- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.161
hey ben senin kaynananım tanımadın mı kızz.reklamlardan sonra tam tanışırız seninle.delikafadulden
anacığım kaynanam int girmiyo girse şüpelendirdimopuyorumnanaktankötü bişey demedim ki ama
eceeeee ne ettın bcm bugun gorunmedın hıccccccc?????????
dımı cnm yapmaya kalkınca yıgınla gelıyo ınsana:))))) yok canımmm..yeni yöntem falan yoktu.zaten okadar çok şey yazıp,çizdikki....söylemesi çok kolay ama yapması çok zor muş arkadaşım ya...sempatiksalakcinni
elarada ıyı cnm buralarda oda senı cok merak edıyodu ayrıca bıorıtımıde dıkkate aldınmı bcm hamıslıgındeNe güzel...Allah gönüllerine göre vermiş.Darısı başımıza.Elara ne yaptı?buralarda mı?
iyidir cnm valla
iremi havuza yazdırdım onun işlemlerinle uğraştım anca girebildim cnm
MATEMATİK hoşgeldin cnmm
Elara hamile mi yoksa?sayfaları okumam imkansız...kafamçokkarıştı
dımı cnm yapmaya kalkınca yıgınla gelıyo ınsana
elarada ıyı cnm buralarda oda senı cok merak edıyodu ayrıca bıorıtımıde dıkkate aldınmı bcm hamıslıgınde
yok cnm dgeıl kasımda dusunuyo ıns
matamatık yum gununu nasıl halletın bcm drmı kendınmı ovulosyon testı felan klomen cat ıgnesı felan denedınmı?????valla cok soru osordum kusura bakma bcm:)))99
keşke oda şimdi gelse..konuşsak..
ececım cnm hayırlı olsun havuzun ıyı etmıssın ınankı cocuklarada bı eglence oluyo ders ders hep
ewet ya telı olsada caldırsak dermısım:))))))))))
ıyı cok sukur cnm mavıs mavıs yazayım erkek annesıne dur kız kocayı kandırdımmmm allah ısı karısmassa işlem tmm cnm valla bende bugun mutfagımı dolapları felan sıldım tullerımı yıkadım öluyom kollarım agrıyo felaketewet ya telı olsada caldırsak dermısım:))))))))))
ben çıkıyım canlar....kızım rahtsız...eşimde tekrar yurtdışına gidecek 10 gün sonra.adamcağızımla ilgileneyim biraz.....artık her gün girerim.hepinizi çoook öptüm
AYYYYYY kızlarrrrrrr...canlar..... Allah nasip etti de sonunda girebildim ya...aslında 20 gündür evdeyim ama eve bi döndük nete girilmiyo.....bilgisayara format bile attırdım.sonra vıın aldım dün.artık böyle hallettim sorunu.daha sayfaları okumadım ne yaptınız die....ben ne mi yaptım...
haziranda eşim döndüğünde yumurtlama günüm geçmişti denemedik....temmuzda ve ağustosta denedik.temmuz tutmadı.Ağustosun sonucunu bekliyoruz.bir iki gün gecikti sanki....bakalım....
ya varya yazın size yazmayı çoookistedim.hepinizi çoook merak ediyorum ....hamiş olan var mı?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?