bebek cinsiyet belirleme..

himalia ben kaynanamla çok iyi anlaşıyorum gercekten doğum sonrası kiloları vermek için birlikte spora bile geldi benimle gercekten çok iyi biri benim yoğurdumu bile yapar gönderiri maşallah diyim:)

valla hep ölee diyozda o günleri görürsek şayet evrim geçirmeyiz inş. kaydirigubbakcemile3 gerçi yeni jenerasyon bizi 2 yırtar 1 diker eyvahedigeldismile

evet ya orası da doğru.

himalia ben kaynanamla çok iyi anlaşıyorum gercekten doğum sonrası kiloları vermek için birlikte spora bile geldi benimle gercekten çok iyi biri benim yoğurdumu bile yapar gönderiri maşallah diyim:)

hey ben senin kaynananım tanımadın mı kızz.reklamlardan sonra tam tanışırız seninle.delikafadulden

var ya şaka bir yana eminim onlar da bizim gibi çocuklarını çook seviyorlar ve onlar bizim gibi rahat da değillerdi.duygularını böyle paylaşanlar da olmadı.kaaayyyynnnnaaaannnnaaannnaaaalllaaarrraaa iyi davranalım.biz de kaynana pardon kayın valide olacağız.gelinlerimiz bizi sevecek.

benim umudum yok kocamın dilinde Allahta sana versin inş. die habire ah ediyo :çok üzgünüm: saatine denk gelirse ''O'' da yandı sadece ben değil

ben çıkıyorum kızlar geçen burda bulunan kızlardan birini görmeye gelen bana kahve ve pasta (gurbetin resimleri sayesinde kahve ve pasta diye aşerirken hızır gibi yetişip )ısmarlayan damat adayı kaza geçirmiş.komada imiş.ona gidiyorum.lütfen ona da dua edelim.gencecik oğlan allh annesine babasına bağışlasın.

Allah sifa versin yazikk uzuldum yaaaaa

merhaba arkadaslar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum.benımde 2 kızım var biri 5 yasında diğeri daha 5 aylık yakın bi zamanda 3. gebeliği düsünüyom araları fazla olmasın büyürken beraber büyürler diye düşünüyorum.illada oğlum olsun diye değil eşim ve ben cocukları cok seviyoruz.ben 2. kızıma hamıleyken yalan yok oğlum olmasını çok istedim birde en yakın insanım benimle dalga geçer gibi gülerek senın kızın olacak hahaha %99.9 kız olacak bak görürsün deyip hamilelikte pisikolojimi bozdu sanki kız doğuranlar pasif insanlarmış gibi.kendi hamileyken birisi ona bak kocanın kardeşlerinin ilk cocukları kız belkı senınde kız olur denınınce bozuldu eve gelip bana o kişide beni zorla kız doğuracak ben oğlum olsun istiyorumdedi ve oğlu oldu ama benım hamile olduğumu öğrenınce pisıkolojimi alt üst etti ve dediği gibide kızım oldu ama şimdi bir gebelik düşünüyom oğlum olursa sevinirim ama kızım olursada üzülmem diğeri ile arkadas gibi büyürler Allah herkesin gönlüne göre versin banada dua edin arkadasla Rabbim oğlandanda tattırsın ve sizi sonuna kadar desteklıyorum bizi bizden baska kise anlayamaz gereksiz yorumlara takılmayın canınızı sıkmayın

özelime msj yazan arkadaşlarrr cvp yazamıyorum mesaj sürelerim hep dolu oluyorr.sonradanda yazmayı unutuyom
dualarınıza amin diyorummmmmm.tşkler

h.g canparcam bende yeniyim burda evet insan değişik istiyor kıız olan oğlan oğlu olan kız istiyor benimde 6 aylık kızım var ben 1 yıl sonra düşünüyorum 9 ayda hamileliğim olur kıızm 2 yaşında olur emzirmiyormusun neden hemen düşündün yaşın kaç ki? Allahım gönlüne göre veriri inşlh cnm

elara tşklr şekerim önerilrin için ben dün suyumu değiştirmekle işe başladım nestle purlife aldım ph ı 8.1ya bugün tuvaletteyken şu geldi birden aklıma sempatiksalakcinnibiizm burda eşimin kuzenlerinin oğulleri var onlar terkos suyu yani çeşmeden gellen suyu içiyorlar ph demek sertlik değilmidir acaba dedim çeşme suyu daha mı sert olur asla içemiyorum kokuyor ilaçlı ilaçlı acaba olabilirmi elara bi el atsan şu çeşme sularının ph derecesine:)

elaracım kızlarıma hamle kaldıgım ayarımı gunlerımı hıc bılmıyorum nasıl bıseysem hıc dıkkat etmemısım
benım dogum tarıhım 31 01 1974

esımın dogum tarıhı ocak 1970 gun olarak net bılmıyor annesı

ben kasım aralık gıbı dusunuyorum eh yas 36 olunca fazla gec kalmayayım ıstıyorum
sımdıden cok tesekkur edıyoruma.s.

bana da Türkçeyi senin yaptıgın gibi sacma sapan hale getirmek ters geliyor(nickinden bahsediyorum)
hep özentii hep özenti.Allah sonumuzu hayr etsin
alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortakvereliniortakvereliniortak amiiiiin
aynı şey bizdede olur valla
herkes benden erkek bekliyor
kaynatamın ismini koymak için
desene bizdede kavga olacak :)))
böyle insanlara sinir oluyorum insan dünyaya bir kere gelir bırakın herkes kendi çocuğunun ismini kendi versin ök............leeeer

sağol canım kızım emmıyo sütüm olmadı mememle barışamadılar 26 yaşındayım ALLAH sanada nasip etsin gönlündekini

hoşgeldin canparçam
Allah bagışlasın kızınıdaa
aktif katılırsan yardımcı oluruz her konuda
fırsat buldukca gecmişide okumaya calış.

sertlikle ph aynı şey degil
ph suyun asidik mi bazikmi oldugunu ifade etmekte kullanılan bi birim gibi düşün
sertlikte ise suyun içindeki magnezyum ve kalsiyum oranının fazlalıgından oluşan bişi gibi düşün.ve bunun birimi F üstünde derece işareti var.
zaten hazır suyun üstüne bkarsan sertlik kısmı ayrıdır ph dan.
aynı olsalardı sadece bir tanesi kullanılırdı

akvaryumcularda turnusol kagıdı satılıyor ondan al ve çeşme suyunun ph sını ölc istersen
her ilin sertlik ve ph dereceleri farklıdırama sanmıyorum cok yüksek oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…