hazirana dek gelecekmi canim

1 haziran

2

3

4

5
Fruchtbar (w) kiz olma olasigili

6
Fruchtbar

7
Fruchtbar

8
Sehr fruchtbar

9
Eisprung erkek olma olasiligi yumurta burada catlamis

10
Noch ein Versuch bugun yine sansini deneyebilirsin

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23
Beginn der Periode tekrar adet olacagin tarih

24

25
Test möglich test yapabilirsin adet olmassan

26

27

28

29

30 haziran

Son düzenleme:
eee o zaman erkek olması gerekmezmi yum çatladıktan sonra olduysa kız kafamı allak bullak edeysun da
yani yumurtan dagildiktan sonra artik dur sen bana yaz tekrar en son satini ve kac gun siklusun 28 gunmu kesinolarak ve semayi koyayim sen bak oki mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…