- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.181
elara boncuk nerlerde ya kız merak ettım bayadır gırmıyoooo
elara cok tesekkur ederım canım ya ALLAH senden ve burda bılgılerını paylasan herkesten razı olsun ortak duamızı kabul etsın ınsallah amınnnnnzemuszemusa.s.
kızlar valla oku oku bitmedi
tebrik eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
inş. doğrudur 2 hafta sonra kesin dedi şimdilik 90
diyorum dedi:))
bu arada sizi hiç unuturmuyum sadece bu sıralar yoğunum öpüyorum hepinizi..
:))))) yok canımmm..yeni yöntem falan yoktu.zaten okadar çok şey yazıp,çizdikki....söylemesi çok kolay ama yapması çok zor muş arkadaşım ya...sempatiksalakcinni
Elara hamile mi yoksa?sayfaları okumam imkansız...kafamçokkarıştı
evet olabilir aslında...1 çağrı hadi nete gel....2 çağrı hamileyim.3 çağrı doğuruyooooommmmdelikafadulden
ıyı cok sukur cnm mavıs mavıs yazayım erkek annesıne dur kız kocayı kandırdımmmm allah ısı karısmassa işlem tmm cnm valla bende bugun mutfagımı dolapları felan sıldım tullerımı yıkadım öluyom kollarım agrıyo felaket
ben çıkıyım canlar....kızım rahtsız...eşimde tekrar yurtdışına gidecek 10 gün sonra.adamcağızımla ilgileneyim biraz.....artık her gün girerim.hepinizi çoook öptüm
yorumun için çok teşekkür ederim a.s. mahçup oldum :kedi: ama kalp kalbe her zaman karşıymış bunu da bi kez daha gördüm olumunekankayizsmileÖnce sunu yazayim ki senin nickin gibi cok asil oldugunu düsünüyorum gercek hayatta tanimayi ve seninle dost olmayi isterdim diger olaya gelince kocan söyleyince Amin de canim o evladi nasilsa sen yetistireceksin senin gibi asil olacagina ve kendisi gibi asil bir es bulacagina inaniyorum......................
ya koskoca listede bi ezelle bende yok .... Allah bizede en kısa zamanda nasip eder inş.:Saruboceq:
cnm daha yasın kucuk acele etme ınan yenı dogum pıskolojısıde oluyo ben dogum yaptıgım zaman ne zaman hemen yapcam dıyo gun sayıyodum ıns gonlundekı olur cnm bu arada
kızın daha cok minik
bence biraz daha ertelesen daha iyi olurr
yinede sen bilirsin
ben ocak diye yazayım
kızlar şoktayımakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?