bebek cinsiyet belirleme..

iki çizginin sütte yada altta olmasıona göre yorum yapılıyrosa cogu kişide tutmuyor bu yöntem
zaten bioritime bakma sebebimiz enerjilerin degerleri.
ayrıca matematik kocanın tarihelrinide baz alaraka bakıyordu.buda cok dogru soncular vermiyor
mantıklı olanı bana göre kadına göre bakmak ve cizgilerin yeri.
benim bu şekilde baktıgım kişilerin %98 i tuttu

ya ben zaten bu ay tutabileceğinden biraz şüpheliyim doğum kontrol ilacını daha yeni bıraktım :1no2:

ben takvimlerin hepsini alt üst ettim zaten aferin bana

ya ben zaten bu ay tutabileceğinden biraz şüpheliyim doğum kontrol ilacını daha yeni bıraktım :1no2:

Ay canim bende gecen ay biraktim hemen bu ay denedim ama tuturamadim doktorum kendini negative alistir demisti hapin etkisi ilk aylar sürermis benim kizimdada hapi biraktiktan 5 ay sonra olmustu.........

ezel ablam arkadaşımın kızı oldu tam yıkandığı gün tek ilişki.....amaaaaan diyorum..sen riske girme...bekle denemeler bakalım ne olur sonu...hatırlarsan bizim mahleyede yazmıştım.hatta 12 haftalıkken oğlan geliyo demişti dr.dedimki ben kesin bu yolu deniycem.sonra kız 16.haftada bi gitti kız...
bu arada eceme çok sevindim.inşallah fhna nın dru gibi erken tahminde yanılmamıştır...yada benim arkadaşın dru gibi...
karabiber ve adana arkadaşlarınkinede 11 hafta civarı erkek dedi yanılmadı ama yanılanda oluyo..inşallah yanılma olamamıştır.....

Son düzenleme:
mimoş allah kimseyi şaşırtmasın şaşırdım iyice

evet kızımdada tuttuuu
zaten bitek bioritimde kız dedi

hadi yaaa o zaman bende bioritme göre yapayım şu kızanı sempatiksalakcinni
vallah benim kociş pekmezleri yerken keçiboynuzu suyunu içerken o bi gelsinde ben sorucam ona daha gelmeden beni mahfetti diyo
adamı halden hale soktuğuma deyse bari kafamçokkarıştı
aman bu yumoşlarda ben isteyince olmuyor kiiii mafoldumben

Mimoza sen deneme yaptin he hadi hayirlisi olsun

valla ben artık koyverdimsempatiksalakcinni
klomen içtim.dün iğnemi oldum.iğneden 20 saat sonra deneme yaptım...üç yumoşum vardı...ikisi çatladı çatlıycaktı zaten...22mmden büyüktü.dün akşam onlar çatladı..biri küçüktü o ne alemde bilmiyorum valla...bu akşam 40 saat bi denem daha yapcam...rus çin bio ritim hepsi kız...ama ben oğlan etcem inşallah:1rolleyes:

İnşaAllah canım Rabbim hayırlı kılıp nasip etsin

hayırlı olsun canım.bundada bir hayır vardır elbet 3.kız olur inşallah hem küçük haftası belki yanılma da olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…