bebek cinsiyet belirleme..

mimoş hepsi tutuyomuş 3 erkek amin deyin kızlarrrrr
AMIN..................

Canim dualarim seninle hepinizle Rabbim gönlündekini kucagina versin kaderine erkek evlat yazsin insallah.....

kimse ovulasyon testi kullanmıyor mu yaaaaa

Ben bu ay gülen yüzü kullandim gülen yüz ciktiktan bir gün sonra yaptim bu ay tuturamadim galiba gec kaldim bu ayda yapacam tuturana kadar burada fiyati 30 € 5 cubuk var icinde......Adi Clearblue

böyle doktora can kurban.bana denk gelmez hiç.:roflol:

evet ya ben smear testi için gitmiştim doktor bana bitane büyümüş yumurtan var,başka bi yerde baktırırsan kist falan sanmasınlar yumurta o dedi.bende sağdamı soldamı diye sordum.kadın ters ters baktı nolucak yani bilsen dedi.gıcık oldum bidaha gitmem çok kabaydı zaten.klava:

hah işte bana da öyle doktorlar denk geldi hep.bi tane ilgili bir doktorum vardı o da eşinden ayrılmıştı o anlatırdı ben dinlerdim.o na da birşey sormak nasip olmadı.veffat etti reyhan hanımdı istanbula gitmişti.
boshayallersmile

Ya bende varya sirf bu doktorlara sinir oldugumdan eve ulturasyon aleti alacam kendi yumurtama kendim bakacam kendi bebegimi kendim doracam yada sinava girem tipi kazanam kadin dogumuzmani olam sonram ikinci bebemi yapam diyom ne diyonuz :uhm:
Destekleyin bacim beni belkim sizede faydam olur:teytey:

benim burda bi komşum var onun 2 kızı 1 oğlu var doktoruna söylemiş 1 çocuk daha istiyoruz ama erkek istiyo eşim demiş.doktorda bakarız demiş.taaa ramazandan önce öyle bir konusu geçmişti söylemişti benim ozaman aklımda yoktu böyle bişey sormadım.kadın baharda falan düşünüyodu.bir görsem hemen soracam doktorunu kimmiş.

cümbür cemaat dayanırız doktorun kapısına.:teytey:

ikinci kızımda doktor evet cinsiyetine bakalım dedi heycandan kalbim duracktı.nefesimi tuttum.sessizlik oldu.kız diyince ensemden aşağı sıcakla karışık soğuk birşey indi sanki başka boyuta geçmiş gibi oldum.şok dedikleri buydu galiba.yaaa dedim .oda ya evet kız geliyor dedi sevinmiş gibi yaptım.asansörde kendimi zor tutum.her yer kakardı sanki bi hafta kendime gelemedim.şimdi ise iyi ki doğurmuşum .iyi kız olmuşsun diyorum.çok sevimli.ama bundada doktor öyle diyecek ve ben yine ensemdeki sıcaklığı hissedeceğim diye inanın çok korkuyorum.bunu da ilk defa burada paylaştım.şimdilik mola vereyim belki biryerlerde türk kahvesi yapan birini bulurum.

sen doktor olacan bize bakacan.bizim yaşlar kırk arka vırk.hadi ol neyse o da bi umut olur.

benim eşim ilk çocukta doktordan dönüşte dediki.Acaba şu ultrason aletleri kaç paradır,evde olsa bebeği görmek isteyince bakarız,oynamazsa bakarız bişeyi varmı diye.
Adam ne meraklıydı ilkinde.ikincidede zırt pırt gitmeyelim radyasyon var diyodu.bunda herhalde tekbaşına yollar beni.

haydi sor sor.aaaaa hhadiii.

Ama sonucu yine sen yazmissin ya """"iyiki kiz olmus dedin """"ya bundada eger kiz cikarsa eminim yine aynisini söyleyeceksin dogrusuda bu canim ......Insallah gönlündeki olur .....

ol bcm ol ınssssssssss tek sen ol bızden sonra yaslansakda bu konuları konusacak bırılerı olur hayat devam ettıgı muddetce

cnm aynı ben ben 3.de gıderken kalbım duracakdı nerdeyse ama neysse gıttım ama kesın degıl goremıyom ama kıza benzıyo deyınce varya hadıya ıkı kızım daha var dedıgımı cok ıyı hatırlıyom drde hadıya demesın dısarı cıktım ve cok agladıgımı ıyı hatırlıyom ama dedıgın gıbı ınan dogunca yuzunu goruncede cok sevılıyolar ya ıyı olmussun ıdıyom bazen severken

sen doktor olacan bize bakacan.bizim yaşlar kırk arka vırk.hadi ol neyse o da bi umut olur.

Nedem bacim sasirdim kaldim artik bendede yas 35 kücük de degilim hani o zaman bekle ben baska care düsünem amcamin oglu olurmu doktor yo ,teyzemin kizi olumu yo,halamin yigeni olumu yo,dayimin teyzesi olumu yo..... ki ben bulamadim sizde tez zamanda doktor olacak var mi bi bakin hele cevreye........CADIARZU

merhaba hanımlar eltimin çin ve rus takvimine göre erkek diyor dün tam kesinleşti ayrıntılı ultrasyona girdi kıız olcak hayırlısıyla takvimde çok garanti sonuçlar vermio
merhaba elara nasılsın?bana üstün körü şo bioritimi biraz anlatırmıısn mamatatiğin sayfasından biraz okudum kırmıız ve mavi cizgiler baz alınıyor eksenin üst ve altında olunca baz alınıyor galiba kesişme ve
eğer iki renkte altta veya üste olursa nasıl yorumlancak cevremdekilere bende bakayım ona göre değerlendirme yapar söylerim sanada zemuszemus

haydi sor sor.aaaaa hhadiii.

ben ayın 15 i işi bırakıyorum.geçen sene komşularla altın günü yapıyoduk.bu sene yine var.ben hep dışardan giriyodum.bu sene aktif katılacam pasta börek işine.o komşum da var anca orda sorarım.günde haftaya başlıyo zaten.öğreneyim kimmiş nerdeymiş hepimiz gideriz olmadı.hihoyyyt

Valla dogru söylüyon bacim biz tutursak bizden sonrakiler var onlarida simdiden düsünmek lazim....

Canim Rabbim hepimizin evlatlarini korusun ömürlerini uzun bahtlarini güzel etsin evet iyi ki varlar iyiki Rabbim vermis onlari bizede bu sonsuz sevgiyi yüregimizde tasiyabiliyoruz ...Kizlarimiz bize cennetin kapilarini acacak olan meleklerimiz bu dünyadada melek onlar öteki dünyadada ....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…