bebek cinsiyet belirleme..

elara ablam kusura bakma ama yazan arkadaş çok doğru yazmış sayfaları baştan beri okuyom bak kaç kişiyle takışmışın aynı şey için banada okadar yalvarmama ramen yazmadın bi mesaj yazmadın ALLAH razı olsun derim dedim duacın olurum dedim ne bekliyon anlamadım. Gurbet ablama hiç sormadan etmeden nasıl paylaştıydı duygularını benle ama sen sinirli bir insansın bence kimbilir neler yazacan banada şimdi ama buradan gidenlerden biride ben oloacam.hayatta çok ynlızım burada dostaradım ama sen olmadın bana dost.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

arkadaşlar herkese merhabalar,cumartesi bebeğimin cinsiyeti belli oldu ikinci kızım geliyor..

hayırlı olsun güzel bişey hem sana hem birbirlerine arkadaş oluyorlar.

Ama ilkin kızla başlayan kızla devam ediyor be ya.çevremde o kadar çok ki.ikinciler üçüncüler hep kız.anlamadım gitti bu işi:)

aynen öyle oluyo bendede 3 tane cimcime var tutturamadım bir pipili elarada yollamadı bilgileri 4. demi kız olacak abooww benim adam beni boşayacak kesin bıktım senden garıııııı bir pipili doğuramadın der gariiiii :kedi::kedi:

kızlar ben yine malesef ctesi günü hasta oldum ((
hayir olsun hep senidusundum ben d ne eddin diyeeeeee benim de ii gun önce geldiiiii hayret ve ekide yimirtlamada ben bacimin yanin da olucam bebgi dunyaya gelecekkkk insallah benim is kasima kaldi hala istersem tabiiiiiiii
kızlar günaydın
gunaydin caniooooo
inşallah
demekki öyle canım ama hevesleniyo insan işte
birde işin tuhafı ben ne zaman deneme yapsam kesinlikle 2-3 gün önce adet oluyorum
iki seferdir böyle
yanen bende de ole olduuuu

hayirli evlat olsun insallhhh
arkadaşlar herkese merhabalar,cumartesi bebeğimin cinsiyeti belli oldu ikinci kızım geliyor..
hayirli evalt olsun insalalhhh

haydaaa .
gayya bi geliyon ondan sonra kayboluyon.bu kadar kişi var hangi birinizi takip ediyim alla allaa
onca kişiye yolladım sana neden yollamayım.yani artı niyet neden arıyorsun
gerci yollamamaklada isabet etmişim.gercek düşüncelerini ögrenmiş oldum
Allah seninde gönlüne göre versin arkadaşım
bu kadar yardımcı olmaya calışıp hemde bunca lafı kabul edemem ben
hadi sanada selametlee
40 gün bindir 1 gün indir böle oluyormuşşş.töbee töbee

elara mesaj kutun doluymuş gitmiyo sana mesaj kız silsene bacım işe yaramayanları ne edecen o kadar mesajı abooooow

yollaa

stres sperm sayısını ve testesteronu azaltıyor
testesteronun düşüklügüde erkek cocuk ihtimalini düşürüyor

eşimin işinden dolayı çok stresli bi dönem yaşıyo abileriyle
aile içindeki sıkıntı çok zor
zor günler geçireceğiz manevi olarak sıkıntılı bi dönem (
desene bizim iş seneye kaldı :))

ovulasyon testlerinden wondfo ovulasyon testinin içinde daha çok deneme çubuğu olduğunu ve daha ucuz olduğunu okumuştum . acaba kullanan var mı aranızda ? güvenilir mi ? nerden temin edebiliriz?

Canım ben kullandım gerçekten güvenilir.2 kez bu testle hamile kaldım.Doğru sonuç veriyordu hamile kalmadan denemeye başlamıştım güvenilirliğini ölçmek için .çift çizgiyi gördükten tam 14 gün sonra regl oluyordum.Ama ben şimdi o markayı bulamadım.Gitti gidiyordan o markayı satan kişiden farklı ürün aldım.Bu ay denedim o da iyi sonuç verdi.Sen nereden buldun canım wondfoyu?

hayırlı olsun.bende 4 aylık hamileyim.bişey soracam.şimdiki hamileliğinde vücudunda nasıl değişiklik oldu.karnınmı büyüdü önce yoksa basenlerindenmi kilo aldın?

ilk kızıma hamilelik belirtilerimle şimdiki çok farklıydı,3,5 aylık hamileyim hiç kilo almadım,biraz bel çevremde yağlanma oldu,karnım çok büyümedi,belirtilere göre erkek gibiydi ,hayırlısı böyleymiş demekki,senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?

hayırdır umut noldu?
abileriyle ortak işmi yapıyorlarr
umarım az zararla atlatırsınız bu dönemi

cok gecmiş olsunn cnm
sen son aylarında catı muayenesi olmamışmıydın??
ne cesaret hem catın dar hemde cocuk kilolu dogmuş
cok büyük risk yanii.doktorları anlamak güç
elif hanıma gittinmi??? nasıl gecti kontrol neler dedii
3 cocugunun cinsiyetleri ne?kızlarımı vardı onunda
normal dogum yaparsan dogumdan önce sana önerilerim olacakk
ben cok faydasını gördüm.4 dikişim vardı

slm elara..
ben buranın ortak istekleri olan arkadaşların bulunduğu yer olduğu için geldim..senin tavrın ve davranışın çok kaba..ilk mesajın ofsait diye yazmışsın benim için...sen ylnş anlamışsın ben araştırma yaptım dedim evet doğru ama ilk mesajımda tafsiye istedim ama çoğunlukta mesajları okudum ama epeydir açık olan bu topikte acaba tafsiyeleri uygulayıpta erkek bebek sahibi olan olmuş olabilir ve ben bunları kaçırmış olabilir düşüncesi ile istedim..bu mesjlarımdan sonra ilk mesajın ofsait demen çok ylnış düşünceleri anlamadan bu şekilde yaklaşma lüffen..sırf sen açmış olduğun için inan buraya girmek istemedim yargısızca infaz ettiğin için ama birsürü benim gibi aynı istekler içinde olan ve çok iyi niyetl arkadaşlar olduğu içinde burayı takip edememek beni üzdü...geçmişte seninle sorun yaşayanlar olmuş inan ben bunlara denk gelmedim..seni tanımıyorum bile sana hiç kötü niyetlede yaklaşmadım..emeğin var emeğe herzaman saygı duymak gerekir bundan yanayım ama sana kasti hiçbişey düşünmedim...ben çok iyi bir bebek sitesinde moderatörlük yaptım yıllarca arkasından admin yardımcılığı..binlerce dostum var ..tepkiyle gelen insanlar olduğunda bile asla kabaca konuşmadımm..benle tartışan insanlar bile dost oldular..bu tavırla sitemize binlerce üye çektik...ben seni moderatör sanıyordum dikkat etmemişim fakat sende benim gibi burda üyesin...emeğin çok varmışş meğine yüreğine sağlık ...bende çok emek verdim sitemize bilirim bunu...ama lütfen insanlara kırıcı olma ben buraya dostça kardeşçe girmek istiyorumm ama tavrın kötü olursa birdaha girmeyeceğim..üzülerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…