bebek cinsiyet belirleme..

dua et geliyor.bak bana istanbuldan geldi ikisi de inan turf çok canım çekmişti.ayrıca senin usg resmine elara ne dedi merak ettim.ha beni tanıdın demi.ben hd.

tabiki tanıdım canım
benim öyle pek canım çekmez her gördüğümü latife yaptım
eşime bi tel açarım getirir istersem de istemiyorum
benim bebiş daha çok solda aynı seninki gibi milimetrik ama bikaç milim
bi de sen bana şu okuyup yattığın duayı namazı anlatsana ben de görüyüm rüyamda

5 vakit namazını tam kılıyorsun sonra yatsıdan sonra iki rekat da allah rızası için kılıyorsun ben fatihadan sonra ilkinde kafirun ikincide de ihlas okuyorum.allahım sen herşeyi bilirsin ben bilmem .sen sabırlısın ben sabırsızım.bana sabır ver.hayırlı evlatlar ver gibi güzel dualar ediyorum. dualar ediyorum .karnımdakini bana bi seferlik göster allahım ne olacak diyorum.rüyada ne görürsen o çıkıyor.kız ise kız erkek ise erkek.güvenilir birine de yorum yaptırabilirsin.mesela ben.

sağol canım yarın yapayım bakalım sana yorum yaptırırım tamam mı

mse diger topige nasıl resim koyulacagını yazdım
müsait zamanda ersimi koyarsan cok sevinirim
usgnin resmini cek sonra pc ye yükle
sonra diger topikte anlattıgım gibi yükle

benimde iki tanene oglum var herkezin cocuklarini allah bagislasin.bende cok kiz cocugu istiyorum yine hamile kalmak istiyorum acaba kiz icin nasil yöntemler var ve bu cin takvimi uygulamak dogrumudur bazen tutmuyor diyenler var acaba en etkili yöntem nedir arkadaslar allah herkezin gönlüne göre versin herkez kizi oglani tatsin insallahhh aminnnn...

evett cnm arkadaşımdaydımm
araba geldi artık evde durmam ben hehe

ohh gez bakalım

sen isteksiz olacaksın
eşin önce olacak
ve sık birliktelik inşallah bi kızın olur

hoşgeldin melonee.Allah bagışlasın cocuklarını
ne zaman hamillik düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…