- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.901
bende rus çin yorumcu.com takvimi tutmamıştı
hepsi erkek gösteriyorduu
vucudumun şeklide erkek belritisiydii
amaa kızımmm olduu.iyiki olmuşşşş:)
kız bizim mahledeki ezel ablam hanginizkaydirigubbakcemile3
ona diyirim
kız bizim mahledeki ezel ablam hanginizkaydirigubbakcemile3
ona diyirim
9u ile 14 arası kızdaymış....
23üne kadarda nötr...ama erkeğe yatkın nötr...
matematik yoruım yaparken kırmızı çizgi mavi çizgi üstte altta diye yorum yapmıyordu...yatay eksenin üzerindeyse iki çizgide erkeğe yatkın yatay eksenin altındaysa çizgiler kıza yatkın diyordu..
son satın neydi..
ezelcim sen bio ritim ve takvimlere göre sakın deneme canım ya...sabret bakalım...benimki bu ay tutarda oğlan olursa inşallah sende klomen iğne falan denersin...
9u ile 14 arası kızdaymış....
23üne kadarda nötr...ama erkeğe yatkın nötr...
matematik yoruım yaparken kırmızı çizgi mavi çizgi üstte altta diye yorum yapmıyordu...yatay eksenin üzerindeyse iki çizgide erkeğe yatkın yatay eksenin altındaysa çizgiler kıza yatkın diyordu..
son satın neydi..
ezelcim sen bio ritim ve takvimlere göre sakın deneme canım ya...sabret bakalım...benimki bu ay tutarda oğlan olursa inşallah sende klomen iğne falan denersin...
iki çizginin sütte yada altta olmasıona göre yorum yapılıyrosa cogu kişide tutmuyor bu yöntem
zaten bioritime bakma sebebimiz enerjilerin degerleri.
ayrıca matematik kocanın tarihelrinide baz alaraka bakıyordu.buda cok dogru soncular vermiyor
mantıklı olanı bana göre kadına göre bakmak ve cizgilerin yeri.
benim bu şekilde baktıgım kişilerin %98 i tuttu
Ay evet ya iyiki olmuslar Rabbime sükürler olsun ki saglikli evlatlarimiz var ömürleri uzun bahtlari güzel olsun insallah ................:Saruboceq:
elara sen kızına bioritme baktın mı sende ne çıkıyor
ya ben zaten bu ay tutabileceğinden biraz şüpheliyim doğum kontrol ilacını daha yeni bıraktım :1no2:
mimoş allah kimseyi şaşırtmasın şaşırdım iyiceezel ablam arkadaşımın kızı oldu tam yıkandığı gün tek ilişki.....amaaaaan diyorum..sen riske girme...bekle denemeler bakalım ne olur sonu...hatırlarsan bizim mahleyede yazmıştım.hatta 12 haftalıkken oğlan geliyo demişti dr.dedimki ben kesin bu yolu deniycem.sonra kız 16.haftada bi gitti kız...
bu arada eceme çok sevindim.inşallah fhna nın dru gibi erken tahminde yanılmamıştır...yada benim arkadaşın dru gibi...
karabiber ve adana arkadaşlarınkinede 11 hafta civarı erkek dedi yanılmadı ama yanılanda oluyo..inşallah yanılma olamamıştır.....
evet kızımdada tuttuuu
zaten bitek bioritimde kız dedi
Mimoza sen deneme yaptin he hadi hayirlisi olsun
Ay canim bende gecen ay biraktim hemen bu ay denedim ama tuturamadim doktorum kendini negative alistir demisti hapin etkisi ilk aylar sürermis benim kizimdada hapi biraktiktan 5 ay sonra olmustu.........
valla ben artık koyverdimsempatiksalakcinni
klomen içtim.dün iğnemi oldum.iğneden 20 saat sonra deneme yaptım...üç yumoşum vardı...ikisi çatladı çatlıycaktı zaten...22mmden büyüktü.dün akşam onlar çatladı..biri küçüktü o ne alemde bilmiyorum valla...bu akşam 40 saat bi denem daha yapcam...rus çin bio ritim hepsi kız...ama ben oğlan etcem inşallah:1rolleyes:
Elara
yumurtlama günüme 4 gün varken ilişki oldu. erkek bebek için yumurtlama günü tek ilişki olması lazım normalde. öncesinde zaten reglim yeni bitmişti. ben o ay hamile kalabileceğimi bile tahmin etmedim ki erkek olması imkansız gibiydi. hani y spermleri iki gün yaşıyabiliyor ya v.s.
artı olarak da usg resminde sağdaydı biliyorsun yazmıştım. oğlum soldaydı mesela.
yani diyeceğim yöntemler v.s. hepsi fasa fiso. Allah bana gösterdi kız olsun diye ayarladın ama al sana oğluş :))))) sağlıklı hayırlı ömürlü olur inşallah .
ama hiç çocuk isteeyen adamı peşimden sürükledim kız olur belki diye. ona yanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?