- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.941
AMIN..................mimoş hepsi tutuyomuş 3 erkek amin deyin kızlarrrrr
kızlar kafam karıştı,kız isteyenin erkek ,erkek isteyenin kızı oluyor.ben de erkek istedim ama olsun diye de duadan başka birşey yapmadım.şimdi dularımın kabul olması için dua ediyorum.bana dua edermisiniz.
kimse ovulasyon testi kullanmıyor mu yaaaaa
böyle doktora can kurban.bana denk gelmez hiç.:roflol:
olsun cnm sonucta gecıcı bır sey asıl olan eskı halın:)
evet ya ben smear testi için gitmiştim doktor bana bitane büyümüş yumurtan var,başka bi yerde baktırırsan kist falan sanmasınlar yumurta o dedi.bende sağdamı soldamı diye sordum.kadın ters ters baktı nolucak yani bilsen dedi.gıcık oldum bidaha gitmem çok kabaydı zaten.klava:
He gülüm kociste diyorki sen her halinle güzelsin :jeyyar:Bende inandimmmmmmmmmm mi acaba? sana degil ha kocise bu lafim...
evet ya ben smear testi için gitmiştim doktor bana bitane büyümüş yumurtan var,başka bi yerde baktırırsan kist falan sanmasınlar yumurta o dedi.bende sağdamı soldamı diye sordum.kadın ters ters baktı nolucak yani bilsen dedi.gıcık oldum bidaha gitmem çok kabaydı zaten.klava:
hah işte bana da öyle doktorlar denk geldi hep.bi tane ilgili bir doktorum vardı o da eşinden ayrılmıştı o anlatırdı ben dinlerdim.o na da birşey sormak nasip olmadı.veffat etti reyhan hanımdı istanbula gitmişti.
boshayallersmile
sağol canım hepimizin ki kabul olur inşallah.
Ya bende varya sirf bu doktorlara sinir oldugumdan eve ulturasyon aleti alacam kendi yumurtama kendim bakacam kendi bebegimi kendim doracam yada sinava girem tipi kazanam kadin dogumuzmani olam sonram ikinci bebemi yapam diyom ne diyonuz :uhm:
Destekleyin bacim beni belkim sizede faydam olur:teytey:
Ya bende varya sirf bu doktorlara sinir oldugumdan eve ulturasyon aleti alacam kendi yumurtama kendim bakacam kendi bebegimi kendim doracam yada sinava girem tipi kazanam kadin dogumuzmani olam sonram ikinci bebemi yapam diyom ne diyonuz :uhm:
benim burda bi komşum var onun 2 kızı 1 oğlu var doktoruna söylemiş 1 çocuk daha istiyoruz ama erkek istiyo eşim demiş.doktorda bakarız demiş.taaa ramazandan önce öyle bir konusu geçmişti söylemişti benim ozaman aklımda yoktu böyle bişey sormadım.kadın baharda falan düşünüyodu.bir görsem hemen soracam doktorunu kimmiş.
cümbür cemaat dayanırız doktorun kapısına.:teytey:
ikinci kızımda doktor evet cinsiyetine bakalım dedi heycandan kalbim duracktı.nefesimi tuttum.sessizlik oldu.kız diyince ensemden aşağı sıcakla karışık soğuk birşey indi sanki başka boyuta geçmiş gibi oldum.şok dedikleri buydu galiba.yaaa dedim .oda ya evet kız geliyor dedi sevinmiş gibi yaptım.asansörde kendimi zor tutum.her yer kakardı sanki bi hafta kendime gelemedim.şimdi ise iyi ki doğurmuşum .iyi kız olmuşsun diyorum.çok sevimli.ama bundada doktor öyle diyecek ve ben yine ensemdeki sıcaklığı hissedeceğim diye inanın çok korkuyorum.bunu da ilk defa burada paylaştım.şimdilik mola vereyim belki biryerlerde türk kahvesi yapan birini bulurum.
ol bcm ol ınssssssssss tek sen ol bızden sonra yaslansakda bu konuları konusacak bırılerı olur hayat devam ettıgı muddetceYa bende varya sirf bu doktorlara sinir oldugumdan eve ulturasyon aleti alacam kendi yumurtama kendim bakacam kendi bebegimi kendim doracam yada sinava girem tipi kazanam kadin dogumuzmani olam sonram ikinci bebemi yapam diyom ne diyonuz :uhm:
cnm aynı ben ben 3.de gıderken kalbım duracakdı nerdeyse ama neysse gıttım ama kesın degıl goremıyom ama kıza benzıyo deyınce varya hadıya ıkı kızım daha var dedıgımı cok ıyı hatırlıyom drde hadıya demesın dısarı cıktım ve cok agladıgımı ıyı hatırlıyom ama dedıgın gıbı ınan dogunca yuzunu goruncede cok sevılıyolar ya ıyı olmussun ıdıyom bazen severkenikinci kızımda doktor evet cinsiyetine bakalım dedi heycandan kalbim duracktı.nefesimi tuttum.sessizlik oldu.kız diyince ensemden aşağı sıcakla karışık soğuk birşey indi sanki başka boyuta geçmiş gibi oldum.şok dedikleri buydu galiba.yaaa dedim .oda ya evet kız geliyor dedi sevinmiş gibi yaptım.asansörde kendimi zor tutum.her yer kakardı sanki bi hafta kendime gelemedim.şimdi ise iyi ki doğurmuşum .iyi kız olmuşsun diyorum.çok sevimli.ama bundada doktor öyle diyecek ve ben yine ensemdeki sıcaklığı hissedeceğim diye inanın çok korkuyorum.bunu da ilk defa burada paylaştım.şimdilik mola vereyim belki biryerlerde türk kahvesi yapan birini bulurum.
sen doktor olacan bize bakacan.bizim yaşlar kırk arka vırk.hadi ol neyse o da bi umut olur.
haydi sor sor.aaaaa hhadiii.
ol bcm ol ınssssssssss tek sen ol bızden sonra yaslansakda bu konuları konusacak bırılerı olur hayat devam ettıgı muddetce
cnm aynı ben ben 3.de gıderken kalbım duracakdı nerdeyse ama neysse gıttım ama kesın degıl goremıyom ama kıza benzıyo deyınce varya hadıya ıkı kızım daha var dedıgımı cok ıyı hatırlıyom drde hadıya demesın dısarı cıktım ve cok agladıgımı ıyı hatırlıyom ama dedıgın gıbı ınan dogunca yuzunu goruncede cok sevılıyolar ya ıyı olmussun ıdıyom bazen severken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?