bebek cinsiyet belirleme..

Gurbet beni unuttun dimi dua yollayacaktın (
KIZ AGZINDAN CIKAR CIKMAZ YAZDUMMMMM yasakkelimeben cevap veremeden edemem giiiii beni biliyonnnnn
canim cift cizgi cikacak ve ikiside koyu olacak o ciktiktan sonraki 24 ila 48 sat arasi ilsikiiiiiii öneriliyorrr

Allah saglicakla kurtulmayi nasip etsin Rabbim ne dilerse o oluyorrrrr

günaydınn kızlarrr
akşam yollayım msj diye girdim ama koca hemen dikildi başıma cıkmak zorunda kaldımm
yollıcam birazdan

Elara hanım günaydın rica etsem benimde bioritme bakarmısın eşim 26.01.1979 ben 30.08.1984 SAT 7 Haziran ilişki gününü tam bilmiyorum ama 19 yada 20 haziran tahminim.İlk sağda gördük keseyi 9. haftada usg resmi yok 13.haftada sırt üstü yatıyodu kafası direk bakınca usg ye solda. cinsiyetini göremedik şu an 16.haftadayım haftaya randevum var ama sabredemiyorummmm ilk bebeğim ilk denememizde hamile kaldım[/QUOTE]

burası bir sıkıcı bir sıkıcı anlatamam.in cin top oynuyor.ya beni boşa bekletiyorlar.bu topikte olmasa vakit geçmeyecek.bu gün nöbet sırası ben de.burası erkek dolu.gebelik testini de burada yapmıştım.ramazan ayının ilk günüydü.çok zaman geçmiş.ya zekai tahire gitsem mi çok ultrason zararlı demi.

varya türk kahvesi olsada içsem.şöyle köpüklü. telveli orta şekerli.burdada herşey var ama kahve yok.evde olsam yapardım.kızlar çook şanslısınız evdesiniz.elara benim yerime yap iç lütfen.

elara vaginal duş için ne düşünüyon ? sence yapılmalı mı ? birde hani 1 bardak suya karbonat koyup içicez ya bunu sadece bizmi içmeliyiz eşimize de içirmelimiyiz ? karbonat şu bildiğimiz yemek sodası değil mi ?

hayırlı olsun sinam
yalnış hatırlamıyorsam sen tek ilişki denedinn dimi.yani son ilişkiden kac gün önce tekrar ilişkin olmuştu?
dogum tarihini verirmisin bioritime bi bakayım

elara sen ne düşünüyon vaginal duş hakkında ?
ben yapmayı düşünmüyorum

hehe bayılıyorummm bunaa.tşkler cnmm aminnnn

Elara hanım günaydın rica etsem benimde bioritme bakarmısın eşim 26.01.1979 ben 30.08.1984 SAT 7 Haziran ilişki gününü tam bilmiyorum ama 19 yada 20 haziran tahminim.İlk sağda gördük keseyi 9. haftada usg resmi yok 13.haftada sırt üstü yatıyodu kafası direk bakınca usg ye solda. cinsiyetini göremedik şu an 16.haftadayım haftaya randevum var ama sabredemiyorummmm ilk bebeğim ilk denememizde hamile kaldım

[/QUOTE]
kız yada erkege yatkınlık dönemde birliktelik olmuş.ama kız çizgin daha agır basıyor.buna göre benim yorumum kızz
keseye göre cinsiyet tahmini için 7-8 haftalık olması lazımm.13 haftalık olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…