- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.101
ben rüyalarıma çok güvenirim .sen de öyle net bi rüya gördün mü.öncede sormuştum bebek pipisi falan gömüştün.yada kendine zulmetme ver 50tl detaylı gör kurtul.ben kendiminkinden bazen emin oluyorum.sonra hayırlısı diyorum.
bu konuda bi önerim var .. öyle bi teklif geldiğinde sende ''ben babamın yanında çocuğuma onun ismiyle seslenemem abes gelir... bana tuhaf geliyor vs. die geçiştirebilirsin yerimseniben mesela Allah anada inş. hayırlı sağlıklı bi oğluş nasip edersebanada öle bi teklif gelirse (k.pederin ismi güzel olsa koyayım ama mehmet ismi söylenirken kötü oluyo memet deniliyo) sevmediğim bi isim o yüzden bu yöntemi deneyip kırmadan nokta koyucam
ben öyle fazla rüya görmem.geçen hafta bir rüya gördüm.perşembeyi cumaya bağlayan gece gördüm rüya.tek başıma doktora gidiyorum doğuruyorum ama doğurduğum anı görmedim.bebek büyük yatakta ben ayaktayım.ben eşim annemler gelir hele bakayım kızmı erkekmi doğurmuşum diye kundağı açıp bakıyorum kundakta beyaz maviydi. bebeğin pipisini görüyorum sanki çocuğun vücudu beyaz pipisi ona göre esmer tonda ve büyüktü.
zaten ya cuma günü yada haftaya detaylı ultrasyona girecem artık rabbim neyi uygun görmüşse odur.
artık şu noktaya geldim valla
olsunda koyarım :gitme:
ben öyle fazla rüya görmem.geçen hafta bir rüya gördüm.perşembeyi cumaya bağlayan gece gördüm rüya.tek başıma doktora gidiyorum doğuruyorum ama doğurduğum anı görmedim.bebek büyük yatakta ben ayaktayım.ben eşim annemler gelir hele bakayım kızmı erkekmi doğurmuşum diye kundağı açıp bakıyorum kundakta beyaz maviydi. bebeğin pipisini görüyorum sanki çocuğun vücudu beyaz pipisi ona göre esmer tonda ve büyüktü.
benim eşimde sorun yok sorun bende.biz dört kızdık sonra bir erkek oldu.annem çok yıprandı kız çocuğu yetiştirmek çok zor
bizde üç kız kardeşiz...zor ama erkek bence daha zor.gece dışarı çıkarlar ne ettiklerini bilmezsin.ama kız dizinin dibinde oturur.söz dinler.ne bilem.
benim eşim 4 erkek kardeş onlardada kız yok...bizdede erkek..
bizde üç kız kardeşiz...zor ama erkek bence daha zor.gece dışarı çıkarlar ne ettiklerini bilmezsin.ama kız dizinin dibinde oturur.söz dinler.ne bilem.
benim eşim 4 erkek kardeş onlardada kız yok...bizdede erkek..
bız bıdene ıstıyozzzzz bcmmmmmmmmmmmmmmmmm valla ıdaree ederız artık onuuuu keske bı olsaaaaaaaaaaaaa
bende usg ye girecegim gün rüyamda kızın olacak diye sölendiii.kız oldugunu ögrenince hiç şaşırmamıştım
benim rüyalar hep bilinç altı rüyasıdır .. hamiş kalırsam eğer rüyada görürsem ciddiye almam kesin... ama rüyayla ilgili bi muhabbet geçti yukarda ya.. rüyayı yalan anlatmanın çok günah olduğunu duymuştum eyvahedigeldismile
aha biz de dört kardeşiz 1 i öldü bebekken tek kız benim .babam da öldü.annem yanlız.ağbimin teki iki sokak alta oturur benimle ve annenmle hiç konuşmaz.düşman oldu.öteki ise uzakta bi karısı var düşman başına evlerden ırak tek ayak üstünde kırk yalanı var ben onunla tek kalmaya korkuyorum hep dua ediyorum allah selamet versin.doğru yola erdirsin annemden nefret ediyo kaynana diyo düşün.annem kötü mü değil sadece uyanık değil saf parmakta oynuyor.ve her seferinde 10tane doğurdum tek kız sendin allah benim yüzüme bakmış sen olmuşun bunlar da olmasa iyi olurdu diyor.erkek inanın zor.evlendikten sonra yok say.hanginiz kaynananızı seviyorsunuz.mesela ben seviyorum çünkü kadıncağızı hiç tanımadım.rahmetli iyiymiş.rahmetli olduğu için seviyorum.yoksa sevmezdim kural bu.
aha biz de dört kardeşiz 1 i öldü bebekken tek kız benim .babam da öldü.annem yanlız.ağbimin teki iki sokak alta oturur benimle ve annenmle hiç konuşmaz.düşman oldu.öteki ise uzakta bi karısı var düşman başına evlerden ırak tek ayak üstünde kırk yalanı var ben onunla tek kalmaya korkuyorum hep dua ediyorum allah selamet versin.doğru yola erdirsin annemden nefret ediyo kaynana diyo düşün.annem kötü mü değil sadece uyanık değil saf parmakta oynuyor.ve her seferinde 10tane doğurdum tek kız sendin allah benim yüzüme bakmış sen olmuşun bunlar da olmasa iyi olurdu diyor.erkek inanın zor.evlendikten sonra yok say.hanginiz kaynananızı seviyorsunuz.mesela ben seviyorum çünkü kadıncağızı hiç tanımadım.rahmetli iyiymiş.rahmetli olduğu için seviyorum.yoksa sevmezdim kural bu.
oki askim kaydederim bir yereeeeeeebunları sakla gurbet haftaya patlatırız muhtemelen.ama ben olmayabilirim.bir hafta seminer çıkmış ona katılacağım.birifing vermem lazım.ders anlatmam lazım.çook güzel olmuş ama.sağol.
tmm bundan sonra ki sloganımız "sana ne zaman gircekk bacımm " olsunnn:roflol:
ANAM VALLA BENIM LE ARKADAS OLAN daha benden kopamazzzz giii azcik cevremde sevilen biriyimmmm sukurgurbetle komşu olduğumu falan düşünemiyorum, doyum olmuyo .... heralde iş,aş kalırdı
+18 koymak lazım topigin başlıgına:)
Ben cinsiyetin belirllenmeye çalışılmasına karsıyım,herkesin kendi inancı yada tercihidir ama ters geliyorCADIARZU
benim rüyalar hep bilinç altı rüyasıdır .. hamiş kalırsam eğer rüyada görürsem ciddiye almam kesin... ama rüyayla ilgili bi muhabbet geçti yukarda ya.. rüyayı yalan anlatmanın çok günah olduğunu duymuştum eyvahedigeldismile
evet yalan atmanın günahı büyük yalan atsın demiyorum dua niyetine geçsin ve ismi rüyasında görmeyi nasip etsin şeklinde yazmak istedim olmamış demek ki yalan olmasın lütfen parantezde belirtmiştim.
himalia anlattıkların çok uç benim kocada tam tersi uç bi tuvaletlerini yaptırmıyor anasına babasına bekar görümcek var bi de .... mesela k.peder kocamı benden çok görüyodur ben kadın halimle her işimi kendim yaparım, alışveriş,gitme, gelme... anası babası oğulsuz kapı dışarı çıkmazlar çöplerini bile eşim indirir, öyle çok yaşlıda değiller kaynanam 61 doğumlu k.peder 56 lımı ney benden diriler
valla hep ölee diyozda o günleri görürsek şayet evrim geçirmeyiz inş. kaydirigubbakcemile3 gerçi yeni jenerasyon bizi 2 yırtar 1 diker eyvahedigeldismileanacım etrafa bak gelin gözüyle sen haklısın kaynana gözüyle onlar.ama bizimki uç gerçekten.allah kimseye vermesin bizmkini.ben kaynana olursam gelinime hiç karışmayacağım.oğlumu sevsin yeter.ben de onu seveceğim.uyyy yerim ikisini desempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?