bebek cinsiyet belirleme..

elaracım doğ. tarihim 02.05.1975
benim yumurtlama günümde kasıklarımda ağrı olur hep. bebek düşünmeye başladığımdan itibaren de not almıştm bu günleri. kaçıncı güne denk geliyor diye. ona göre ayarladım ama o ay reglimden hemen sonra yumurtlamış olabilirmiyim, düşük bir ihtimal bence.
tek ilişkiydi ama dediğim gibi yumurtlamama daha vardı benim hesaplarıma göre.

doktorum tahminde bulunmak istemedi aslında. ben ısrar ettim. yüzdelik de vermedi. sadece cinsel organın uzunluğu kızlarda max. 1 mm, erkeklerde ise 2,4 mm dir dedi. sizinki 2.3 mm siz yorum yapın ben bişey söylemicem dedi.

Umut canim iki sayfa önce gecmisi bir okusana sana nacizane bir tavsiyede bulundum ..

Ezel ben kizimdan önce her gün 1 kilo natur yogurt tüketirdim bol süt icerdim tabi bu bekarligimdan kalma bir aliskanlikti simdi son 2 aydir mecbur olmadikca yogurt yemiyorum süt de sadece kahvede tüketirim yani minimum

cnm sen işini şansa bırakmışsın biraz
bi cok kadın regli sonrasııda yumurtlayabiliyorr
senin adet döngün kactı???
regli sonrası ilişkiyle oglu olanda cok var.ve bu kadınlar genelde ayda iki kez yumurtlayanlar

inşallah canım. hayırlısı böyleymiş.
çin takvimi doğru çıktı bu arada :)))

gördüm canım sağol
hayırlısı bakalım

aayyy inanmıyoruuummm ben bu resimleri daha yeni gördüm kız bebeğinde baştan cinsel organı aynı erkek gini çok ilginç yaaa

Demekki bu cinliler bu isi biliyo ya bu cinliler sadece tek cocuk dogurabiliyorlar degilmi yanilmiyorsam yasalari öyleydi acaba onun icin mi yapmislarki bu takvimi .......

9u ile 14 arası kızdaymış....
23üne kadarda nötr...ama erkeğe yatkın nötr...
matematik yoruım yaparken kırmızı çizgi mavi çizgi üstte altta diye yorum yapmıyordu...yatay eksenin üzerindeyse iki çizgide erkeğe yatkın yatay eksenin altındaysa çizgiler kıza yatkın diyordu..
son satın neydi..
ezelcim sen bio ritim ve takvimlere göre sakın deneme canım ya...sabret bakalım...benimki bu ay tutarda oğlan olursa inşallah sende klomen iğne falan denersin...

bende rus çin yorumcu.com takvimi tutmamıştı
hepsi erkek gösteriyorduu
vucudumun şeklide erkek belritisiydii
amaa kızımmm olduu.iyiki olmuşşşş:)

bende rus çin yorumcu.com takvimi tutmamıştı
hepsi erkek gösteriyorduu
vucudumun şeklide erkek belritisiydii
amaa kızımmm olduu.iyiki olmuşşşş:)

Ay evet ya iyiki olmuslar Rabbime sükürler olsun ki saglikli evlatlarimiz var ömürleri uzun bahtlari güzel olsun insallah ................:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…