bebek cinsiyet belirleme..

kasım 11-12-13-14-15-16-17
aralık 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-30-31

öğlen arası bizim yanda dört boyutlu utrason var arkadaş ısrar etti ve oraya gittik.az merak edin kızlar

E sirf bunu merakimdan gecmisi okumadan direk son sayfalardan okudum ve sonucu ögrendim meraksiz Melahat seni .............................

tmm bundan sonra ki sloganımız "sana ne zaman gircekk bacımm " olsunnn:roflol:

:roflol:roflol:Neden olmasin bacim .......

benide aranıza alırsanız sevinirim 16 haftalık hamileyim

Hosgeldin sefalar getirdin canim bebisini saglicakla kucagina al insallah.....

Ben cinsiyetin belirllenmeye çalışılmasına karsıyım,herkesin kendi inancı yada tercihidir ama ters geliyorCADIARZU

De get ya baska topikte eglen baska derdin mi yok ya bizim derdimiz seni mi gerdi hadi baska kapiya..........

inan soramadım arkadaş da başımın etini yiyor 50tl boşa gittik biz niye gittik adamala sohbet et üstüne para ver .falan filan diyo .ama ben gerçekle yüzleşek istemedim.erteledim.hayırlısı.:Saruboceq:

Bacim bir hafta bekleyince cükümü uzayacak oglanin neyse o artik hadi bakem bir hafta sen catla bizide catlat burda ................

bana da Türkçeyi senin yaptıgın gibi sacma sapan hale getirmek ters geliyor(nickinden bahsediyorum)
hep özentii hep özenti.Allah sonumuzu hayr etsin
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aynı şey bizdede olur valla
herkes benden erkek bekliyor
kaynatamın ismini koymak için
desene bizdede kavga olacak :)))

Hic birakamam isimde olmaz ana ismini birak huyuda cekerse yandik nayir nolamaz asla birakmam biraktirmam.....:jeyyar::jeyyar:

elara başardım oleey yapıştırdım.ya benim bilg modeli ne bilyomusunuz as400 yani tarihi eser
:lepi::lepi:

zaten ya cuma günü yada haftaya detaylı ultrasyona girecem artık rabbim neyi uygun görmüşse odur.

He canim aynen öyle ne hayirlisi ise o olsun ama benim icimden erkek geciyor insallah gönlündeki olsun üzme artik kendini bak bebiside üzüyon

Ya bu erkekleri anlamiyorum neyi zor kabulleniyorlar ya senmi koyuyon onu karnina onun seyinin suyundan olmuyo mu benim koca yapsa bunu bende artik o kocayi zor kabulenirim evlat bu evlat yok ötesi ne ana ne baba ne koca hic birseye benzemez onun sevgisi yak dese yakarim dünyayi.........................

himalia ben kaynanamla çok iyi anlaşıyorum gercekten doğum sonrası kiloları vermek için birlikte spora bile geldi benimle gercekten çok iyi biri benim yoğurdumu bile yapar gönderiri maşallah diyim:)

Masallah masallah .....................

benim umudum yok kocamın dilinde Allahta sana versin inş. die habire ah ediyo :çok üzgünüm: saatine denk gelirse ''O'' da yandı sadece ben değil

Önce sunu yazayim ki senin nickin gibi cok asil oldugunu düsünüyorum gercek hayatta tanimayi ve seninle dost olmayi isterdim diger olaya gelince kocan söyleyince Amin de canim o evladi nasilsa sen yetistireceksin senin gibi asil olacagina ve kendisi gibi asil bir es bulacagina inaniyorum......................

.mesela ben seviyorum çünkü kadıncağızı hiç tanımadım.rahmetli iyiymiş.rahmetli olduğu için seviyorum.yoksa sevmezdim kural bu.

O zaman ne diyoruz en iyi kaynana ölü kaynana ...........................klava::1ninca:

elara cok tesekkur ederım canım ya ALLAH senden ve burda bılgılerını paylasan herkesten razı olsun ortak duamızı kabul etsın ınsallah amınnnnnzemuszemusa.s.

AYYYYYY kızlarrrrrrr...canlar..... Allah nasip etti de sonunda girebildim ya...aslında 20 gündür evdeyim ama eve bi döndük nete girilmiyo.....bilgisayara format bile attırdım.sonra vıın aldım dün.artık böyle hallettim sorunu.daha sayfaları okumadım ne yaptınız die....ben ne mi yaptım...

haziranda eşim döndüğünde yumurtlama günüm geçmişti denemedik....temmuzda ve ağustosta denedik.temmuz tutmadı.Ağustosun sonucunu bekliyoruz.bir iki gün gecikti sanki....bakalım....
ya varya yazın size yazmayı çoookistedim.hepinizi çoook merak ediyorum ....hamiş olan var mı?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar valla oku oku bitmedi
tebrik eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
inş. doğrudur 2 hafta sonra kesin dedi şimdilik 90
diyorum dedi:))
bu arada sizi hiç unuturmuyum sadece bu sıralar yoğunum öpüyorum hepinizi..

cnm valla bızde senı özledık hamıslerı aklımda kaldıgı kadarıyla soleyım cnm truf eceıremnur fhnna can 06 yasemın

gamzecim sen ne yaptın ,kızların nasıllar?
canım sadece yumurtlama günü deniyoruz ya.şansı düşürüyo tabi..bakalım ağustos denemesinin sonucunu bekliyorum..

cnm ıyı kızlarda cok sukur okula basladık senınke ıyıdır ıns ewet cnm yum gunu olunca öle malesef ıns ıstedıgın olur cnm valla ece yasmemının bellı oldu buldular erkeklerı darısı bıze ıns cnm

Ne güzel...Allah gönüllerine göre vermiş.Darısı başımıza.Elara ne yaptı?buralarda mı?

ooooo çoğunu anımsayamadım ama herkese hayırlı olsun.....bayağı var mış.burdaki yöntemlerimi denediler...

cnm fhanna denedı ılkbasda erkek demısler sımdıde kız demısler yanı yanılma payı var erkek ıstıyo ıns erkekdır kızda ynılmısdır dr ama dnedı heralde yum gunu felan ececımın baya yuksek oda dua ve yum gunu tek ılıskı denedı genelde denendı bcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…