- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.021
elara hoş geldin.adım güzel olmuş değil mi teşekkür ederim canım.sayende oldu.ilaç gibisin
dua et geliyor.bak bana istanbuldan geldi ikisi de inan turf çok canım çekmişti.ayrıca senin usg resmine elara ne dedi merak ettim.ha beni tanıdın demi.ben hd.
tabiki tanıdım canım
benim öyle pek canım çekmez her gördüğümü latife yaptım
eşime bi tel açarım getirir istersem de istemiyorum
benim bebiş daha çok solda aynı seninki gibi milimetrik ama bikaç milim
bi de sen bana şu okuyup yattığın duayı namazı anlatsana ben de görüyüm rüyamda
5 vakit namazını tam kılıyorsun sonra yatsıdan sonra iki rekat da allah rızası için kılıyorsun ben fatihadan sonra ilkinde kafirun ikincide de ihlas okuyorum.allahım sen herşeyi bilirsin ben bilmem .sen sabırlısın ben sabırsızım.bana sabır ver.hayırlı evlatlar ver gibi güzel dualar ediyorum. dualar ediyorum .karnımdakini bana bi seferlik göster allahım ne olacak diyorum.rüyada ne görürsen o çıkıyor.kız ise kız erkek ise erkek.güvenilir birine de yorum yaptırabilirsin.mesela ben.
himalia oğlunun adı ali mi olacak yoksa
him ali gibi olmuş
elara hoşgeldin bacım
diğer topiğine yazdım bişiler bi baksana
inşallah canım muhammed ali güzel değil mi?bu gece tam dua zamanı inşallah görürsün.allah yardımcın olsun.
h.b sagol cnmm
evett okudum az önce yazdım bişilerrrr
bugün pek girmedin evde değilmiydin
evett cnm arkadaşımdaydımm
araba geldi artık evde durmam ben hehe
benimde iki tanene oglum var herkezin cocuklarini allah bagislasin.bende cok kiz cocugu istiyorum yine hamile kalmak istiyorum acaba kiz icin nasil yöntemler var ve bu cin takvimi uygulamak dogrumudur bazen tutmuyor diyenler var acaba en etkili yöntem nedir arkadaslar allah herkezin gönlüne göre versin herkez kizi oglani tatsin insallahhh aminnnn...
himalia biz senle ne zaman görüşelimmm
sen haftasonumu müsait oluyon
benimde iki tanene oglum var herkezin cocuklarini allah bagislasin.bende cok kiz cocugu istiyorum yine hamile kalmak istiyorum acaba kiz icin nasil yöntemler var ve bu cin takvimi uygulamak dogrumudur bazen tutmuyor diyenler var acaba en etkili yöntem nedir arkadaslar allah herkezin gönlüne göre versin herkez kizi oglani tatsin insallahhh aminnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?