- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.021
http://lbdf.lilypie.com/Wrhop3.png
şu cetvelide yapıştırrr
kullanıcı paneline girr
profil düzenle de
aşagı kısımda ticker bölümü var oraya yapıştır
hehe tahmin etmiştim böle bişi söliyecegini
cinsiyeti ögrenseydin bu kadar rahat olmazdın cünküü
hehe tahmin etmiştim böle bişi söliyecegini
cinsiyeti ögrenseydin bu kadar rahat olmazdın cünküü
ya gerçekten sizleri seviyorum inanın bu sayfaları okuyunca güldüm.burdaki dinoların hepsi erkek ya onlar da soruyo niye güldün.ah bilseniz.ahhh bilsenizzz.onların böyle sayfası yok ki.
anam valllaaaa geliyom heeeeeeeeöğlen arası bizim yanda dört boyutlu utrason var arkadaş ısrar etti ve oraya gittik.az merak edin kızlar
eh sayfada ekşın oldu .heycan güzel.
aman saglikli olsunda bisey olmaz..... sana giren girdi......... cinsiyet bu saatten sonra önemli degel bacummm ha ne dirsinnnnnnnnnnnnnnnhaklısınız ya hakınızı helal edin.adam organ gelişimi falan dedi diğer hastalığmla ilgili bilgi verdim organları falan tam dedik sonra ben cinsiyetini soramadım.takıldım kaldım.arkadaş da ben sormayınca bişey demedi.doktor da o konuya hiç değinmedi.baktı ki biz hastalık ve organlarla ilgileniyoruz adam otomatik o konuya eğildi.haftaya mutlaka gel ilginç bir vakasın dedi sonra çıktık.arkadaş biz organlada ilgilendik ama asıl konu pipi var mı yok mu onu sormak değilmiydi dedi .sonra haftaya tekrar gitmeye karar verdik.işte benim hikayem.
elaracım doğ. tarihim 02.05.1975
benim yumurtlama günümde kasıklarımda ağrı olur hep. bebek düşünmeye başladığımdan itibaren de not almıştm bu günleri. kaçıncı güne denk geliyor diye. ona göre ayarladım ama o ay reglimden hemen sonra yumurtlamış olabilirmiyim, düşük bir ihtimal bence.
tek ilişkiydi ama dediğim gibi yumurtlamama daha vardı benim hesaplarıma göre.
doktorum tahminde bulunmak istemedi aslında. ben ısrar ettim. yüzdelik de vermedi. sadece cinsel organın uzunluğu kızlarda max. 1 mm, erkeklerde ise 2,4 mm dir dedi. sizinki 2.3 mm siz yorum yapın ben bişey söylemicem dedi.
aman saglikli olsunda bisey olmaz san giren girdi cinsiyet bu saatten sonr aönemli degel bacummm
aman saglikli olsunda bisey olmaz san giren girdi cinsiyet bu saatten sonr aönemli degel bacummm
Demekki bu cinliler bu isi biliyo ya bu cinliler sadece tek cocuk dogurabiliyorlar degilmi yanilmiyorsam yasalari öyleydi acaba onun icin mi yapmislarki bu takvimi .......
aman biri tutmasa biride tutsun ama zaten çinliler eğer bebek fazlaysa yiyolar...yemek için yapıyolar böğğğğ
:roflol: :roflol: :roflol:aman saglikli olsunda bisey olmaz..... sana giren girdi......... cinsiyet bu saatten sonra önemli degel bacummm ha ne dirsinnnnnnnnnnnnnnn
hahahah ayy ölcem benn sizdenn yaa
sana girdi girennn nidemkk bacımm:)))
yalanmi gacilar yaaaaaaaa imdiden sonrasina bakmak lazum daaaahahahaha ay ne uldum harbı dogru gıren gırdıgı gıbı cıkıcakkkkkkkkkk ılahı valla alemsın gurbetımmmmmmmmmmm
anam valllaaaa geliyom heeeeeeee
söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ezel ablam arkadaşımın kızı oldu tam yıkandığı gün tek ilişki.....amaaaaan diyorum..sen riske girme...bekle denemeler bakalım ne olur sonu...hatırlarsan bizim mahleyede yazmıştım.hatta 12 haftalıkken oğlan geliyo demişti dr.dedimki ben kesin bu yolu deniycem.sonra kız 16.haftada bi gitti kız...
bu arada eceme çok sevindim.inşallah fhna nın dru gibi erken tahminde yanılmamıştır...yada benim arkadaşın dru gibi...
karabiber ve adana arkadaşlarınkinede 11 hafta civarı erkek dedi yanılmadı ama yanılanda oluyo..inşallah yanılma olamamıştır.....
bunları sakla gurbet haftaya patlatırız muhtemelen.ama ben olmayabilirim.bir hafta seminer çıkmış ona katılacağım.birifing vermem lazım.ders anlatmam lazım.çook güzel olmuş ama.sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?