bebek cinsiyet belirleme..

ecem çok sevindim canım..bence yanılmamışır.genelde doktorlar %80 yada 90 diyosa o doğru çıkıyo.ama ,%60 yada 70 diyosa bi yanılgı olabiliyo.allah kucagınada almayı nasip etsin..
ayy geçmişi okudumda anca iştee..
herkesin gönlüne göre olur inşallah..
bizimde tanıdıgımız vardı üç kızı vardı .eşi başka çocuk istemiyordu oda kız olur die.kadın ikna etmiş adamı.4.ye hamile kalmıytada herkes dört gözle cinsiyetini bekliyordu.ve oglu dogdu biliyormusunuz..adam sevinçten ne yapacagını şaşırdı sonra tuturdular adam babamın ismini koyacagım diye.ama kadın asla demiş.ben rabbime söz verdim ve öylede dua ettim.muhammed koyacagım..demiş.ve adını muhammed koydular.şimdi adam yalvarıyormuş bi tane daha yapalım dermişş:))

ecem gurbetin verdigi tarihtede tam erkek günüydü haa.ben ecemden bekliyodum yaa.erkek olacak diye bekliyordum.demek bio ritmide tuttu ha..ayy ne güzell.

ay ne guzel ınssss bızede nasıp eder mevlam yaaaaa

herkeseeeeee tunayfınnnnnnnnnnnnnn fnha erkekmııııııııııııııııııııı:))))...gelısşmelerı takıp edemıyorumm poffff....

hayır canım daha doktora gitmedim doktora gitmek için kendimi hazır hissetmiyorum.
doktora gitsemde ben yalnız gidecem eşimle gitmiycem.bu sefer böyle olsuneyvahedigeldismile

hayır canım daha doktora gitmedim doktora gitmek için kendimi hazır hissetmiyorum.
doktora gitsemde ben yalnız gidecem eşimle gitmiycem.bu sefer böyle olsuneyvahedigeldismile

hımmmm pardoonnn yanlış okudum demek calışmak boyle bısey ıste arada vakıt bulunce gır ve oku((( ay nasıl dayanıyosunnn hadıı gıtttttttttt lutfen..bebıkınde senı oslemıstır cokkk:))

kız etme öylee.git tabiki en azından egerki kızsada kendini kıza alıştırmış olursun iştee.

himalia bence sende ögren cinsiyetini ..neyse alışırsınız işte.erkekse oglana odaklanırsınız kızsada kıza..söüpriz bekleme..benceee..haftaya inşallah erkek derler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…