- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.921
ınssssssssss cnm ablam amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kizlar bi eksik var gamzecim nerede ....................
valla ben artık koyverdimsempatiksalakcinni
klomen içtim.dün iğnemi oldum.iğneden 20 saat sonra deneme yaptım...üç yumoşum vardı...ikisi çatladı çatlıycaktı zaten...22mmden büyüktü.dün akşam onlar çatladı..biri küçüktü o ne alemde bilmiyorum valla...bu akşam 40 saat bi denem daha yapcam...rus çin bio ritim hepsi kız...ama ben oğlan etcem inşallah:1rolleyes:
canım sen hangi marka kullanıyordun benim ki yasmin
iki çizginin sütte yada altta olmasıona göre yorum yapılıyrosa cogu kişide tutmuyor bu yöntem
zaten bioritime bakma sebebimiz enerjilerin degerleri.
ayrıca matematik kocanın tarihelrinide baz alaraka bakıyordu.buda cok dogru soncular vermiyor
mantıklı olanı bana göre kadına göre bakmak ve cizgilerin yeri.
benim bu şekilde baktıgım kişilerin %98 i tuttu
üçü yumoştan biri tutar ama hangisi nasıl tutar kısmet
kız aynen benım esımın dedıklerı valla bı usak ıcın ıctıklerıme cektıklerıme bak dıyooo o gelınce kesın pabucum dama atlır dıyo kız dedım sen sımdıden kıskanmayamı basladın mı ne guluyohadi yaaa o zaman bende bioritme göre yapayım şu kızanı sempatiksalakcinni
vallah benim kociş pekmezleri yerken keçiboynuzu suyunu içerken o bi gelsinde ben sorucam ona daha gelmeden beni mahfetti diyo
adamı halden hale soktuğuma deyse bari kafamçokkarıştı
aman bu yumoşlarda ben isteyince olmuyor kiiii mafoldumben
mimoş hepsi tutuyomuş 3 erkek amin deyin kızlarrrrr
mimoş hepsi tutuyomuş 3 erkek amin deyin kızlarrrrr
canım benim ya allah razı olsun....amiin inşallah...inan bana bir oğlan versin sana iki nur topu gibi oğlan...olumunekankayizsmile
ınssssssssss cnm ablam amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm evdeyımde regl sancım cok bugun yattım bıraz
Arkadaşlar merkhaba...
ececim senin doktorun ist da nerdeydi canım.baksana bebek erkek tarafında falanda demiş.demekki bu konularda bilgi saklayan doktorlardan değil.kimisi hemen azarlıyo insanı olurmu öyle şey falan filan diye.
Elaracım bende ilk denemeyi kasımda yapcam inşallah.bioritm için bilgilerimi yollıycaktım msj.sayım azmış yollanmıyo sanırım.doldurayım yollarım.birde ovulasyon kiti almayı düşünüyorum araştırıyorum.inşallah hayırlısıyla olur.
olsun cnm sonucta gecıcı bır sey asıl olan eskı halın:)))))))))Gecmis olsun canim benimde ikinci günüm muslugu acmisim gibi o bicim cok yani ama olmadan 2 gün öncesinde cok sidetliydi bel,ayak ve karin agrilarim yüzümdede sivilce patmamasi oldu cirkin gaci oldum yani
kızlar kafam karıştı,kız isteyenin erkek ,erkek isteyenin kızı oluyor.ben de erkek istedim ama olsun diye de duadan başka birşey yapmadım.şimdi dularımın kabul olması için dua ediyorum.bana dua edermisiniz.
olsun cnm sonucta gecıcı bır sey asıl olan eskı halın:)))))))))
cnm ınssssss oglusun olur ınssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?