bebek cinsiyet belirleme..

hayır canım daha doktora gitmedim doktora gitmek için kendimi hazır hissetmiyorum.
doktora gitsemde ben yalnız gidecem eşimle gitmiycem.bu sefer böyle olsuneyvahedigeldismile

gel beraber gidelim bi 50tl de senin için verelim öğrenmeden gelelim.hiç merak etmemiş gi davranalım sonra içimiz içimizi yesin:teselli:

elara bu bio ritimde dogum tarihleri yazıyozda hemen altında
adı
dogum tarihi
grafik tirihi
ay çevrimleri diyo.buna ne yazacagız biz yaa.yoksam boşmu kalacakk..
sonrada biochard'a basıyoruz dimi..detaylı oldu ama nasıl bişey bu merak ediyom..

hayır canım daha doktora gitmedim doktora gitmek için kendimi hazır hissetmiyorum.
doktora gitsemde ben yalnız gidecem eşimle gitmiycem.bu sefer böyle olsuneyvahedigeldismile

aynı şey bizdede olur valla
herkes benden erkek bekliyor
kaynatamın ismini koymak için
desene bizdede kavga olacak :)))

bizdede olur kesin.ama bende vazgeçtim.olsunda tek.koymaya razıyım.iki isim kullanır..ben ikinci erkek olsaydı koymayacaktım.ama kendimden ümidi kestimmi nee.artık olsunda onlar koysun tekk:1no2:

gel beraber gidelim bi 50tl de senin için verelim öğrenmeden gelelim.hiç merak etmemiş gi davranalım sonra içimiz içimizi yesin:teselli:

yanımızda demiştin dimi ??
git rica et , eşimle konuştum mümkünmü falan diye
unutmuşum size sormayı dersin
tel aç belkide o bakmıştır zaten cinsiyetine saat olarak çok geçmedi

tamam haftaya öğrenirim ama size biraz geç yazarım seminere katılacağım ders vermem gerek.çok yoğun oluyor.sabah 9 akşam 17 evde de pc yok.aslında seminerde hep erkekler var bu yöntemleri anlatsam karıları uğraşmasa bizim gibi çaba sarfetmese diyorum.olur muvereliniortak

ya inan kendimi tanıyamıyorum artık kendime gelmek istiyorum birkaç aydır olumsuz şeyler yaşadım artık güzel mutlu kahkahalı günler geçirmek istiyorum.yanlış yaptığımın farkındayım.ama inanın bende aydınlığa çıkmak istiyorum sanki doktor erkek dediğinde böyle olacak diye bir his var içimde.

gmt +2 yapcan.sonrada biocart a tıklıcan
az önce semra ögretmene detaylı analttım ordan bi bak istersen

şimdi hiç gidemem adam yoğundur hem.öğle arası boştu burası ama ben tutukluk ettim.bundada hayır vardır elbet.

aynı şey bizdede olur valla
herkes benden erkek bekliyor
kaynatamın ismini koymak için
desene bizdede kavga olacak :)))
bu konuda bi önerim var .. öyle bi teklif geldiğinde sende ''ben babamın yanında çocuğuma onun ismiyle seslenemem abes gelir... bana tuhaf geliyor vs. die geçiştirebilirsin yerimseniben mesela Allah anada inş. hayırlı sağlıklı bi oğluş nasip ederse banada öle bi teklif gelirse (k.pederin ismi güzel olsa koyayım ama mehmet ismi söylenirken kötü oluyo memet deniliyo) sevmediğim bi isim o yüzden bu yöntemi deneyip kırmadan nokta koyucam

ben rüyalarıma çok güvenirim .sen de öyle net bi rüya gördün mü.öncede sormuştum bebek pipisi falan gömüştün.yada kendine zulmetme ver 50tl detaylı gör kurtul.ben kendiminkinden bazen emin oluyorum.sonra hayırlısı diyorum.

canım de ki ben rüyamada gördüm adı bu de (inşallah görürsün)istenen ismide göbek ismi yap olup bitsin.herkez razı olur.olumunekankayizsmile

evt ya işaret ediyorlar ne cinsiyeti gördüyse not ediyorlar..

hımm olsun bacımm.sen bence elkim gelirsen dayanamazsın belkimm.

iyi doktora haftaya perşembe günü gideceğim saat 11,30 itibari ile netleşir inşallah.

ooo olur tabii..inşallah hadi bakalımm..

bence o doğunca çok degşeceksin tıpkı benim gibi,..

bende ikinci kızımda rüya görmüştüm.yüzü örtülüydü daha minicik bişey gemideyim.çok soguk ortalık diyom çocugu iyi sarayımda üşümesin.örtüyü açıp saracaktım tam bi baktım kız.diyomki aa benim bi kızım daha olmuş diyom.yaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…