- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.841
KIZ AGZINDAN CIKAR CIKMAZ YAZDUMMMMM yasakkelimeben cevap veremeden edemem giiiii beni biliyonnnnnGurbet beni unuttun dimi dua yollayacaktın(
canim cift cizgi cikacak ve ikiside koyu olacak o ciktiktan sonraki 24 ila 48 sat arasi ilsikiiiiiii öneriliyorrr
kızlar dün akşam yaptığım testin sonucu bu çok silik çizgi çıktı bugünlerde yapmaya devam edeyim mi koyulaşırmı adetimin ilk gününden sayarsak bugün 7. gün bitiminden sayarsak 3. gün bilmiyorumkismile
Elara nerelerdesin bize akşam yöntem neyin yollicaktın bacııımmm sositososito ya ben bu karbonatalı sudan kusucam meyve suyu ile karıştırınca daha da beter bişey oldu bu yaaa meyve suyuda ziyan oldu en sonunda limon sıktım içine öyle içtim akşam
Allah saglicakla kurtulmayi nasip etsin Rabbim ne dilerse o oluyorrrrrselam
dün ikili test için doktora gittim. bebeğin cinsiyeti belli oldu. yumurtlamama 4 gün varken hamile kaldım kız olsun diye. sayı yönteminde kızdı. 8 haftalık ultrason resminde bebek sağdaydı.
ama sonuç erkek bebek.
ben o kadar ayarlamaya çalıştım. bir değil birçok yönden kız günlerimi ayarladım. yorumcu.coma üye oldum v.s v.s.
ama allahın işine karışılmıyor. burdan çıkan sonuç bu.
günaydınn kızlarrr
akşam yollayım msj diye girdim ama koca hemen dikildi başıma cıkmak zorunda kaldımm
yollıcam birazdan
bisey degul canooooogurbetim sağol canım aldım duanı allah razı olsun
berra
haskena
asilmavi
kardelen
ezel
size msj attım.kontrol edin
göndermedigim arkadaşlar sizede göndercemm daha sonra
berra
haskena
asilmavi
kardelen
ezel
berra
haskena
asilmavi
kardelen
ezel
varya türk kahvesi olsada içsem.şöyle köpüklü. telveli orta şekerli.burdada herşey var ama kahve yok.evde olsam yapardım.kızlar çook şanslısınız evdesiniz.elara benim yerime yap iç lütfen.
berra
haskena
asilmavi
kardelen
ezel
berra
haskena
asilmavi
kardelen
ezel
selam
dün ikili test için doktora gittim. bebeğin cinsiyeti belli oldu. yumurtlamama 4 gün varken hamile kaldım kız olsun diye. sayı yönteminde kızdı. 8 haftalık ultrason resminde bebek sağdaydı.
ama sonuç erkek bebek.
ben o kadar ayarlamaya çalıştım. bir değil birçok yönden kız günlerimi ayarladım. yorumcu.coma üye oldum v.s v.s.
ama allahın işine karışılmıyor. burdan çıkan sonuç bu.
ben yapmayı düşünmüyorumelara sen ne düşünüyon vaginal duş hakkında ?
hayırlı olsun sinam
yalnış hatırlamıyorsam sen tek ilişki denedinn dimi.yani son ilişkiden kac gün önce tekrar ilişkin olmuştu?
dogum tarihini verirmisin bioritime bi bakayım
ben yapmayı düşünmüyorum
hehe bayılıyorummm bunaa.tşkler cnmm aminnnn
[/QUOTE]Elara hanım günaydın rica etsem benimde bioritme bakarmısın eşim 26.01.1979 ben 30.08.1984 SAT 7 Haziran ilişki gününü tam bilmiyorum ama 19 yada 20 haziran tahminim.İlk sağda gördük keseyi 9. haftada usg resmi yok 13.haftada sırt üstü yatıyodu kafası direk bakınca usg ye solda. cinsiyetini göremedik şu an 16.haftadayım haftaya randevum var ama sabredemiyorummmm ilk bebeğim ilk denememizde hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?