bebek cinsiyet belirleme..

kız yada erkege yatkınlık dönemde birliktelik olmuş.ama kız çizgin daha agır basıyor.buna göre benim yorumum kızz
keseye göre cinsiyet tahmini için 7-8 haftalık olması lazımm.13 haftalık olmazz[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim benimde içime kız doğuyor :)

Günaydin GÜL yüzlü Güzel gönüllü bacilarim a.s.a.s.
AMIN canim insallah ben her zaman benim icin su an kötü gibi görünen olaylarin sonradan benim hayrima olacagini düsünenlerdenim cünki bilirim ki Rabbim neylerse güzel eyler .....

Canim kilo isine gelince evet su an fistik gibi olmussun ama bence kizinin istedigini yap bu dünyada bir baciya bir baci bir baciya bir kardas sart gerisi bos canim kilonu sen sonra yine verirsin bu azim sende olduktan sonra ........

Tesekkür ederim canim arastiracam bunu mutlaka Allah gönlündekini versin....

güzelim adetim bitti benim
bu ayda bilmiyorum valla
çok stresli günler geçiriyoruz adam bişeyde yapmıyo zaten :))
biliyosun stres sperm kalitesinide etkiliyor bilniyorum valla ((

Canim benim fikrim stresli iken böyle birsey yapmayin derim cünki hamile kalsan bile stres kötü etkiler seni ve bebegini yinede en iyisini sen bilirsin tabi bu stres geciciise ertele derim degilse Rabbime sigin derim....

ilişki öncesi vaginal duş yapmayı düşünüyormusun ?

Ben bu ay düsünüyorum karbonatli su ile arkadasimin ablasi 45 yasinda ve vajinal dus ile hamile kalmis kadin 45 yasinda bir oglu oldu tabi su an cocuk 5 yasindada ben bunu yeni ögrendim o sebeple bu ay deniyecegim icimde kalmasin zaten tutana kadar her ay her yöntemi deniycem tabi bende yas 35 bende bu gidisle tuturana kadar 45 olurum artik....

Canim senin icin hayirlisi erkek evlatmis Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi evlat sahibi olmak isteyen herkesin basina icindede ben:Saruboceq:

canım senin düşüklerden sonra araştırma yapılmışmıydı

günaydın bu arada

Günaydin canim evet arastirildi ikisindede 7 haftalik olmalarina ragmen kalp atislari olmadi arastirma sonucu doktorun söyledigi yedigimiz ictigimiz hormonlarv.s.anliyacagin Dünyanin icinde bulundugu kötü gidisattin atmosfer olarak artik dogacak cocuklarimizida etkiledigi oldu ve böyle bir felsefi konusma yapti ..........

Günün aydin yüzün nurlu olsun bacim.................

ben şimdi aldım teşekkürler.

çok çok teşekkürler Elara inşaAllah oğluşumun net annesi olursun kaydirigubbakcemile3 cici anne gibi bişey buda yani yerimseniben

bende aldım canım çok teşekkür ederim.

bende aldım .. bilgiler çok önemli gerçekten .. teşekkür ederim opuyorumnanaktan

rica ederim kızlarrr
ama bunlar sadecee olasılıkları arttırıyor.yani kesin garanti bişi yok.yapmakta fayda var diyebilecegim şeyler yanii.siz yinede cok ümit etmeyin.herşey Allahtannn

Elara
yumurtlama günüme 4 gün varken ilişki oldu. erkek bebek için yumurtlama günü tek ilişki olması lazım normalde. öncesinde zaten reglim yeni bitmişti. ben o ay hamile kalabileceğimi bile tahmin etmedim ki erkek olması imkansız gibiydi. hani y spermleri iki gün yaşıyabiliyor ya v.s.
artı olarak da usg resminde sağdaydı biliyorsun yazmıştım. oğlum soldaydı mesela.
yani diyeceğim yöntemler v.s. hepsi fasa fiso. Allah bana gösterdi kız olsun diye ayarladın ama al sana oğluş :))))) sağlıklı hayırlı ömürlü olur inşallah .
ama hiç çocuk isteeyen adamı peşimden sürükledim kız olur belki diye. ona yanıyorum.

Ahh ahh memur olmak vardııı.chat yaptıgınız yerden para kazanıyonuzzz:))
sen müdürdün dimi gızzzz

zekai burakta napıcan? bebenimi özledin:)
bilgi tıp merkezinede güzel diyorlarrr
benim kızımı elif hanım bilip sölemiştiii bu aradaa

varya türk kahvesi olsada içsem.şöyle köpüklü. telveli orta şekerli.burdada herşey var ama kahve yok.evde olsam yapardım.kızlar çook şanslısınız evdesiniz.elara benim yerime yap iç lütfen.

ahh cnmmm gell müsait zamanda sana bol köpüklü kahve yapayımmmm
şimdi yapıp içsem sensiz bogazımdan gecmezzz:))

hayırlı olsun sinam
yalnış hatırlamıyorsam sen tek ilişki denedinn dimi.yani son ilişkiden kac gün önce tekrar ilişkin olmuştu?
dogum tarihini verirmisin bioritime bi bakayım

eski yazılara baktım sinamın bioritmine göre bi arkadaş tam hatırlamıyorum adını ona kesin erkek demiş yanlış mı gördüm sinam_?

Elara canim msj icin tesekkür ederim özeldenayri birde tüzelden yazim dedim dün aksam sana özelden bir msj atmistim aldin mi canim .....

eski yazılara baktım sinamın bioritmine göre bi arkadaş tam hatırlamıyorum adını ona kesin erkek demiş yanlış mı gördüm sinam_?

yazayım nelere göre kız erkek
astrolojiye göre kız
ovülasyon gününe göre kız
yorumcu.com kız
çin takvimi erkek
sayı yöntemi kız
rus takvimi erkek
siteden bir arkadaş erkek demişti ama neye göre baktığını hatırlamıyorum

işte böyle.....

cnm daha cok minik belki yanılma olabilir.bu haftalarda kız ve erkek bebekte cıkıntı olur
doktoruna güveniyormusun?
sana bi yüzde evrdimi.
dün ecenin doktoru %90 erkek demiş.bu yüksek bi ihtimal meselaa

bide dogumtarihini bi versenee

kız bebek için sık ilişki öneriliyor.sen yumurtlamanı nasıl tespit etmiştin???

umutun böle bi talebi olmamıştııı

bilmiyomusun benim meraklı olduğumu aşkolsun
ben bu hafta kendimde değilim zor günler geçiriyoruz hakkımızda hayırlısı olsun
herkes eşimi dışladı ayrılıyor işden diye annesi ve babsıda dahil
bakalım neler olacak ama pek iyiye gitmiyolar

hangi ovulasyon testini alacağıma karar veremedim. içinde sayı olarak en fazla olanı ve en güvenilir olanı almayı düşünüyorum . lütfen yardımcı olursanız sevirim .

bu tarihlere göre mutluelif biortme bakmış erkek çıkmış sanırım

bu bioritimden tırsmaya başladım bennneyvahedigeldismile

Elara canim msj icin tesekkür ederim özeldenayri birde tüzelden yazim dedim dün aksam sana özelden bir msj atmistim aldin mi canim .....

dün akşamki msja cvp yazıyordumm kocadan dolayı yollayamadım cnm:)
birazdan cvp yazcam

sinam sen hep takvim yöntemine gitmişsin bacım
bunların hiç bi bilimselligi yokkiii
ben sana kız için diet ve yöntemler yollıcaktım sen o ay deneme yapıp hamile kalmıştınn
neysee bunlar bahaneee .olacagın önüne gecilmiyor
Allah sag saglim kucagına almayı nasip etsinnn

Kizlar ben bu sitedeki tercübelerim dogrultusunda gördümki yani diger topikteki yazilarda dahil ilk cocugu erkek olani ikincide erkek oluyo miknatis gibi cekiyolar anam bunlar ya bu isin sakasi tabi ( Rabbim hepsini evlatlarini bagislasin icindede bizimkilerini ) anam bende hem yaziyom hemde korkuyom alinan arkadaslar olur diye.....vereliniortak

canım yanlış anlama tabiki Rabbim ne dilerse o oluyor ama işte bizde umut bağlıyoruz bazı şeylere önce Allah'ın izni
Nelerin tutup tutmadığını yazdığın için çok teşekkür ederim... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…