- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.581
gamzem biz beraber yapcaz bebisleri anacim
:roflol:kaydirigubbakcemile3 cok acık yazmışın insan dötü moklu filan der yaw:))) ay cok güldüm ilahiiibe ne ya lanet götü boklu karı.o yüzden sinek dolmuş götünekötükedihüsopis karı
Karabiber hayırlı olsun gözünaydın canım 2 gün giremedim sen ögrenmişssin çokkkk sveindim..biliyorsun takip ediyordum seni..canım..ozaman şöyle diyorum şu nifas risalesi dediğimiz takvim işe yaramıyor ? sen 32 yaşındaydın değilmi yani 78 lisin ozman kız çıkıyordu....demekki değil...amam yumurtalama günü ilişki ve erkek bebek...deneyecegim artık ovülasyon testide aldım buarada ....bakalım ....onuda yapıcammm..
turkbayragiturkbayragi
heeee cnm benimde kafama yattı..dur bi araştıralım.aslında rusça bilsek süper olurdu.onlar kullanıyodu bu yöntemi dimi..turkbayragi
iki ,üç hafta sanırım.sonra ablam gelcek okul kapanınca........eşim yk ya yalnız bırakmadılar.....
bu arada sen nasıl sın ya ,giremedim ya,haber alamadım sizden.
gunaydın eleracım valla ssabah oldumu aksamkıları okuyalım dıye acıyoz hemen:):)
günaydın kızlar ben bu gün adet oldum böylelikle 28 günde bir olduğumu da öğrenmiş oldum .temmuz da denemelerdeyim .erkek bebiş için.
kiz yazim gecmisi okumadinmugurbetim benim yum çatladıktan kaç gün sonra olmuş deyivermedin yazmıştım sana
kiz yazim gecmisi okumadinmu
kil payi kacmis dedim ya
yumurta catlamis
btmis ondan sonra olmus iliski spermin ulasma suresinide göze alirsak
yani yumurtan dagildiktan sonra artik dur sen bana yaz tekrar en son satini ve kac gun siklusun 28 gunmu kesinolarak ve semayi koyayim sen bak oki mieee o zaman erkek olması gerekmezmi yum çatladıktan sonra olduysa kız kafamı allak bullak edeysun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?