- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.601
Karabiber hayırlı olsun gözünaydın canım 2 gün giremedim sen ögrenmişssin çokkkk sveindim..biliyorsun takip ediyordum seni..canım..ozaman şöyle diyorum şu nifas risalesi dediğimiz takvim işe yaramıyor ? sen 32 yaşındaydın değilmi yani 78 lisin ozman kız çıkıyordu....demekki değil...amam yumurtalama günü ilişki ve erkek bebek...deneyecegim artık ovülasyon testide aldım buarada ....bakalım ....onuda yapıcammm..
o zaman yumurtladığını gösteriyor bugüzelmiş kesin alıcam..saol bebişim..
günaydın kızlar ben bu gün adet oldum böylelikle 28 günde bir olduğumu da öğrenmiş oldum .temmuz da denemelerdeyim .erkek bebiş için.
ilk sayfada yazan yöntemlerinin hangisini yapacaksın mesela?bi hazırlıgın varmı diet yada takviye almak gibi? vajinal duş filan düşünüyormusun yoksa sadece yum günü ilişkimi düşünüyorsn.
sorulara cevap verirsen daha cok yardımcı olabilirz
çaok sağolun canım aklım hep sizde vallahi iyi ki sizlerle tanışmışım bende 14 günü sayıcam bugün kızılaya gidicem bilgi almak için eşim kan verecek ya çinko hapına da dün başladı bende 2 aydır folik asit kullanıyorum vajinal duşu yapmayı düşünmüyorum oradaki dengeyi bozarmışım gibi geliyor bana ...
karabibercim senin adına ne kadar sevindiğimi anlatamam . allah gönlündekini verdi inşallah . rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . umarım bizlere de hayırlı ve sağlıklı oğluşlar verir rabbim .
bu arada herkese günaydın...
evet canım benim hazırlık yoktuuu
biliyorsunkii benim morel ozamanlar çok bozuktuuuu birilerineee anlarsın sen
ama benim gündüz 14ncü akıntı geldi gece olay anı oldu
15nci gün gene geldii akıntı ama ben yapmadım
sonra hamile değilim diye gün saymadımm
birde ben o gece birlikte olacağımızıı bilmediğim için namaz kılamamıştımm
eşiim yaklaşınca izin verdim
günaydınn..
karabiber merakımdan çocuk uyurken kucagıma alıp bi baktım.tamam dedim.ogluş geliyoo.
çook sevindiim inan allah göhlündekini verdi şükür umarım kucagınada aldıgın günleri görürsün..hiç korkma canım benim kızada 11+5 de %80 kız demişti.bak kızım kollarımda..yani bilen biliyo.ama sen bi doktorada daha gözükmeyi unutmaa...
karabiber ilişki gününden sonra test yapana kadar kendini hamile gibi hissediyormuydun ? yani insanın içine doğar ya . sende hissetmişmiydin hamile olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?