bebek cinsiyet belirleme..

canım eğer dediğin çin takvimiyse onda bana mart ayı kız çıkıyoduu

benim evet öyle oldu yumurtlama günü ve tek ilişki ama 14ncü günn
reglim 28 gün sürüyo

bugun neden farkli cikti sen bileceksin bu takvimde gunu gunune adet in duzenli olmasi lazim canimmmmmm sen catlamayi falan histtinmi

1 mart

2

3

4

5

6
Beginn der Periode adet baslangici

7

8
Test möglich

11 9

10

11

12

13

14

15

16 adetin bitti gun

17
Fruchtbar (w) kiz gunu

18
Fruchtbar

19
Fruchtbar

20
Sehr fruchtbar

21
Eisprung senin iliskiye girdigin gun

22
Noch ein Versuch

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Son düzenleme:

canım mimoza eski mahalleden
yumruta takibii yaptırıyooo doktora amaa hamile kalamadı kaç aydır

internetten tam öğren canımm hangii günü veriyoo
ben onun verdiğii günde yaptımmm
doktora gitmeyii düşünüyormusunn takip içinn

sağol canımmm
3 haftaa sonraa kesinn derlersee inanacamm dahaa inanmıyorumm yaa
kesinmii değilmii emin olamıyorumm

Karabiber hayırlı uğurlu olsun ,,ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Hangi yöntemleri denemiştin.yardımcı olursan sevinirim..

Kızlar,dün doktora gittim yumurtlama takibi yapmayı kabul etti..şu anda solda iki yumurtam varmış...antibiyotik verdi..eşime çinko hapı aldım..yalnız şu soldan yumurtlama olayı beni biraz düşündürüyor.bu ay denemek istiyorum lütfen bana yardımcı olun..ne yapayım soldan yumurtlamışım..karabiber canım sen hatırlıyor musun hangi taraftan yumurtlamıştın...gerçi doktor cinsiyete etkisi yok dedi ama yine de bilmiyorum ya...

öyle yapacamm canımm başka doktordan randevumm var ama çok geç verdii
artıkk biraz dahaa büyüsünn bebekk ozaman satenn 1 hafta 1 doktor diğer hafta başka doktorda randevumm var
2 side derse inanırım artıkk
eşimm halen kabullenmiyooo yaaa
3 hafta daha kızımm diye seveyim ben diyoo
sonradan kız derse üzülmemeyeyimmm falan diyo

AYTENCE senin o o zaman 13 hazirandan 18 hazirana kadar yumurtanin olgunlasmasi ve catlamasi olacak 17 si erkek saat i tam catlamis oluyor
temuzda ise

1 temmuz da adet olacaksin 11 temmuzdan 16 sina kadar yumurta catlamaya hazir olacak 15 temmuz senin yumurtanin catladigi gun

karabiber ilişki gününden sonra test yapana kadar kendini hamile gibi hissediyormuydun ? yani insanın içine doğar ya . sende hissetmişmiydin hamile olduğunu.

eğer senin dediğin gibi bakılıyorsa karabiber ve ben 29 mayıstaki ilişkiden hamile kaldıysam bana kız gösteriyo . eğer haziranda kalırsam erkek gösteriyo . doğruluk payı nedir bu takvimin yaaaa..

karabiber ilişki gününden sonra test yapana kadar kendini hamile gibi hissediyormuydun ? yani insanın içine doğar ya . sende hissetmişmiydin hamile olduğunu.

Canım bakk benn nasıll diyeyiimm benim karmakarışıktı
hamile kaldığım ay eşimle tartışmalıydımmm benn 1 kere olduktan sonra hatta sabah 24 saat hapı almaya gittimm amaa yok kalmamışımdırr diye almadımm
birde hamile kalmıyayım diye hemen tuvalate gidip sildimm hatta
çünküü eşime çok kızmıştımmm
o yüzden ona sinirimden o ay geri sparail taktırmaya karar verdimm o yüzden gün saymadımm belirtide hissetmedim
diğer aylar sayıyordumm kalamıyordumm
bu aydaaa kızgın olduğumdan ve kalamayacağımdan okadar emindimkii regllime 3 gün kala pembe leke geldiii,eşime nispet yaparr gibii oh be bu ayda hastalandımm dedimm ,ama nekadar eminimkiii sağlıkkk mocağına gittimm dedimm sparil taktıracağımm çoğalınca geleceğimm dedimmm
eşimi daha çokk kızdırayımm diye elimden gelenii yapıyordumm
aaaa 2nci,
3ncü gün derken leke gene geldii ,4ncü gün gelen giden yokkkkkkkkkkkkkkkk
test yaptım hemen hamile çıktımmm
sevinen eşim olduu üzülen benn oldummmm
vazgeçtiğim ay bebeğim geldii ve onuu görene kadar kabullenmedimm satennn
demek istediğim aklıma takmadığımm ve hiç belirtii hissetmediğim ay hamile çıktımm

gıcık kocama çok kızmıştımmm

kızlar nifas risalesine bakarken sağa doğru değilde sola doğru saymış tım baktığım üç kiş ve kızım tuttu
ama sağa doğru sayınca hiç biri tutmadıkaydirigubbakcemile3
neetsek sağamı saysak solamıkafamçokkarıştı
elaracım nire gittin kız
berracim merak etme bence tutmuyo o takvim..
kızlar ben yumurta takibine değilde takip kitlerinden almayı düşünüyorum.hatta birazdan alıp gelcem..
drdan bıktım.git gel aç kapa
gurbetcim dediğin takvim ezelcede çıkmadı.
siz şimdi yumurta çatlar çatlamazmı ilişki olsun diyosunuz.yada çatlamadan bi iki saat öncesimi önemli...bana akıl verin ilk sayfayı dikkatlice okudum matematikcim ama karar konusunda endişelerim var.üç defa denedim.beklemek ne kadar faydalı olurki.neyi ne kadar bekliycem. bana yardımcı ol bu ay yine denemek istiyorum...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…