- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.981
gülen yüz cıkan testte 1 gün sonra gec olur.
zaten o testin özelligi sana ovulasyon olacagı günü sölüyorr
gülen yüz cıkınca ilişki olacak diye biliyorum ben
Sagol canim paylasimin icin ......
iyiyim cnm sagol.kocişin dogum günü bugün.bi taraftanda ev toparlıyorum
akşama bişielr yapmam lazımmm
evet yeni şeyler buldummm
Ünye’de seyyar pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Ziya Yıldırım, Libya’da öğrendiği metot sayesinde isteyen herkesin erkek evlat sahibi olabileceğini söyledi.
Erkek evlat sahibi olamayanlar için kesin çözüm sunduğunu iddia eden Ziya Yıldırım, yaklaşık 15 yıldır bu yöntemle yüzlerce ailenin erkek evlat hasretine son verdiğini belirtiyor.
Gurbetçi olarak gittiği Libya’da yaşlı bir Arap’tan öğrendiği yöntem sayesinde sayısız ailenin erkek evlat hasretini sona erdirdiğini dile getiren Ziya Yıldırım, “Evlat elbette ayrılmaz. Ancak kızları olupta erkek evlat hasreti çekenlere öğrendiğim yöntem doğrultusunda tavsiyelerde bulunuyorum. Tavsiyelerimi harfiyen yerine getiren aileler kesinlikle erkek evlat sahibi olurlar. Bu yöntem sayesinde yüzlerce aile erkek evlat sahibi oldu. Sayısız sevinç ve mutluluğa şahit oldum. Bu yöntemi ilk kez ablamda denedik, sonuç istediğimiz gibi oldu. 3, 5, 7 kız evladı olanlar, hatta 9’u hayatta 13 kız evladı olan bir aile, tavsiyelerimle 14. çocukları erkek oldu. Bunların arasında birde 4 kızı olan bir ailenin tavsiyelerim sonucunda şimdi ikiz oğulları var” dedi.
Öğrendiği yöntemle insanların mutlu olmasının kendisini de sevindirdiğini belirten Ziya Yıldırım, “Bu iş karşılığında kimseden bir lira menfaatim olmadı, bundan sonrada olmayacak. Ancak bunun bir hayra vesile olması için bu yöntemi uygulayan ailelerin sonuç alması halinde köyümde bulunan camiye yapılacak minare için hayır yapmalarını isteyeceğim” diye konuştu.
Öte yandan, Ziya Yıldırım’la bir yakını sayesinde tanıştığını belirten Davut Ateş ise; “9’u hayatta 13 kızım oldu. Yıllarca erkek evlat hasreti çektim. Ziya Yıldırım’ın tavsiyeleri ile 14. çocuğum erkek oldu. Bu sevinç ve mutluluğu önce Allah, ardından vesile olan Ziya Yıldırım sayesinde yaşadık. Kendisine müteşekkiriz. Bizim gibi uzun yıllar erkek evlat hasreti çekenleri Ziya Yıldırım’la mutlaka tanışmalarını tavsiye ediyorum” dedi.
4 kız evlattan sonra ikiz erkek evlat sahibi olan Osman Ö. de, “Erkek evladımız olmadığı için eşimle boşanma aşamasına geldik. Bir arkadaşım sayesinde Ziya Yıldırım ile tanıştım. Tavsiyelerini dinledim ve 1 yıl önce ikiz oğlum oldu” dedi.
bun ane dersiniz
alintidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................................
ünyeli olan yokmu su adamcagizi bulalim yawwww
Kizlar ben dün sabah adet oldum ya dün kanamam cok azdi ve rengi kahverengimsiydi yani tam kirmizi degildi bugün kanamam yogun ve hakiki kirmizi renk simdi ben hangisini birinci gün saymam lazim ?
cok konuşandan zarar gelmezmiş cnm :)Canim burada 30 € orada bilmiyom bilmiyon ne diye cevap veriyon dersen ne bilem iste bu sabah cenem düstü herseye cevap veriyom....bilmiyorumkismile
clearblue easy digital ovulation items - Get great deals on Health Beauty, clearblue ovulation items on eBay.com!elara bu gülen yüz çıkan testi yurdışında daha uygunmuş , hangi siteden sipariş verebiliriz acaba ?
haskenaa senide görmedikk.resim bekliyoruz sendenn
albümüne yükleee.benim ve diger arkadaşların resimelri var
haskenaa senide görmedikk.resim bekliyoruz sendenn
albümüne yükleee.benim ve diger arkadaşların resimelri var
kızımla ugraşıyordum cnmm
mavi çizgi yatay cizginin üstündeyse erkek
kırmızı çizgi yatay çizginin üstündeyse kız
mavi ve kırmızı çizgi yatayın üstündeyse hangisi daha üstteyse ona yatkın demekk
mavi ve kırmızı çizgi yatayın altındaysa hangisi yatay çizgiye yakınsa ona yatkındır demek
yatkınlık demekk %60 %40 oranlama gibi düşün.yani ikisininde olma ihtimali var
mavi ve kırmızının kesiştigi gün nötr
anladın umarım
:teytey:
Sakin o doktora gitmeeeeeeeeeeeeeee bilgisi tercübe edilmis eltin tarafindan illa doktora gidecem diyosan baska doktor bul kendine bulamadin kendi kendinin doktoru ol bak ben öyle yapacam...
hehe benimde dikkatimi cekti o sıralamaa
inşallah siz sıraıyı bozarsınızzz
gecmiş olsun gamzecimmmm
ecenin doktoru bakırköyde.dün yazmıştı
tmm yolla bilgilerini bakayım
ovulasyon kiti hakkında cok bilgim yok
cift cizgi cıkanlar testlerde 2-3 gün sonra yumurtlama olur deniyor.bazı kaynaklardada 10.saatte catlar cift zigiden sonra diyor
bide clearblue diye bi alet var .ondada gülen yüz cıktıgında ilişki öneriliyorr.ama onun fiyatı pahalı biraz.yurtdışında cok ucuz ama
kaydirigubbakcemile3 ay biri der kuşumm ,biri dedi kutum,sen diyon fıstıgımm.amma fonksiyonlu bi ekmek kapımız varmışşşkaydirigubbakcemile3
karbonatlı duşla yanma filan oluryormu bilmiyorum.ama bi kac kez kullanıldıgında vajinanın asit baz dengesinş bozup mantara neden oldugunu biliyorum.
1 kez deneee.hamile kalamazsan bidaha denemzsin
1 bardak suya 1 tatlı kaşıgı karbonat at şırıngayla sıkkk vajinanın içine.ama cok derinlere kadar sıkman lazımm
ilk leke geldigi günü baz alcan
cok konuşandan zarar gelmezmiş cnm :)
Nedem bacim sasirdim kaldim artik bendede yas 35 kücük de degilim hani o zaman bekle ben baska care düsünem amcamin oglu olurmu doktor yo ,teyzemin kizi olumu yo,halamin yigeni olumu yo,dayimin teyzesi olumu yo..... ki ben bulamadim sizde tez zamanda doktor olacak var mi bi bakin hele cevreye........CADIARZU
elara çok sağol.ece gelsede bir öğrensek doktorunu kimmiş.benim komşununkine de gidecem onada giderim.hangisi uyarsa.bende clear blue alırım o zaman yada doktor takibi.
canım bizde hep ona fıstık derler ne bilim bizim çocuklar bile öyle diyo kuş bide fistık işte.
:kedi:
kız soleseneeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaa öldurecenmı bızı merakdannnnn erkek bence solemedıgıne goreeeeeeeee hee:)))))))99öğlen arası bizim yanda dört boyutlu utrason var arkadaş ısrar etti ve oraya gittik.az merak edin kızlar
sagol cnmhehe benimde dikkatimi cekti o sıralamaa
inşallah siz sıraıyı bozarsınızzz
gecmiş olsun gamzecimmmm
ecenin doktoru bakırköyde.dün yazmıştı
tmm yolla bilgilerini bakayım
ovulasyon kiti hakkında cok bilgim yok
cift cizgi cıkanlar testlerde 2-3 gün sonra yumurtlama olur deniyor.bazı kaynaklardada 10.saatte catlar cift zigiden sonra diyor
bide clearblue diye bi alet var .ondada gülen yüz cıktıgında ilişki öneriliyorr.ama onun fiyatı pahalı biraz.yurtdışında cok ucuz ama
kaydirigubbakcemile3 ay biri der kuşumm ,biri dedi kutum,sen diyon fıstıgımm.amma fonksiyonlu bi ekmek kapımız varmışşşkaydirigubbakcemile3
karbonatlı duşla yanma filan oluryormu bilmiyorum.ama bi kac kez kullanıldıgında vajinanın asit baz dengesinş bozup mantara neden oldugunu biliyorum.
1 kez deneee.hamile kalamazsan bidaha denemzsin
1 bardak suya 1 tatlı kaşıgı karbonat at şırıngayla sıkkk vajinanın içine.ama cok derinlere kadar sıkman lazımm
öğlen arası bizim yanda dört boyutlu utrason var arkadaş ısrar etti ve oraya gittik.az merak edin kızlar
benim kuzen de kadın doğum uzmanı kızlar Almanya da tüp bebek konusunda uzmanlık yapıyor sormak istediğiniz olursa sorararım ama bu cinsiyetle ilgili hiç bir sey sormadım
ELARA bioritime hang,i link ten bakıyorsun? 4 sıklı olan var düşünsel fiziksel bedensel duygusal pembe renkte var pembe mi kırmızı mı baz alıncak sanki 4 şıklı değildi gibime geldi deCADIARZU
erkek bence :teytey: ..yoksa merak edin demeden konuya girerdi die tahmin ediyorumöğlen arası bizim yanda dört boyutlu utrason var arkadaş ısrar etti ve oraya gittik.az merak edin kızlar
gızz sölesennnnnnnnnnnnnn
bide sana cetvel yapcamm .kac haftalık oldun belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?