bebek cinsiyet belirleme..

allah gönlüne göre versin.duaları bizimle paylaşırmısın

arkadaslaarr dualara ihtiyacimiz var
allah rizasi icinn hepiniz gonlunuzden bile gecirseniz olur
esimin is gorusmesi icin beklemedeyiz
rabbim yardimciniz olsun deseniz bile yeterr dua edin nolurrrrrrrr

kizlar dr.dan randevu aldim tam yumurtladigim gune dek geliyor emme ben herifimin yaninda degilim dr. da kontrol eder su gun iliski olsun der iyi olurdu bacim ayin 5. ne dogum yapacakk bende 4.unde gidiyorum dr.aaaaaaa ne yapayim ben simdiii yawwww cumartasi yumurtlama basliyiyiiii cuma bitiiiiii yawwwww

inşallah gönlündeki olur canım

ayyy gülmekten öldümmmmmmmmmmm yaaaaaaaa gidem uzanam ben malum ne oldugu belli degil adetmi bebekmiiiiisempatiksalakcinni

kızlar inanamazsınız.ne oldu senin kahve ve pastaya canım acayip çekti.dedim ya mahrumiyet bölgesindeyiz.inan türk kahvesinin kokusu burnuma gelmşti.bebişe bişey olmasın falan diyordum.burda bekar kızlar var birine görücü geldi.abla benimle pastaneye gelirmisin çocukla tanışırız.sen tecrübelisin dedi.ben hemen atladım tabii.hemen çıktık.çocuk yani damat adayı bizi götürdü ben de bi güzel kahve ve pasta yedim .konuştuk.onlar da taa istanbuldan gelmişlerdi.diledim oldu hadi bay

bundada bi hayır vardır işi oluruna bırak.:Saruboceq:

allah gönlüne göre versin.duaları bizimle paylaşırmısın

teşekkürler iyi dilekleriniz için arkadaşlar..allah herkesin gönlüne göre versin..bu arada 70 yasin okuyanın dileklerinin olcağı yazıyor kitaplarda..kızkardeşimin 5 yıl coğuğu olmadı ben ona 70 tane yasin okumasını ve bol bol dua etmesini söylemiştim yasini şerifi bitirdi o ay gebe kaldı...şimdi ben okumaya başladım 37 kere okudum 70 olmasına devam...sonra bitince gönlümden geçeni dileyeceğim...

himalia sen yedin ben napiiiiim
gurbet böyle şeyler koyma bida topiğe
ayyyyyy hamisleri unuttum canlarimmmmmm hakkinizi helal edin yaaaaaa kusura bakmayin canlarimmmmm
editin icine edeyim bennnnnnn yaa olsa silerdimmm

ayyyyyy hamisleri unuttum canlarimmmmmm hakkinizi helal edin yaaaaaa kusura bakmayin canlarimmmmm
editin icine edeyim bennnnnnn yaa olsa silerdimmm

helal olsun.sayende en işimi hallettim.inanın ama kalpten inanın dua ile her yol açılıyor.bu akşam cuma akşamı prş ile cuma gününü bağlayan gece dualar geri çevrilmiyor.bol bol dua edelim.allah kabul etsin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…