- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.001
11+4 oldu sonra doktorun da boş zamanıydı benimle bir ilgilendi sormayın adamla kanki olduk.90tl yi 50 tl ye indirdi.ben cd istemiyorum dedim. bu hafta ense kalınlığı ve göbek kordonuna falan bakılıyormuş.onlara baktı.sonra arkadaş tüm organları gözüküyor mu dedi o ta tabii dedi
cnm ben dogumdan önce asla sasmazdı oglumuda bı gun gecmıstı ve ben hamıleyım demıstım yanı dogumdan önce 27 dı ama dogumda sonra 30 gunde bır oluyordum hatta 32 flnda oluyordu ama bak benım doktorum hep vucud ıstedgın seyın tersını yapar der hamıle kalmak ıstersen vucud ıstemezmıs ama ıstemöezsen vucud ıstermıs mesela ablam tam artık vazgectım tup bebek yapıcam dedıgı ay ve sadece 1 kere ılıskıye gırıdıgı ay hamıle kaldıçmrk etmeyın meleklerınız ınan yakında karnınızda sonrada yanınızda olcak sızın cokk dua ecdıcemm..
Allamm yaa tam sopalıksınnn
illaa yalvartacann
gızzz söleseneeeeeeeeeeeeee:mymeka:
eh sayfada ekşın oldu .heycan güzel.
bunu söyler halin birden gözümde canlandı :roflol:
canım ben kız bebekte sık ilişkiden yanayımmmselam
dün ikili test için doktora gittim. bebeğin cinsiyeti belli oldu. yumurtlamama 4 gün varken hamile kaldım kız olsun diye. sayı yönteminde kızdı. 8 haftalık ultrason resminde bebek sağdaydı.
ama sonuç erkek bebek.
ben o kadar ayarlamaya çalıştım. bir değil birçok yönden kız günlerimi ayarladım. yorumcu.coma üye oldum v.s v.s.
ama allahın işine karışılmıyor. burdan çıkan sonuç bu.
sormamış olmana inanamıyorum :1shok:haklısınız ya hakınızı helal edin.adam organ gelişimi falan dedi diğer hastalığmla ilgili bilgi verdim organları falan tam dedik sonra ben cinsiyetini soramadım.takıldım kaldım.arkadaş da ben sormayınca bişey demedi.doktor da o konuya hiç değinmedi.baktı ki biz hastalık ve organlarla ilgileniyoruz adam otomatik o konuya eğildi.haftaya mutlaka gel ilginç bir vakasın dedi sonra çıktık.arkadaş biz organlada ilgilendik ama asıl konu pipi var mı yok mu onu sormak değilmiydi dedi .sonra haftaya tekrar gitmeye karar verdik.işte benim hikayem.
haklısınız ya hakınızı helal edin.adam organ gelişimi falan dedi diğer hastalığmla ilgili bilgi verdim organları falan tam dedik sonra ben cinsiyetini soramadım.takıldım kaldım.arkadaş da ben sormayınca bişey demedi.doktor da o konuya hiç değinmedi.baktı ki biz hastalık ve organlarla ilgileniyoruz adam otomatik o konuya eğildi.haftaya mutlaka gel ilginç bir vakasın dedi sonra çıktık.arkadaş biz organlada ilgilendik ama asıl konu pipi var mı yok mu onu sormak değilmiydi dedi .sonra haftaya tekrar gitmeye karar verdik.işte benim hikayem.
haklısınız ya hakınızı helal edin.adam organ gelişimi falan dedi diğer hastalığmla ilgili bilgi verdim organları falan tam dedik sonra ben cinsiyetini soramadım.takıldım kaldım.arkadaş da ben sormayınca bişey demedi.doktor da o konuya hiç değinmedi.baktı ki biz hastalık ve organlarla ilgileniyoruz adam otomatik o konuya eğildi.haftaya mutlaka gel ilginç bir vakasın dedi sonra çıktık.arkadaş biz organlada ilgilendik ama asıl konu pipi var mı yok mu onu sormak değilmiydi dedi .sonra haftaya tekrar gitmeye karar verdik.işte benim hikayem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?