- 2 Ağustos 2010
- 477
- 18
- 318
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.861
canim insallah bir dahaki sefer ne diyeyim yaaa gec olsun guc olmasin canimmm
sagol bitanem esim ole dedi valla ne edem bilmiyorum depreyona girermiyim bilmiyorum önceden sisko diye dalaga gecerdi bizimkisi simdi giji cikmiyor zayifladim diyee valla affff affff ne edcem bennnn yaa kizim ister esim istemez iki arada bir derede kaldim bennn
Haskena, hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah onumuzdeki ay kirmizi yerine cift cizgiyi gorursun.
Yumurtlamayi destekleyici birsey yapiyor musun? Clomid vajinayi asidik ve kuru yaptigi icin kiz olasiligini arttiriyor o yuzden Soy Isoflavones kullaniyorlar... Tercihen adetin 3-7 si arasinda 5 gun ayni saatte aliyorsun.. Bir arastir istersen..
güzelim adetim bitti benim
bu ayda bilmiyorum valla
çok stresli günler geçiriyoruz adam bişeyde yapmıyo zaten :))
biliyosun stres sperm kalitesinide etkiliyor bilniyorum valla((
ilişki öncesi vaginal duş yapmayı düşünüyormusun ?
selam
dün ikili test için doktora gittim. bebeğin cinsiyeti belli oldu. yumurtlamama 4 gün varken hamile kaldım kız olsun diye. sayı yönteminde kızdı. 8 haftalık ultrason resminde bebek sağdaydı.
ama sonuç erkek bebek.
ben o kadar ayarlamaya çalıştım. bir değil birçok yönden kız günlerimi ayarladım. yorumcu.coma üye oldum v.s v.s.
ama allahın işine karışılmıyor. burdan çıkan sonuç bu.
canım senin düşüklerden sonra araştırma yapılmışmıydı
günaydın bu arada
ben şimdi aldım teşekkürler.
çok çok teşekkürler Elara inşaAllah oğluşumun net annesi olursun kaydirigubbakcemile3 cici anne gibi bişey buda yani yerimseniben
bende aldım canım çok teşekkür ederim.
bende aldım .. bilgiler çok önemli gerçekten .. teşekkür ederim opuyorumnanaktan
rica ederim kızlarrr
ama bunlar sadecee olasılıkları arttırıyor.yani kesin garanti bişi yok.yapmakta fayda var diyebilecegim şeyler yanii.siz yinede cok ümit etmeyin.herşey Allahtannn
burası bir sıkıcı bir sıkıcı anlatamam.in cin top oynuyor.ya beni boşa bekletiyorlar.bu topikte olmasa vakit geçmeyecek.bu gün nöbet sırası ben de.burası erkek dolu.gebelik testini de burada yapmıştım.ramazan ayının ilk günüydü.çok zaman geçmiş.ya zekai tahire gitsem mi çok ultrason zararlı demi.
varya türk kahvesi olsada içsem.şöyle köpüklü. telveli orta şekerli.burdada herşey var ama kahve yok.evde olsam yapardım.kızlar çook şanslısınız evdesiniz.elara benim yerime yap iç lütfen.
buyrunnnnnn
umutun adını görmedim ama.
bugün olmuşşşben ben 10 günden az kaldı sanırım
hayırlı olsun sinam
yalnış hatırlamıyorsam sen tek ilişki denedinn dimi.yani son ilişkiden kac gün önce tekrar ilişkin olmuştu?
dogum tarihini verirmisin bioritime bi bakayım
eski yazılara baktım sinamın bioritmine göre bi arkadaş tam hatırlamıyorum adını ona kesin erkek demiş yanlış mı gördüm sinam_?
Elara
yumurtlama günüme 4 gün varken ilişki oldu. erkek bebek için yumurtlama günü tek ilişki olması lazım normalde. öncesinde zaten reglim yeni bitmişti. ben o ay hamile kalabileceğimi bile tahmin etmedim ki erkek olması imkansız gibiydi. hani y spermleri iki gün yaşıyabiliyor ya v.s.
artı olarak da usg resminde sağdaydı biliyorsun yazmıştım. oğlum soldaydı mesela.
yani diyeceğim yöntemler v.s. hepsi fasa fiso. Allah bana gösterdi kız olsun diye ayarladın ama al sana oğluş :))))) sağlıklı hayırlı ömürlü olur inşallah .
ama hiç çocuk isteeyen adamı peşimden sürükledim kız olur belki diye. ona yanıyorum.
mutluelif birşey daha soracağım seni tekrar yoracağım ama.
ilişki günü 18,07 değil de 17,07 yada 19,07 olsa fark ediyor mu cinsiyet. bir günlük yanlış hatırlıyor olabilirim de. yumurtlama günüme çok var nasıl olsa hamile kalamam diye not almamıştım.
6 haftalık ultrason resmimde de bebek nokta şeklinde ve tam sağda. ooffff kafam karıştı.
bu arada tekrar yazaym
doğ. tarihim 02,05,1975
eşiminki 16,08,1972
eski yazılara baktım sinamın bioritmine göre bi arkadaş tam hatırlamıyorum adını ona kesin erkek demiş yanlış mı gördüm sinam_?
Elara canim msj icin tesekkür ederim özeldenayri birde tüzelden yazim dedim dün aksam sana özelden bir msj atmistim aldin mi canim .....
yazayım nelere göre kız erkek
astrolojiye göre kız
ovülasyon gününe göre kız
yorumcu.com kız
çin takvimi erkek
sayı yöntemi kız
rus takvimi erkek
siteden bir arkadaş erkek demişti ama neye göre baktığını hatırlamıyorum
işte böyle.....
yazayım nelere göre kız erkek
astrolojiye göre kız
ovülasyon gününe göre kız
yorumcu.com kız
çin takvimi erkek
sayı yöntemi kız
rus takvimi erkek
siteden bir arkadaş erkek demişti ama neye göre baktığını hatırlamıyorum
işte böyle.....
bu tarihlere göre mutluelif biortme bakmış erkek çıkmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?