- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.041
ben birşeylermii kaçırdımm
daha önce fhna arkadaşımıza kız denmiştii şimdii erkekkmii dendii
ay öyleyse çokk sevinecem erkekk istiyorduu değilmii
tmm bundan sonra ki sloganımız "sana ne zaman gircekk bacımm " olsunnn:roflol:
Elara
sen beni bugün görmüyormusun
bugün kaç kez yazdım sana ama hiç cevap yazmadın
yazıyonda benmi kaçırıyorum anlamadım
herhangi bişey yok dimi ??
AMIN..................
Canim dualarim seninle hepinizle Rabbim gönlündekini kucagina versin kaderine erkek evlat yazsin insallah.....
Ben bu ay gülen yüzü kullandim gülen yüz ciktiktan bir gün sonra yaptim bu ay tuturamadim galiba gec kaldim bu ayda yapacam tuturana kadar burada fiyati 30 € 5 cubuk var icinde......Adi Clearblue
ne yazdın umutt görmedimm:uhm:
bugün sayfa cok yogundu kacırmış olabilirim
aşağıda yeniler var noluyo la burda dicekler :kedi: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
sankii benii anlatınnikinci kızımda doktor evet cinsiyetine bakalım dedi heycandan kalbim duracktı.nefesimi tuttum.sessizlik oldu.kız diyince ensemden aşağı sıcakla karışık soğuk birşey indi sanki başka boyuta geçmiş gibi oldum.şok dedikleri buydu galiba.yaaa dedim .oda ya evet kız geliyor dedi sevinmiş gibi yaptım.asansörde kendimi zor tutum.her yer kakardı sanki bi hafta kendime gelemedim.şimdi ise iyi ki doğurmuşum .iyi kız olmuşsun diyorum.çok sevimli.ama bundada doktor öyle diyecek ve ben yine ensemdeki sıcaklığı hissedeceğim diye inanın çok korkuyorum.bunu da ilk defa burada paylaştım.şimdilik mola vereyim belki biryerlerde türk kahvesi yapan birini bulurum.
bu ne şimdi ya.nasıl sormadın çatlamadınmı meraktan canım ya...
Ben cinsiyetin belirllenmeye çalışılmasına karsıyım,herkesin kendi inancı yada tercihidir ama ters geliyorCADIARZU
benide aranıza alırsanız sevinirim 16 haftalık hamileyim
herkeseeeeee tunayfınnnnnnnnnnnnnn fnha erkekmııııııııııııııııııııı:))))...gelısşmelerı takıp edemıyorumm poffff....
bir sürü şeydi unuttum bile
ama mesaj atacaktın onu sordum soru olarak ?
evet bugün 15 kişiden aşağı düşmüyor
inan soramadım arkadaş da başımın etini yiyor 50tl boşa gittik biz niye gittik adamala sohbet et üstüne para ver .falan filan diyo .ama ben gerçekle yüzleşek istemedim.erteledim.hayırlısı.:Saruboceq:
hadiya
ben olsam valla geri döner sorardım :))
senin içine ne doguyor peki?
arkadaş da da dedi aa cinsiyeti öğrenmedik diyelim geri dönelim dedi ama nerde o cesaret nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?