bebek cinsiyet belirleme..

Ozaman sizde bu gecede deprem olur vay Ankaranin haline.................:lepi:

ben daha önce okumuştum bunu
adamın yöntemi şu
yumurtlama günü ilişki erkek
ondan bi kac gün önce olursa kız
ve ilişkiden sonra saga yatıp uyumakkk
başka bişi yokk
hatta o13 kızı olan kadın hep soluna yatıyormuşş adam sagına yatırtmış oglu olmuş falan filann
o yaızyı bulursam kopy yaparım buraya

Kizlar ben dün sabah adet oldum ya dün kanamam cok azdi ve rengi kahverengimsiydi yani tam kirmizi degildi bugün kanamam yogun ve hakiki kirmizi renk simdi ben hangisini birinci gün saymam lazim ?

ilk leke geldigi günü baz alcan

Canim burada 30 € orada bilmiyom bilmiyon ne diye cevap veriyon dersen ne bilem iste bu sabah cenem düstü herseye cevap veriyom....bilmiyorumkismile
cok konuşandan zarar gelmezmiş cnm :)

haskenaa senide görmedikk.resim bekliyoruz sendenn
albümüne yükleee.benim ve diger arkadaşların resimelri var

Olur canim memnuniyetle sadece nasil yükleyecemi anlatirsan iyi olur ben bilmiyorum cünki cok cahal kaldim bu konudada sen anlat ben müsait olunca yapam .....vereliniortak

anladım cnm teşklr önerilen tarihlerde kesin kırmızı yada mavi cizgi tek başına yatay çizginin üzerindeyse o günler kesin günler birde anne nin sadece doğum tarihi yeterli birde eilişki tarihi babanın kine gerek yok senin yönteme göre değilmi cnm aman allahım ne kadar devrik cümle kurmuşum:):)

:teytey:

Sakin o doktora gitmeeeeeeeeeeeeeee bilgisi tercübe edilmis eltin tarafindan illa doktora gidecem diyosan baska doktor bul kendine bulamadin kendi kendinin doktoru ol bak ben öyle yapacam...

benim eşim çok karşı ya yollamaz beni dr fallan bakalım burda bi kaç dr çok iyi diyorlar yeniyim şkkerim burda daha 1 yıl oldu altın günlerine toplantılara katılmam lazım ama benide de hiç açmaz öyle şeyler yani kafa dengim olması lazım:lepi:

elara çok sağol.ece gelsede bir öğrensek doktorunu kimmiş.benim komşununkine de gidecem onada giderim.hangisi uyarsa.bende clear blue alırım o zaman yada doktor takibi.
canım bizde hep ona fıstık derler ne bilim bizim çocuklar bile öyle diyo kuş bide fistık işte.
:kedi:

ilk leke geldigi günü baz alcan

cok konuşandan zarar gelmezmiş cnm :)

Sagol bacim he dogru diyon benim hec kimseye zararim olmaz kendimden baska Elara bacim benim kocis diyoki bu Elara bacini bize cok emegi geciyo hakkini ödemek zor biz bu baciyi oglumuz olursa isim anasi yapak birde neyse devamini sonra özelden yazarim.....
Ben kaciyom kizlar yemek yapmam lazim kizimi yuvadan alacam acikmistir kuzum.......

bizim yiğen doktor samsunda ama piskopatın teki allah muhafaza.ben samsunlulara çok dua ediyorum ona denk gelmesinler gelseler bile allah selamet versin diye.
eyvahedigeldismile

Anadolu yakasında yokmu doktor bildiğiniz ??

benim kuzen de kadın doğum uzmanı kızlar Almanya da tüp bebek konusunda uzmanlık yapıyor sormak istediğiniz olursa sorararım ama bu cinsiyetle ilgili hiç bir sey sormadım
ELARA bioritime hang,i link ten bakıyorsun? 4 sıklı olan var düşünsel fiziksel bedensel duygusal pembe renkte var pembe mi kırmızı mı baz alıncak sanki 4 şıklı değildi gibime geldi deCADIARZU

öğlen arası bizim yanda dört boyutlu utrason var arkadaş ısrar etti ve oraya gittik.az merak edin kızlar
kız soleseneeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaa öldurecenmı bızı merakdannnnn erkek bence solemedıgıne goreeeeeeeee hee:)))))))99
sagol cnm

Biorhythm Chart Form burdan bakcan
gmt yi +2 yapcan

gızz sölesennnnnnnnnnnnnn
bide sana cetvel yapcamm .kac haftalık oldun belli degil

11+4 oldu sonra doktorun da boş zamanıydı benimle bir ilgilendi sormayın adamla kanki olduk.90tl yi 50 tl ye indirdi.ben cd istemiyorum dedim. bu hafta ense kalınlığı ve göbek kordonuna falan bakılıyormuş.onlara baktı.sonra arkadaş tüm organları gözüküyor mu dedi o ta tabii dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…