- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.221
aynen öle şu an öle gerginki yumurtalıklarım anlatamam...soldaki 26,5mm
sağdakilerde 25,3 ve 24.4 mm...ultrason kağıdına baktım şimdi...
canım bana ikisi çatlamak üzere dedi..22mm civarıydı.ama bana iğneyi ertesi gün sabah ol dedi.bende ertesi gün sabah 11de oldum.akşama şiddetli sancım oldu.çatladı sandım ..ilişki oldu tabi...bugün çok şiddetli gerginlik oluncada başka dra gittim..hepsi kist olmuş..22den sonra çatlamaz dedi..
şimdide var gerginlik.ay kocaman kocaman bi, görseniz
vereliniortakanladım cnm gıymatlım şivesi aşina geldide ondan sordum kastomonu yöresi fallanmı diye:)bende daha yen,iyim burda herkes birbirini tanıyor aralardan giriyorum muahbbete bendeşakkıdı
aynen benim gibi olmuşsun arkadaşım
dr geç kalmış iğne için.
ben gittiğimde 21,5 mm di doktor panik yaptı hemen iğneyi bul ol dedi. ama ne mümkün. o gece eczane eczane gezdik. en sonunda dru arattım. başka birşey yazsın diye.başka bi iğne.
oda demişki bende var, gelsin olsun. e be mübarek kadın sende varsa niye beni arattın o kadar. bende ertesi gün oldum iğneyi. ama iğne olmadan dr tekrar baktı 23 mm olmuşlarr eyvahedigeldismile
ona rağmen iğne oldum ama bana boy boy kist kaldılar gülüm.
hatta dr artık kaç mm olduklarını bile söylemiyordu ürtüyorum diye..
diyeceğim o ki 18mm ken iğne olmak lazımmış cnm. biz yumoşları tosuncuk yapınca iğne olduk. turşularını kurduk
e ne dersiniz kızlar bugünde deneme yapıyımm acaba o 24.4mmlik olan çatlarmıki...cuma kontrole çağırdı...
belli olur o zaman
aynen öle oldu..nasıl dr bunlar ya hayret bişi...en küçük 17 mmdi ertesi güne olgınlaşmış olsa belki çatlar dedim ama oda çatlamamış.iğne dahada büyütebiliyormuş zaten...22yi geçince çatlamaz dedi bana ya...
e ne dersiniz kızlar bugünde deneme yapıyımm acaba o 24.4mmlik olan çatlarmıki...cuma kontrole çağırdı...
belli olur o zaman
fiona senin 1 kızınmı vardı?listeye eklicem
ay ewet ya katılıyorum mımozacım butun dr ler 17 18 geldım cat ıgnesı onerıyolar ama hafta sonun agelmıstı heralde senınkı bıde dımemıstınya ızndemıydı yoksam ıste olacak ya aksılıkseninde doktordan yana şansın yokk
ben olsam bidaha gitmezdim o doktora.igneyi ne zaman yapacagını bilmiyorsa yapmasın bu işi
bencede dene cnm ne kaybedecen ıns tutarbence dene bişi kaybetmezsin
kocan ne dedi duruma.adamda bıkmıştır artık
Allah yardımcın olsun.her ay bişi cıkıyorr
evet mimozacım...
şimdi senin yapacağın şey bol bol sıvı tüketmek olacak.. adetin yaklaştıkça kistlerin kendiliğinden küçülecek...
benim adetim 10 gün geçmişti. hatta yinede hamileyim midir diye ümitleniyordum. 2 kere kan testi yaptırdım ama negatifti. en sonundabaşka dr a girttim. baktı iyice küçülmüşler çok şaşırdım. ve sevindim. çünki hiç gitmicekler sanmıştım. o küçüklerde adetle atılır dedi.
ve bana farlutal verdi. ama ben onu kullanmadım . ertesi gün kendiliğinden hastalandım.. bence sende ilaç kullanma. hele ki d. kontrol hapı asla alma. daha çok zarar vermiş olursun kendine. bu kistler tehlikeli değil. o yüzden kendi küçülüp atılacak.
benim adette zar gibi bişeyler şeklinde atıldı. çok ilginçti. bu hayatıma kadar ilk kez öyle bişey yaşadım.
bence ilaç kullanma canım. bol su, sıvı.. ve eşinle beraber olmaya devam et. ağrı oluyor diye uzaklaşma. oda o kistler için faydalı olacak. akıntın sıvılaşacak. çünki kistler içindeki sıvıyı bırakarak küçülüyor. çok yazdım cnm. yaralarım depreşti :a015:
maşallah bu ay denicekk cokkkk
maşallah bu ay denicekk cokkkk
aralıkdada benı yalnız bırakmayı n hu hepınız ekımde:)))))))))):roflol:
Teşekkürler Elara eklemişsin listeye.Ayyy çok korkuyommmm.eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?