- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.141
elaracım kızlarıma hamle kaldıgım ayarımı gunlerımı hıc bılmıyorum nasıl bıseysem hıc dıkkat etmemısım
benım dogum tarıhım 31 01 1974
esımın dogum tarıhı ocak 1970 gun olarak net bılmıyor annesı
ben kasım aralık gıbı dusunuyorum eh yas 36 olunca fazla gec kalmayayım ıstıyorum
sımdıden cok tesekkur edıyoruma.s.
öğlen arası bizim yanda dört boyutlu utrason var arkadaş ısrar etti ve oraya gittik.az merak edin kızlar
tmm bundan sonra ki sloganımız "sana ne zaman gircekk bacımm " olsunnn:roflol:
benide aranıza alırsanız sevinirim 16 haftalık hamileyim
Ben cinsiyetin belirllenmeye çalışılmasına karsıyım,herkesin kendi inancı yada tercihidir ama ters geliyorCADIARZU
inan soramadım arkadaş da başımın etini yiyor 50tl boşa gittik biz niye gittik adamala sohbet et üstüne para ver .falan filan diyo .ama ben gerçekle yüzleşek istemedim.erteledim.hayırlısı.:Saruboceq:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibana da Türkçeyi senin yaptıgın gibi sacma sapan hale getirmek ters geliyor(nickinden bahsediyorum)
hep özentii hep özenti.Allah sonumuzu hayr etsin
aynı şey bizdede olur valla
herkes benden erkek bekliyor
kaynatamın ismini koymak için
desene bizdede kavga olacak :)))
:lepi::lepi:elara başardım oleey yapıştırdım.ya benim bilg modeli ne bilyomusunuz as400 yani tarihi eser
zaten ya cuma günü yada haftaya detaylı ultrasyona girecem artık rabbim neyi uygun görmüşse odur.
kaydirigubbakcemile3
hadi inşallahhh..yanılma olsun ..
aynen canım yaaa..bende kızımı kucagıma alana kadar çok şeyler yaşadım.hatt aldıktan sonra bile.kucgıma aldıktan sonrada ben degil eşim zor kabullendi.şimdi seviyo öpüyo.ayy üstümdeki tüm sıkıntı bitti.amaaa.
şimdide üçümcü çocuk stresi sandı başlayacagım zaman yine korkacagım ya kız olursa diye.son şamsım rabbim yüzümüzü güldürsün..
himalia ben kaynanamla çok iyi anlaşıyorum gercekten doğum sonrası kiloları vermek için birlikte spora bile geldi benimle gercekten çok iyi biri benim yoğurdumu bile yapar gönderiri maşallah diyim:)
benim umudum yok kocamın dilinde Allahta sana versin inş. die habire ah ediyo :çok üzgünüm: saatine denk gelirse ''O'' da yandı sadece ben değil
.mesela ben seviyorum çünkü kadıncağızı hiç tanımadım.rahmetli iyiymiş.rahmetli olduğu için seviyorum.yoksa sevmezdim kural bu.
kasım 11-12-13-14-15-16-17
aralık 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-30-31
sağol canım kızım emmıyo sütüm olmadı mememle barışamadılar 26 yaşındayım ALLAH sanada nasip etsin gönlündekini
hadı bakalım gamzecım ınsallah olur bu sefer
AYYYYYY kızlarrrrrrr...canlar..... Allah nasip etti de sonunda girebildim ya...aslında 20 gündür evdeyim ama eve bi döndük nete girilmiyo.....bilgisayara format bile attırdım.sonra vıın aldım dün.artık böyle hallettim sorunu.daha sayfaları okumadım ne yaptınız die....ben ne mi yaptım...
haziranda eşim döndüğünde yumurtlama günüm geçmişti denemedik....temmuzda ve ağustosta denedik.temmuz tutmadı.Ağustosun sonucunu bekliyoruz.bir iki gün gecikti sanki....bakalım....
ya varya yazın size yazmayı çoookistedim.hepinizi çoook merak ediyorum ....hamiş olan var mı?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aha matamatk geldı kız nerdesın bcmmmmmmmmmm h.g ne ettın valla anlat ölduk merakdan hamısmısınnnnnnnnnn
cnm valla bızde senı özledık hamıslerı aklımda kaldıgı kadarıyla soleyım cnm truf eceıremnur fhnna can 06 yasemın
gamzecim sen ne yaptın ,kızların nasıllar?
canım sadece yumurtlama günü deniyoruz ya.şansı düşürüyo tabi..bakalım ağustos denemesinin sonucunu bekliyorum..
matamatık neler denedın bcm anlat yaaaaaaaaa baska yontemler buldunmu
cnm ıyı kızlarda cok sukur okula basladık senınke ıyıdır ıns ewet cnm yum gunu olunca öle malesef ıns ıstedıgın olur cnm valla ece yasmemının bellı oldu buldular erkeklerı darısı bıze ıns cnm
ooooo çoğunu anımsayamadım ama herkese hayırlı olsun.....bayağı var mış.burdaki yöntemlerimi denediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?