- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.381
hahahah mimoza bunları senmi sölüyon yaw
şu yazdıklarını uygulasaydın işin daha kolay olurduu cidden.ama sen cok kafaya takıyorsun herşey denk gelsin diye ugraşıyorsun.yazdıgın şeylere kendin inan ve uygula bencede.
mimoza şu yorumun cidden cok gereksiz olmuş.
bu topigi ilk actıgımdan bu yana varsın.
insanlara yardımcı olmak için cabalıyordum resmen.hiç bi msjı cvpsız bırakmazdım.
her yazılanı okur ilk sayfaya eklerdim ki yeni gelen üyeler onca sayfayı okumasın hazır bilgilere ulaşsın diye.hatta üyelerden alıntılar bile yaptım önemli bilgilerin hepsi ordaydı.
yüzlerce sayfayı okumaya gerek kalmasın insanlar 1 sayfada önemli msjları görsünn diye
ilk sayfa bi arşiv olmuştuu resmen
yukarda yazdıgın tanımlama bana uymuyor .sec cidden sacmalamışsın
arkadaşlar herkese merhabalar,cumartesi bebeğimin cinsiyeti belli oldu ikinci kızım geliyor..
aynen öyle oluyo bendede 3 tane cimcime var tutturamadım bir pipili elarada yollamadı bilgileri 4. demi kız olacak abooww benim adam beni boşayacak kesin bıktım senden garıııııı bir pipili doğuramadın der gariiiii :kedi::kedi:hayırlı olsun güzel bişey hem sana hem birbirlerine arkadaş oluyorlar.
Ama ilkin kızla başlayan kızla devam ediyor be ya.çevremde o kadar çok ki.ikinciler üçüncüler hep kız.anlamadım gitti bu işi:)
hayir olsun hep senidusundum ben d ne eddin diyeeeeee benim de ii gun önce geldiiiii hayret ve ekide yimirtlamada ben bacimin yanin da olucam bebgi dunyaya gelecekkkk insallah benim is kasima kaldi hala istersem tabiiiiiiiikızlar ben yine malesef ctesi günü hasta oldum((
gunaydin canioooookızlar günaydın
yanen bende de ole olduuuuinşallah
demekki öyle canım ama hevesleniyo insan işte
birde işin tuhafı ben ne zaman deneme yapsam kesinlikle 2-3 gün önce adet oluyorum
iki seferdir böyle
hayirli evlat olsun insallhhharkadaslarrrrrrrrr elaracımmm...cinsiyet belli olduuu benim çin takvimi + bioritm + ultrason kagıdı kese solda mı sagda mı = hepsime göre kız cıkıyodu ama erkek...benim bebikin cinsiyeti erkek...hiçbirisine inanmıyorum artık :) cunku 3 une gorede kızdıı :)) ama sonuc erkek :))
hayirli evalt olsun insalalhhharkadaşlar herkese merhabalar,cumartesi bebeğimin cinsiyeti belli oldu ikinci kızım geliyor..
Elara stresliyken sperm kalitesi çok düşük oluyordu dimi ?
elara ablam kusura bakma ama yazan arkadaş çok doğru yazmış sayfaları baştan beri okuyom bak kaç kişiyle takışmışın aynı şey için banada okadar yalvarmama ramen yazmadın bi mesaj yazmadın ALLAH razı olsun derim dedim duacın olurum dedim ne bekliyon anlamadım. Gurbet ablama hiç sormadan etmeden nasıl paylaştıydı duygularını benle ama sen sinirli bir insansın bence kimbilir neler yazacan banada şimdi ama buradan gidenlerden biride ben oloacam.hayatta çok ynlızım burada dostaradım ama sen olmadın bana dost.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
elara mesaj kutun doluymuş gitmiyo sana mesaj kız silsene bacım işe yaramayanları ne edecen o kadar mesajı abooooow
stres sperm sayısını ve testesteronu azaltıyor
testesteronun düşüklügüde erkek cocuk ihtimalini düşürüyor
arkadaşlar herkese merhabalar,cumartesi bebeğimin cinsiyeti belli oldu ikinci kızım geliyor..
nerde yapmıştın dogumunu.
cocuk cıkacagı zaman cokmu ıkındın naptın bcm.kac dikişin vardıı.
elif terzi normal dogum yanlısı bi doktor.sezeryan yapan kadınlara bile normal dogum yaptırmıştı gecmişte diye duymuştum
sen yinede normal dogumdan vazgecme durumun müsait olursa
zekai tahir burak hastanesinin yoğun bakımında.dikiş sayısını kimse bilmiyor.saymak zordu.rahim çatısı dardı ve bebek 4kg 100 +şişti yukardan bastırınca makat falan kalmadı.yani sezeryanlik doğumdu ama son ana kadar karar veremediler olan bana oldu.elif hanımın da 3 tane çocuğu varmış.benim yaşımda kadın .maşallah bir de uzman olmuş.
ovulasyon testlerinden wondfo ovulasyon testinin içinde daha çok deneme çubuğu olduğunu ve daha ucuz olduğunu okumuştum . acaba kullanan var mı aranızda ? güvenilir mi ? nerden temin edebiliriz?
hayırlı olsun.bende 4 aylık hamileyim.bişey soracam.şimdiki hamileliğinde vücudunda nasıl değişiklik oldu.karnınmı büyüdü önce yoksa basenlerindenmi kilo aldın?
eşimin işinden dolayı çok stresli bi dönem yaşıyo abileriyle
aile içindeki sıkıntı çok zor
zor günler geçireceğiz manevi olarak sıkıntılı bi dönem(
desene bizim iş seneye kaldı :))
zekai tahir burak hastanesinin yoğun bakımında.dikiş sayısını kimse bilmiyor.saymak zordu.rahim çatısı dardı ve bebek 4kg 100 +şişti yukardan bastırınca makat falan kalmadı.yani sezeryanlik doğumdu ama son ana kadar karar veremediler olan bana oldu.elif hanımın da 3 tane çocuğu varmış.benim yaşımda kadın .maşallah bir de uzman olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?