- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.401
gızlarrrrrrrr edit butonu gelmişşşş oleyyyyyyyyyyyyy:sm_cool:
eylül ayında deneyenler bilgilerini yazsın ekleyimmm
ekimde denicekelrde yazsın ilk sayfayı düznelicem müsait zamandaa:dance:
hayırdır umut noldu?
abileriyle ortak işmi yapıyorlarr
umarım az zararla atlatırsınız bu dönemi
cok gecmiş olsunn cnm
sen son aylarında catı muayenesi olmamışmıydın??
ne cesaret hem catın dar hemde cocuk kilolu dogmuş
cok büyük risk yanii.doktorları anlamak güç
elif hanıma gittinmi??? nasıl gecti kontrol neler dedii
3 cocugunun cinsiyetleri ne?kızlarımı vardı onunda
normal dogum yaparsan dogumdan önce sana önerilerim olacakk
ben cok faydasını gördüm.4 dikişim vardı
slm arkadaşlar..bende aranızda yeni sayılırım..2 tane kızım var 3. düşünmezken ve kız hastası bir bayan olarak olmayını istemeye karar verdim...yani anlıyacağınız 3. bir bebek ve sağlıklı erkek bebek istiyorum rabbim isterse tabi..aylardır araştırıyorum...ekim ayında gebe kalmaya karar verdim bu arada çin takviminde erkek gözüküyor bu ayda...yumurta takibi yapmak istiyorum...ama anlamak zor sanırım bu durumu..bilgilenmek güzel birşey rabbim isterse vericek tabi ama araştırmakta fayda var..bu arada her türlü bilgiye açığım...deneyimleri olanlardan yardım bekliyorum bu konuda...önerileri olan varmı???
hoşgeldin ubicam
Allah bagışlasın kızlarını
bizde önerii cokkkk ,bianda öneriler bekleme bizdenn
aylardır emek veriyoruz biz ,sende aktif katılırsan ilerleyen günlerde fazlasıyla yardımcı oluruzz
ama dur bismillah daha yeni geldinnn ne önerisi yaw:)
ben 25 aralık 1976
eşim 24 aralık 1974
büyük kızıma temmuz 1999 gebe kaldım küçüğe ise 2006 ağustos ayı...küçük planlı olduğu için son adet tarihim 15 ağustos 2006
şimdiden teşekkürlervereliniortak
ilişki tarihleri gerekiyorr.onlar olmadan net bişi söleyememm
slm birkaç gün önce yöntemleri yazarmısınız demiştim bende..sanırım lafınız banada olmuş....bu yazılarınız çok üzücü...bu yazınıza çok kırıldım...
işte bölee araştırmacı olan ve gecmişi okuyanlara karşı sempatim var
millet geliyor hiç bişi okuyup
etmeden, ee bize yöntemleri yollaaa .tmm yolayımda emeksiz yemek olurmu yaw
iyi akşamlar...
ben aylardır araştırıyorum..belki bu sayfalardanda çok okudum ama forma dikkat etmeden her nerede aradığım bilgi varsa okudum bilgilendim..bu forumu keşfettikten sonrada günlerdir geçmişe göz attım..geçmiş konular çok dağınık haliyle bir araya getirincede insanın kafası karışıyor...arada sohbetlerde olduğu için doğal olarak..ben yüzeysel amaçlı yöntemler istedim ve cevabımı aldım teşekkürler elara hanım...siz yeni katılan arkadaşlara böylemi davranıyorsunuz...
ubicam ilk mesajın bile ofsayttı.uzun zamandır araştırıyorum diyorsun araştırdıklarını bizimle paylaşmadan öneri istiyorsun bizdenn
sence bu ne kadar dogru sölermisin????
fırsat buldukca okursun sayfaları arada bi slm verirrsin takıldıgın yerdede soru sorarsın yardımcı oluruz her konuda
ama daha yeni gelmişin bişiler bilmene ragmen daha bizle bişi paylaşmadan bizden öneri bekliyon.
kusura bakma ben bu tarz insanlara karşı iyi niyet besleyemiyorum
yazıdıgım mesajı sen ve özelden onlarca msj atanlar üstlerine alınabilirler
kullandığın ay hamile kalamadınmı kardelen ? çift çizgi belirgin olarak görünüyor mu?
:lepi: hihoyyyt alkisalkisalkisgızlarrrrrrrr edit butonu gelmişşşş oleyyyyyyyyyyyyy:sm_cool:
eylül ayında deneyenler bilgilerini yazsın ekleyimmm
ekimde denicekelrde yazsın ilk sayfayı düznelicem müsait zamandaa:dance:
kardelennnn
damla suyun 10 lt de ph 8.25 yazıyor
dün 5 litre aldım onda 7.73 yazıyorr
alırken dikkat et ph sına
neden bölee yapıyorlar anlamadımm
damla su kullanan arkadaşlar sizde bakın 10 ve 5 lt liklerin ph sına
bende öğlen arası baktım.7.73 dü.almadım.
en az 15 karakter girme işi yenimi çıktı yaw tek parmak kaldıracaktım kabul etmiyo kafamçokkarıştıkızlar alkali su ile ilgili süper bişi buldumm:))
isteyenler parmak kaldırsın hehe
:lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis
benim beklenmeyen regl 3 ekim
büyük zevkle ilk edit ; sat 4 eylül , deneme 19 eylül , regl döngü 29, deneme ilk ay, çocuk yok
aynen öyle oluyo bendede 3 tane cimcime var tutturamadım bir pipili elarada yollamadı bilgileri 4. demi kız olacak abooww benim adam beni boşayacak kesin bıktım senden garıııııı bir pipili doğuramadın der gariiiii :kedi::kedi:
ilk kızıma hamilelik belirtilerimle şimdiki çok farklıydı,3,5 aylık hamileyim hiç kilo almadım,biraz bel çevremde yağlanma oldu,karnım çok büyümedi,belirtilere göre erkek gibiydi ,hayırlısı böyleymiş demekki,senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?