bebek cinsiyet belirleme..

bizim büroda 4 bayan var 4 ümüzün de 2 şer kızı var bir tanesi fena takmış durumda kıbrısa falan gitmeyi düşünüyo yıllık izninde erkek bebek için,bir arkadaş hiç umursamıyo düşünmüyo başka çocuk.diğerininde 2 kızı 1 oğlu var kızlar okadar mülayim oğlan tam tersi bacak kadar velet annesi biraz az para versin kıyameti koparıyomuş hergün okuldan şikayet hergün bi olaya karışıyo.karakoldan topluyolar ikidebirde.kadıncağız geçende dediki bunu doğuracağıma taş doğursaydım dedi.çok üzüldüm herşeyin hayırlısı demekki.Allahım hayırlı olacaksa versin inşallah herkese.

cocugun sucu yokkk kendisi guzel yetistirmemissss canim yaaa o laf denirmi o cocuga sucu kendinde arasin o bayan selamimi söyleeeee

kardelen074 kiz bu kadar kahveyi iki kisi icemezuk sende alllllll

slm kızlar..aylardır çok araştırma yaptım bu konuda kendimdeki tüm değişikliklerin payının çok büyük olduğunu gördüm..2 tane kızım var ilk bebeğimde rabbime çok yalvardım kız olsun diye rabbimde gönlüme göre verdi.2. de ise gene rabbime bıraktım ne olursa dedim oda kız oldu gene çok memnun oldum erkek çocuklarına çok zafım yoktu..ama artık olmadığı içinmidir nedir birde oğlum olsun istiyorum..inş..kızlarımdaki ilişkileri hatırlıyorum çok sık ilişki olurdu...ben hep adetin 14. günü yumurtlamam olur sanırdım araştırmalarım sonucunda adetim 31 gün sürüyor ve doğal olarakta hesaplayınca 17 gün yumurtlamam oluyor..bu ay denedim bekledim ve o gün değişiklikler yaşadım..aynı zamanda her ay bende olan değişiklikleri farketmezdim..şimdi neler olduğunu anlıyorum yumurtladıktan sonra..ben o günlerde balon gibi şişiyorum özellikle karnım her ay bu günlerde sanki bağırsak ağrısı gibi bir sıkıntı yaşıyordum ve sol kasığımdada her ay yanma olur meğersem yumurtlamanın olduğu yerde böyle sıkıntılar olurmuş..birde ayın 17. de elde uzayan akıntım oldu daha evvel olurdu hatta dr.gittim 2 sefer ve çok temiz çıkıyordu meğersem yumurtlama zamanında olurmuş bunuda tespit etmiş oldum..yani anlıyacağınız ben yumurtlama olduktan sonra son adete 15 gün kala karnım göğsüm hamile gibi şişiyor...bu tespitlerden sonra ekim ayı yumurtlama takibi yapıp allahın izni ile o günde tek bir ilişki denemek istiyorum kısmet bakalım ne olcak..bu arada alkalisi 8.2 olan su içiyoruz eşimle kızlarım olmadan önce tussuz yiyen ben şimdi tuzlu yemeye başladım buradanda anlaşılırki tuzun etkisi büyük..birde çin takviminde 2 kızımda tutuyor..şimdi ise baktığımda ekim ayında erkek gözüküyor..hayırlısı ile hep birlikte bekleyelim arkadaşlar sonuç ve teoriler doğru çıkıcakmı...bu arada bazı okuduğum ve kesinlikle inadığım dualar var ...rabbim isterse vericek vermez ise 3. kızada razıyım meleklerimi üçlemiş olcağım ve son hakkım olduğu içinde birdaha demeyeceğim...kızlarıda çokkk seviyorummm .eşim beni bunaltan birisi değil çok şükür ama sırf ona bu duyguyu tattırmak için istiyorum..evliliğide hiçbirşeyime hayır demedi eşim sağolsun..bu konuda bunaltmadıda ama gönlünde bana demesede yatıyordur bir erkek evlat allah onun yüzüne baksın inş..allah hepimize sağlıklı imanlı ve hayırlı olan erkek evlat versin...biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar ama umarım kendinizdende birşeyler yakalamışınızdır..hepinizi öptüm..

şimdi kahve gördüm kahve istedim .ee pasta gördüm pastayıda istedim.sırada ne var arkadaşlar burası mahrumiyet bölgesi.benim canım herşeyi çekiyor.kahve kolayda pasta zor.bebiş istiyor ben değil

bu ne ya biyandan eşim bağırır bi yandan çocuk ağlar bi sohbet edemiyooooooom kafayı yedirdiler banaaaaaaaa
aynen yaaaabazen delirtiyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canim insallah gönlundeki olurrr duacinimmmmmmmmmmmmmmmm

allah gönlüne göre versin.bol dua et namaz kıl.allah kabul etsin

ayyy gülmekten öldümmmmmmmmmmm yaaaaaaaa gidem uzanam ben malum ne oldugu belli degil adetmi bebekmiiiiisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…