- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.881
evet bende baktım şimdii
erkek yada kıza yatkınlık gününde ilişki olmuş.ama erkek cizgisi daha agır basıyor
kocasıda tam erkek günündeymişş
elaracım doğ. tarihim 02.05.1975
benim yumurtlama günümde kasıklarımda ağrı olur hep. bebek düşünmeye başladığımdan itibaren de not almıştm bu günleri. kaçıncı güne denk geliyor diye. ona göre ayarladım ama o ay reglimden hemen sonra yumurtlamış olabilirmiyim, düşük bir ihtimal bence.
tek ilişkiydi ama dediğim gibi yumurtlamama daha vardı benim hesaplarıma göre.
doktorum tahminde bulunmak istemedi aslında. ben ısrar ettim. yüzdelik de vermedi. sadece cinsel organın uzunluğu kızlarda max. 1 mm, erkeklerde ise 2,4 mm dir dedi. sizinki 2.3 mm siz yorum yapın ben bişey söylemicem dedi.
bu bioritimden tırsmaya başladım bennneyvahedigeldismile
dün akşamki msja cvp yazıyordumm kocadan dolayı yollayamadım cnm:)
birazdan cvp yazcam
sinam sen hep takvim yöntemine gitmişsin bacım
bunların hiç bi bilimselligi yokkiii
ben sana kız için diet ve yöntemler yollıcaktım sen o ay deneme yapıp hamile kalmıştınn
neysee bunlar bahaneee .olacagın önüne gecilmiyor
Allah sag saglim kucagına almayı nasip etsinnn
regli sonrası ilişkiyle oglu olanda cok var.ve bu kadınlar genelde ayda iki kez yumurtlayanlar
Umut canim iki sayfa önce gecmisi bir okusana sana nacizane bir tavsiyede bulundum ..
Ezel ben kizimdan önce her gün 1 kilo natur yogurt tüketirdim bol süt icerdim tabi bu bekarligimdan kalma bir aliskanlikti simdi son 2 aydir mecbur olmadikca yogurt yemiyorum süt de sadece kahvede tüketirim yani minimum
inşallah canım. hayırlısı böyleymiş.
çin takvimi doğru çıktı bu arada :)))
kızlar daha öncede link vermiştim tekrar vereyim
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com
bakın burda 9-11 haftalık bebegin cinsel organı cok benziyor
yanılmalar o nedenle oluyorrrrr
sinammm inş senin doktor yanılmıştırrr
ecenin doktorrr yanılmamaıştırrrrrrr
yazayım nelere göre kız erkek
astrolojiye göre kız
ovülasyon gününe göre kız
yorumcu.com kız
çin takvimi erkek
sayı yöntemi kız
rus takvimi erkek
siteden bir arkadaş erkek demişti ama neye göre baktığını hatırlamıyorum
işte böyle.....
mutluelif birşey daha soracağım seni tekrar yoracağım ama.
ilişki günü 18,07 değil de 17,07 yada 19,07 olsa fark ediyor mu cinsiyet. bir günlük yanlış hatırlıyor olabilirim de. yumurtlama günüme çok var nasıl olsa hamile kalamam diye not almamıştım.
6 haftalık ultrason resmimde de bebek nokta şeklinde ve tam sağda. ooffff kafam karıştı.
bu arada tekrar yazaym
doğ. tarihim 02,05,1975
eşiminki 16,08,1972
Demekki bu cinliler bu isi biliyo ya bu cinliler sadece tek cocuk dogurabiliyorlar degilmi yanilmiyorsam yasalari öyleydi acaba onun icin mi yapmislarki bu takvimi .......
bende rus çin yorumcu.com takvimi tutmamıştı
hepsi erkek gösteriyorduu
vucudumun şeklide erkek belritisiydii
amaa kızımmm olduu.iyiki olmuşşşş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?