bebek cinsiyet belirleme..

elara benim 3 kızım var adet görmeye bile başlamadım kızım emiyor daha kimse duymasın gülerler abooooow garı oğlan delisi olmuş deyii beni listeye ekle ama günüm belli değil

Son düzenleme:
geldim kızım uyandı çıkmak zorunda kaldım...
şoktayım evet yumoşlarım çatlamamış...üstelik hepside kist olmuş...en küçüğü 24mmlik 26 25 mmüç kistim oldu.vatana millete hayırlı olsunsempatiksalakcinni
iğnede çatlatamamış..nasıl oldu bu iş anlamadım...şimdi bi ilaç aldım..iki gün sonra başla dedi.sonra bitince adet olcam.ve d.kontrol verdi....aadet bitince gel kontrol edelim dedi....

valla bıktım ya.bende sancılanınca kesin yumurtladım sanmıştım.meğer çatlayamamış hiçbiri...şu an 36. saat...bidaha denesemmi...acaba çatlama ihtimali varmı...dra sordum 24den sonra çatlamaz dedi ama şaştım ya

Hayırlısı olsun canım klomen kullananlarda oluyo bazen.Belki bundada bir hayır vardır.Adetin gecikecek mi şimdi?Bioritim tutmuyo diyodun belki bu gecikme ile erkek günlerine rastlar diğer yumurtlaman.

mimoza yumoşların kiste dönüşmüş geçmiş olsun. benimde aynen senin gibi olmuştu arkadaşım. 4-5 yumurtam kist olmuştu hemde kocaman kocaman. çok ağrı yaptılar gerginlik oldu.
bende çatlama iğnesi olmuştum. gerçekten artık çatlamalarını bekleme canım. bu ağrı biraz daha devam edecek
sen yumurtaların kaç mm olduğunda iğne olmuştun?

evet fiona şok oldum ya....
acaba şu 24lük çatlarmıki.dr çatlamaz dedi.ama istersen dene verdiğim ilaç hamile kalsanda kötü etkilemez dedi..ikisi kesin kisttirde 24lük olan çatlarsa ya...hayret bişi ya..neden böle olduki acaba..............

aynen öle şu an öle gerginki yumurtalıklarım anlatamam...soldaki 26,5mm
sağdakilerde 25,3 ve 24.4 mm...ultrason kağıdına baktım şimdi...
canım bana ikisi çatlamak üzere dedi..22mm civarıydı.ama bana iğneyi ertesi gün sabah ol dedi.bende ertesi gün sabah 11de oldum.akşama şiddetli sancım oldu.çatladı sandım ..ilişki oldu tabi...bugün çok şiddetli gerginlik oluncada başka dra gittim..hepsi kist olmuş..22den sonra çatlamaz dedi..
şimdide var gerginlik.ay kocaman kocaman bi, görseniz

gıymatlım nereliisn merak ettim?pek yazmıyorsun sanırım?

istanbulluyum canm. daha önceleri yazmıştım ama seninle tanışmak kısmet olmadı.
ben yazmaktan ziyade daha çok okuyorum. bide günlük muhabbetleri değil gelişmeleri okumayı seviyorum. şimdi mimozanın konusunda olduğu gibi arkadaşım. o yüzden birden yazasım geldi.. vereliniortak

içinde progestegan olan bi hap verdi...adet oluncada ginera d.kontrol hapına başla.yumurtalıkların dinlensin dedi.....rüyamda koca koca meyveler topluyodum demekki bunlarmışkaydirigubbakcemile3

içinde progestegan olan bi hap verdi...adet oluncada ginera d.kontrol hapına başla.yumurtalıkların dinlensin dedi.....rüyamda koca koca meyveler topluyodum demekki bunlarmışkaydirigubbakcemile3

cnm ya cok gecmıs olsun ya ınan cok uzuldum ay dedım ne guzel denemıs dıyodum rabbım ıns en kucugu catlar ya sen dene bence bcm ecenınde cok kucuktu yum tutmaz dıyodu bak oglusumuz yolda ınsssssssss

vereliniortakanladım cnm gıymatlım şivesi aşina geldide ondan sordum kastomonu yöresi fallanmı diye:)bende daha yen,iyim burda herkes birbirini tanıyor aralardan giriyorum muahbbete bendeşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…