bebek cinsiyet belirleme..

gızlarrrrrrrr edit butonu gelmişşşş oleyyyyyyyyyyyyy:sm_cool:
eylül ayında deneyenler bilgilerini yazsın ekleyimmm
ekimde denicekelrde yazsın ilk sayfayı düznelicem müsait zamandaa:dance:

cinsiyetlerini bilmiyrunm gidince sorarım.evet edıt gelmiş beni düzeltmeyi unutma.

ilişki tarihleri gerekiyorr.onlar olmadan net bişi söleyememm

ubicam ikimiz arasında gecen dialoglar bunlar
ilk gelen üyelere karşı tavrım burda apacık görünüyor.kaba oldugumu ve önyargılı yaklaştıgımı kabıl etmiyorum.mesajlar ortada

senacihan a yazdıgım (yukardaki kırmızı yazılı olan) mesajı üstüne alındın ve bunun sonucunda bana hesap sorar gibi tavır içine girdin.siz yeniüyelere bölemi davranıyorsunuz diye

ben hergün onlarca msj alıyorum özelimden.burdaki arkadaşlarda bunu biliyor ve onlara istinaden söledigim aşikar ortada.senin için söleseydimm direkt mesajından alıntı yapar sölerdim.ama son msjındaki tavrından dolayı bende sana cevap yazdım.yine gayet kibardımm.

burası herkese acık bi topik.istersen girersin istemezsen kimseyi burda zorla tutamam.
bu topik yeni acıldıgında hiç kimseyle tanışmıyordum ben.herkesle burda tanıştık samimi olduk
tavrım kaba olsaydı emin ol şuan burda kimse olmazdıı

kardelennnn
damla suyun 10 lt de ph 8.25 yazıyor
dün 5 litre aldım onda 7.73 yazıyorr
alırken dikkat et ph sına
neden bölee yapıyorlar anlamadımm

damla su kullanan arkadaşlar sizde bakın 10 ve 5 lt liklerin ph sına

gızlarrrrrrrr edit butonu gelmişşşş oleyyyyyyyyyyyyy:sm_cool:
eylül ayında deneyenler bilgilerini yazsın ekleyimmm
ekimde denicekelrde yazsın ilk sayfayı düznelicem müsait zamandaa:dance:
:lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis
benim beklenmeyen regl 3 ekim

büyük zevkle ilk edit ; sat 4 eylül , deneme 19 eylül , regl döngü 29, deneme ilk ay, çocuk yok

Son düzenleme:
:lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis
benim beklenmeyen regl 3 ekim

büyük zevkle ilk edit ; sat 4 eylül , deneme 19 eylül , regl döngü 29, deneme ilk ay, çocuk yok

kaydirigubbakcemile3 yani editi ne kadar özledigin belli olduu:))
mesajları komple silmek ve cok fazla edit yapmak üyeligin iptaline neden olacakmışş dikkatli kullanın editi:)

yok bebeğim öyle deme "dördüncüde döner" öyle dermiş atalarımız:))

gerçi ben hiç dördüncüyü deneyen görmedim ama sizden umutluyum.
hazek gamze ezelce sizin dördüncüler tamamdır:lepi:
ama bak diyorum size,bu topikte de ikinciler hep kız olacak birinci kız ise eğer...
doğanın kanunu gibi olmuş artık küresel ısınmadan mıdır nedir bilemedim:roflol:

arkadaşlar alkalife diye bi sıvı var ve 1 bardak suya bi kac damla damlattıgınızda suyun ph sı 9-10 oluyor:))
kopy yapıyorum okuyun
fiyatı biraz pahalı ama deger diye düşünüyorum

Alkalife Benim İlaçlarımın Yerine Geçebilir Mi?

Normal bir bardak suya damlatılan Alkalife, suyun pH değerini (suyun orijinal pH değerine bağlı olarak) 9-10’a getirir. Alkalife’ın herhangi bir besin değeri veya tıbbi olarak tedavi edici özelliği yoktur. Sadece fazla vücut asitlerini nötralize ederek kanı inceltir, dolaşımı daha sağlıklı hale getirir. Şimdiye kadar bir ilaçla kötü etkileşim rapor edilmemiştir.

bizim için önemli paragraf üstteki yazıı

daha detaylı bilgiyi burdan bakabilriisniz.
Alkalife pH Dengeleyici Su | Sağlıklı Yaşam | Alkalife Yorumları ve Fiyatı

en son 3,5 aylıkken gitmiştim doktora %80 kız dedi kesin konuşamam dedi.haftaya ayrıntılı ultrasyona girecem.bakalım artık.benim 5 yaşında bir kızım var.şimdiki hamileliğim ilk hamileliğime göre farklı.2.aydan itibaren karnım şişmeye başladı.kızımda basenden kilo almıştım bunda karnım şimdiden 6 aylık karnı gibi.kızımda uykuya doymuyordum.şimdi o kadar uykum yok.yani iki hamileliğimde çok farklı geçiyor

evet canım bizimkiler 4 erkek kardeş dekorasyon işleriyle uğraşıyorlar
artık yılların verdiği sıkıntılar ve benimkinin ufak olmasından kaynaklanan ezilmeler canın tak etti
bir kaç kez daha ayrılmaya karar vermesine rağmen psikolojik baskıyla ayırmadılar
ama şimdi tam karar gibi gözüküyo benimkinin
aile karıştı yani eltimler falan....
inşallah hayırlı bir şekilde ayrılırlar dua edin bize kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…