bebek cinsiyet belirleme..

elara ilk sayfaya hamilelerin sonuçlarını yazmışsın yaben bi kız bi erkek diyorum.tutuyor.belli olanlara bakınca senin listende benimki ve turfunkine kız çıkıyor:)

Hadi bakem bacim oglan anasi olursun insallah takvimlere takilma bak sinama tuturuverdi oglani takvimlere inat.....

canım sen hangi marka kullanıyordun benim ki yasmin

Gülüm ben valette diye bir hap var onu kullandim yurtdisindayim ben orda var mi bilmem ama varsa dogumdan sonra her arkadasa siddetle tavsiye ederim kil,tüy,sivilceye son veriyo,bende daha önce baska kullaniyordum ama adet dönemi yüzüm sivilceden gecilmiyordu tüylenme cok oluyordu bu sikayetimden dolayi doktorum bunu yazmisti ama kizimdan önce M.... yle baslayan bir hap kullandim ama adini hatirlayamiyorum myralon muydu acaba:uhm:

iyide ben senin yorumlama biçimine göre baktım... 15 16 17sinde kırmızı maviye göre daha yukarda...ayrıca 18kesişme var..19unda yaptıysa senin yorumlama stiline uyuyor...19 konusunda eminse bilemem..

Arkadaşlar merkhaba...
ececim senin doktorun ist da nerdeydi canım.baksana bebek erkek tarafında falanda demiş.demekki bu konularda bilgi saklayan doktorlardan değil.kimisi hemen azarlıyo insanı olurmu öyle şey falan filan diye.

Elaracım bende ilk denemeyi kasımda yapcam inşallah.bioritm için bilgilerimi yollıycaktım msj.sayım azmış yollanmıyo sanırım.doldurayım yollarım.birde ovulasyon kiti almayı düşünüyorum araştırıyorum.inşallah hayırlısıyla olur.

kız aynen benım esımın dedıklerı valla bı usak ıcın ıctıklerıme cektıklerıme bak dıyooo o gelınce kesın pabucum dama atlır dıyo kız dedım sen sımdıden kıskanmayamı basladın mı ne guluyo

birde şu karbonatlı suyla vajinal duş denemeyi düşünüyom.çok kişinin tutmuş sanırım ama fıstığım yanarmı ki çok acaba.yanıp kabarmasın sonra hiçbişey edemeyiz ozaman.deneyen varmıki ki burda?berra yumurtayı denemiş ama ben ondan iğrenirim.adamada diyemem o bendende iğrenir.çok huyludur.
napcam bilmiyom 1 ay sonra deniyecem hayırlısı.

neyse kızlar ben kaçar...
bakıyım belki başka bi dr bulup yumoşilarım çatlamışmı baktırırım....dışarı çıkarsam tabi...ev işlerim duruyor..evi temizleyip bi kaçamak yapabilirim..

ınssssssssss cnm ablam amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm evdeyımde regl sancım cok bugun yattım bıraz

Gecmis olsun canim benimde ikinci günüm muslugu acmisim gibi o bicim cok yani ama olmadan 2 gün öncesinde cok sidetliydi bel,ayak ve karin agrilarim yüzümdede sivilce patmamasi oldu cirkin gaci oldum yani

kızlar kafam karıştı,kız isteyenin erkek ,erkek isteyenin kızı oluyor.ben de erkek istedim ama olsun diye de duadan başka birşey yapmadım.şimdi dularımın kabul olması için dua ediyorum.bana dua edermisiniz.

böyle doktora can kurban.bana denk gelmez hiç.:roflol:

Gecmis olsun canim benimde ikinci günüm muslugu acmisim gibi o bicim cok yani ama olmadan 2 gün öncesinde cok sidetliydi bel,ayak ve karin agrilarim yüzümdede sivilce patmamasi oldu cirkin gaci oldum yani
olsun cnm sonucta gecıcı bır sey asıl olan eskı halın:)))))))))

cnm ınssssss oglusun olur ınssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…