- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.061
benide aranıza alırsanız sevinirim 16 haftalık hamileyim
Ben cinsiyetin belirllenmeye çalışılmasına karsıyım,herkesin kendi inancı yada tercihidir ama ters geliyorCADIARZU
cıkan sayfanın aşagısında ticker bölümü var oraya yapıştırcanelara ben yapıştırmayı başaramadım.geçen gurbet de göndermişti olmadı.kullanıcı paneli ordan profil düzenle sonra...??????
eceeee kaçırıyon hep muhabbetleri ne zaman aktif olacaksın boshayallersmile
senin içine ne doguyor peki?
karabiber sen ovulasyon testi kullanmışmıydın ?
ay nihayet bitirebildim.oku oku gözüm şaş beş oldu.
ecem çok sevindim canım..bence yanılmamışır.genelde doktorlar %80 yada 90 diyosa o doğru çıkıyo.ama ,%60 yada 70 diyosa bi yanılgı olabiliyo.allah kucagınada almayı nasip etsin..
ayy geçmişi okudumda anca iştee..
herkesin gönlüne göre olur inşallah..
bizimde tanıdıgımız vardı üç kızı vardı .eşi başka çocuk istemiyordu oda kız olur die.kadın ikna etmiş adamı.4.ye hamile kalmıytada herkes dört gözle cinsiyetini bekliyordu.ve oglu dogdu biliyormusunuz..adam sevinçten ne yapacagını şaşırdı sonra tuturdular adam babamın ismini koyacagım diye.ama kadın asla demiş.ben rabbime söz verdim ve öylede dua ettim.muhammed koyacagım..demiş.ve adını muhammed koydular.şimdi adam yalvarıyormuş bi tane daha yapalım dermişş:))
:roflol::roflol:tmm bundan sonra ki sloganımız "sana ne zaman gircekk bacımm " olsunnn:roflol:
yok cnm once erkek denıp sonra kız denmıstı fhnnaya ınss erkekdır gene yanılmıslardır yaaaaaa
eceeee kaçırıyon hep muhabbetleri ne zaman aktif olacaksın boshayallersmile
herkeseeeeee tunayfınnnnnnnnnnnnnn fnha erkekmııııııııııııııııııııı:))))...gelısşmelerı takıp edemıyorumm poffff....
ama erkek istyoo dğilmiii
ay ne guzel ınssss bızede nasıp eder mevlam yaaaaa
ama erkek istyoo dğilmiii
hayır canım daha doktora gitmedim doktora gitmek için kendimi hazır hissetmiyorum.
doktora gitsemde ben yalnız gidecem eşimle gitmiycem.bu sefer böyle olsuneyvahedigeldismile
hayır canım daha doktora gitmedim doktora gitmek için kendimi hazır hissetmiyorum.
doktora gitsemde ben yalnız gidecem eşimle gitmiycem.bu sefer böyle olsuneyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?