bebek cinsiyet belirleme..

Ünye’de seyyar pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Ziya Yıldırım, Libya’da öğrendiği metot sayesinde isteyen herkesin erkek evlat sahibi olabileceğini söyledi.

Erkek evlat sahibi olamayanlar için kesin çözüm sunduğunu iddia eden Ziya Yıldırım, yaklaşık 15 yıldır bu yöntemle yüzlerce ailenin erkek evlat hasretine son verdiğini belirtiyor.

Gurbetçi olarak gittiği Libya’da yaşlı bir Arap’tan öğrendiği yöntem sayesinde sayısız ailenin erkek evlat hasretini sona erdirdiğini dile getiren Ziya Yıldırım, “Evlat elbette ayrılmaz. Ancak kızları olupta erkek evlat hasreti çekenlere öğrendiğim yöntem doğrultusunda tavsiyelerde bulunuyorum. Tavsiyelerimi harfiyen yerine getiren aileler kesinlikle erkek evlat sahibi olurlar. Bu yöntem sayesinde yüzlerce aile erkek evlat sahibi oldu. Sayısız sevinç ve mutluluğa şahit oldum. Bu yöntemi ilk kez ablamda denedik, sonuç istediğimiz gibi oldu. 3, 5, 7 kız evladı olanlar, hatta 9’u hayatta 13 kız evladı olan bir aile, tavsiyelerimle 14. çocukları erkek oldu. Bunların arasında birde 4 kızı olan bir ailenin tavsiyelerim sonucunda şimdi ikiz oğulları var” dedi.

Öğrendiği yöntemle insanların mutlu olmasının kendisini de sevindirdiğini belirten Ziya Yıldırım, “Bu iş karşılığında kimseden bir lira menfaatim olmadı, bundan sonrada olmayacak. Ancak bunun bir hayra vesile olması için bu yöntemi uygulayan ailelerin sonuç alması halinde köyümde bulunan camiye yapılacak minare için hayır yapmalarını isteyeceğim” diye konuştu.

Öte yandan, Ziya Yıldırım’la bir yakını sayesinde tanıştığını belirten Davut Ateş ise; “9’u hayatta 13 kızım oldu. Yıllarca erkek evlat hasreti çektim. Ziya Yıldırım’ın tavsiyeleri ile 14. çocuğum erkek oldu. Bu sevinç ve mutluluğu önce Allah, ardından vesile olan Ziya Yıldırım sayesinde yaşadık. Kendisine müteşekkiriz. Bizim gibi uzun yıllar erkek evlat hasreti çekenleri Ziya Yıldırım’la mutlaka tanışmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

4 kız evlattan sonra ikiz erkek evlat sahibi olan Osman Ö. de, “Erkek evladımız olmadığı için eşimle boşanma aşamasına geldik. Bir arkadaşım sayesinde Ziya Yıldırım ile tanıştım. Tavsiyelerini dinledim ve 1 yıl önce ikiz oğlum oldu” dedi.
bun ane dersiniz
alintidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................................
ünyeli olan yokmu su adamcagizi bulalim yawwww

Son düzenleme:

gurbet ablacım netten baktım şimdi adam ünye tv de çıkmış ordu ünye tv ye ulaşıp numarasını bulamazmıyızki acaba.resmide var adamın.telefondanda söyler belki.alkisalkisalkis

Kizlar ben dün sabah adet oldum ya dün kanamam cok azdi ve rengi kahverengimsiydi yani tam kirmizi degildi bugün kanamam yogun ve hakiki kirmizi renk simdi ben hangisini birinci gün saymam lazim ?

kimse ovulasyon testi kullanmıyor mu yaaaaa

bende 4 ekimi geçireyim clearblue alıcam gülen yüz olanını yurtdışından çok uygun elara link vermişti

:hooray:

cnm aynen bende öle dun aksam ustu oldum ama dunu baza alıcan dun baslamıs oldu bugun ıkıncı gunumuz yanı

Ne bilem bacim bir yerde okudumdu tam kirmizi günü görünce sayacaniz diyede nerde okudum acep cok okurum biliyon mu birde okudumu kafada tutabilsem prof olcem ama tutamiyom ki kafamçokkarıştı

semraöğretmen sanırım anteptesin. daha önceleri antepte cinsiyet belirlemeyle ilgilenen bir doktordan bahsetmişlerdi . ona gitmeyi düşünmüyormusun

canım eltim gitti oğlan için 2. kıız oluyor ama dr dediği tarihlerin sadece 1 de ilişkiye girmiler eşine vitamin hapi vermiş birde sadece şimdi o gitti kıız oldu birde ben gidip kıızm olursa iyice dalga konusu oluruz

elara ilk sayfaya hamilelerin sonuçlarını yazmışsın yaben bi kız bi erkek diyorum.tutuyor.belli olanlara bakınca senin listende benimki ve turfunkine kız çıkıyor:)
hehe benimde dikkatimi cekti o sıralamaa
inşallah siz sıraıyı bozarsınızzz

cnm evdeyımde regl sancım cok bugun yattım bıraz
gecmiş olsun gamzecimmmm

ecenin doktoru bakırköyde.dün yazmıştı
tmm yolla bilgilerini bakayım
ovulasyon kiti hakkında cok bilgim yok
cift cizgi cıkanlar testlerde 2-3 gün sonra yumurtlama olur deniyor.bazı kaynaklardada 10.saatte catlar cift zigiden sonra diyor

bide clearblue diye bi alet var .ondada gülen yüz cıktıgında ilişki öneriliyorr.ama onun fiyatı pahalı biraz.yurtdışında cok ucuz ama

kaydirigubbakcemile3 ay biri der kuşumm ,biri dedi kutum,sen diyon fıstıgımm.amma fonksiyonlu bi ekmek kapımız varmışşşkaydirigubbakcemile3
karbonatlı duşla yanma filan oluryormu bilmiyorum.ama bi kac kez kullanıldıgında vajinanın asit baz dengesinş bozup mantara neden oldugunu biliyorum.
1 kez deneee.hamile kalamazsan bidaha denemzsin
1 bardak suya 1 tatlı kaşıgı karbonat at şırıngayla sıkkk vajinanın içine.ama cok derinlere kadar sıkman lazımm

:teytey:
Sakin o doktora gitmeeeeeeeeeeeeeee bilgisi tercübe edilmis eltin tarafindan illa doktora gidecem diyosan baska doktor bul kendine bulamadin kendi kendinin doktoru ol bak ben öyle yapacam...

Allah dualarını kabul etsin cnmm

kimse ovulasyon testi kullanmıyor mu yaaaaa

az önce yazdım senayaa

AMIN..................

gülen yüzü kullandim gülen yüz ciktiktan bir gün sonra yaptim bu ay tuturamadim galiba gec kaldim bu ayda yapacam tuturana kadar burada fiyati 30 € 5 cubuk var icinde......Adi Clearblue

gülen yüz cıkan testte 1 gün sonra gec olur.
zaten o testin özelligi sana ovulasyon olacagı günü sölüyorr
gülen yüz cıkınca ilişki olacak diye biliyorum ben

elara nasılsın canım yeni birşey bulmuş gibisin görüntü var ses yok.ne yaptn.sen olmayınca olmuyor.

iyiyim cnm sagol.kocişin dogum günü bugün.bi taraftanda ev toparlıyorum
akşama bişielr yapmam lazımmm
evet yeni şeyler buldummm

Sagol bacim bende her daim senin arkandayim .....vereliniortak

kaydirigubbakcemile3 ay biri der kuşumm ,biri dedi kutum,sen diyon fıstıgımm.amma fonksiyonlu bi ekmek kapımız varmışşşkaydirigubbakcemile3

Hadi anket yapak hangisi ismi daha cok tutunuz diye hadi bende bir isim verem bakem cicegim bu nasil Elara?:roflol:a.s.

He gülüm kociste diyorki sen her halinle güzelsin :jeyyar:Bende inandimmmmmmmmmm mi acaba? sana degil ha kocise bu lafim...

haskenaa senide görmedikk.resim bekliyoruz sendenn
albümüne yükleee.benim ve diger arkadaşların resimelri var

elara nırdesın bcm goruntu var ses yok hydr?????????

kızımla ugraşıyordum cnmm

mavi çizgi yatay cizginin üstündeyse erkek
kırmızı çizgi yatay çizginin üstündeyse kız
mavi ve kırmızı çizgi yatayın üstündeyse hangisi daha üstteyse ona yatkın demekk
mavi ve kırmızı çizgi yatayın altındaysa hangisi yatay çizgiye yakınsa ona yatkındır demek
yatkınlık demekk %60 %40 oranlama gibi düşün.yani ikisininde olma ihtimali var
mavi ve kırmızının kesiştigi gün nötr
anladın umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…