- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.081
ay ne guzel ınssss bızede nasıp eder mevlam yaaaaa
aynı şey bizdede olur valla
herkes benden erkek bekliyor
kaynatamın ismini koymak için
desene bizdede kavga olacak :)))
hayır canım daha doktora gitmedim doktora gitmek için kendimi hazır hissetmiyorum.
doktora gitsemde ben yalnız gidecem eşimle gitmiycem.bu sefer böyle olsuneyvahedigeldismile
hayır canım daha doktora gitmedim doktora gitmek için kendimi hazır hissetmiyorum.
doktora gitsemde ben yalnız gidecem eşimle gitmiycem.bu sefer böyle olsuneyvahedigeldismile
aynı şey bizdede olur valla
elara başardım oleey yapıştırdım.ya benim bilg modeli ne bilyomusunuz as400 yani tarihi eser
gel beraber gidelim bi 50tl de senin için verelim öğrenmeden gelelim.hiç merak etmemiş gi davranalım sonra içimiz içimizi yesin:teselli:
kız etme öylee.git tabiki en azından egerki kızsada kendini kıza alıştırmış olursun iştee.
himalia bence sende ögren cinsiyetini ..neyse alışırsınız işte.erkekse oglana odaklanırsınız kızsada kıza..söüpriz bekleme..benceee..haftaya inşallah erkek derler:))
sen bayagı olmuy bebişin.artık bellidir kuzucuk..bende 11+5 te ögrenmiştim kızımıı.iyi bi dokor biliyo yaaa...hadi bakalımmm..hayırlısıı..
gel beraber gidelim bi 50tl de senin için verelim öğrenmeden gelelim.hiç merak etmemiş gi davranalım sonra içimiz içimizi yesin:teselli:
elara bu bio ritimde dogum tarihleri yazıyozda hemen altında
adı
dogum tarihi
grafik tirihi
ay çevrimleri diyo.buna ne yazacagız biz yaa.yoksam boşmu kalacakk..
sonrada biochard'a basıyoruz dimi..detaylı oldu ama nasıl bişey bu merak ediyom..
yanımızda demiştin dimi ??
git rica et , eşimle konuştum mümkünmü falan diye
unutmuşum size sormayı dersin
tel aç belkide o bakmıştır zaten cinsiyetine saat olarak çok geçmedi
elara başardım oleey yapıştırdım.ya benim bilg modeli ne bilyomusunuz as400 yani tarihi eser
gmt +2 yapcan.sonrada biocart a tıklıcan
az önce semra ögretmene detaylı analttım ordan bi bak istersen
bu konuda bi önerim var .. öyle bi teklif geldiğinde sende ''ben babamın yanında çocuğuma onun ismiyle seslenemem abes gelir... bana tuhaf geliyor vs. die geçiştirebilirsin yerimseniben mesela Allah anada inş. hayırlı sağlıklı bi oğluş nasip ederseaynı şey bizdede olur valla
ya inan kendimi tanıyamıyorum artık kendime gelmek istiyorum birkaç aydır olumsuz şeyler yaşadım artık güzel mutlu kahkahalı günler geçirmek istiyorum.yanlış yaptığımın farkındayım.ama inanın bende aydınlığa çıkmak istiyorum sanki doktor erkek dediğinde böyle olacak diye bir his var içimde.
bu konuda bi önerim var .. öyle bi teklif geldiğinde sende ''ben babamın yanında çocuğuma onun ismiyle seslenemem abes gelir... bana tuhaf geliyor vs. die geçiştirebilirsin yerimseniben mesela Allah anada inş. hayırlı sağlıklı bi oğluş nasip edersebanada öle bi teklif gelirse (k.pederin ismi güzel olsa koyayım ama mehmet ismi söylenirken kötü oluyo memet deniliyo) sevmediğim bi isim o yüzden bu yöntemi deneyip kırmadan nokta koyucam
evt ya işaret ediyorlar ne cinsiyeti gördüyse not ediyorlar..yanımızda demiştin dimi ??
git rica et , eşimle konuştum mümkünmü falan diye
unutmuşum size sormayı dersin
tel aç belkide o bakmıştır zaten cinsiyetine saat olarak çok geçmedi
tamam haftaya öğrenirim ama size biraz geç yazarım seminere katılacağım ders vermem gerek.çok yoğun oluyor.sabah 9 akşam 17 evde de pc yok.aslında seminerde hep erkekler var bu yöntemleri anlatsam karıları uğraşmasa bizim gibi çaba sarfetmese diyorum.olur muvereliniortak
iyi doktora haftaya perşembe günü gideceğim saat 11,30 itibari ile netleşir inşallah.
ya inan kendimi tanıyamıyorum artık kendime gelmek istiyorum birkaç aydır olumsuz şeyler yaşadım artık güzel mutlu kahkahalı günler geçirmek istiyorum.yanlış yaptığımın farkındayım.ama inanın bende aydınlığa çıkmak istiyorum sanki doktor erkek dediğinde böyle olacak diye bir his var içimde.
ben rüyalarıma çok güvenirim .sen de öyle net bi rüya gördün mü.öncede sormuştum bebek pipisi falan gömüştün.yada kendine zulmetme ver 50tl detaylı gör kurtul.ben kendiminkinden bazen emin oluyorum.sonra hayırlısı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?