bebek cinsiyet belirleme..

aynen benim gibi olmuşsun arkadaşım
dr geç kalmış iğne için.
ben gittiğimde 21,5 mm di doktor panik yaptı hemen iğneyi bul ol dedi. ama ne mümkün. o gece eczane eczane gezdik. en sonunda dru arattım. başka birşey yazsın diye.başka bi iğne.
oda demişki bende var, gelsin olsun. e be mübarek kadın sende varsa niye beni arattın o kadar. bende ertesi gün oldum iğneyi. ama iğne olmadan dr tekrar baktı 23 mm olmuşlarr eyvahedigeldismile
ona rağmen iğne oldum ama bana boy boy kist kaldılar gülüm.
hatta dr artık kaç mm olduklarını bile söylemiyordu ürtüyorum diye..

diyeceğim o ki 18mm ken iğne olmak lazımmış cnm. biz yumoşları tosuncuk yapınca iğne olduk. turşularını kurduk

aynen öle oldu..nasıl dr bunlar ya hayret bişi...en küçük 17 mmdi ertesi güne olgınlaşmış olsa belki çatlar dedim ama oda çatlamamış.iğne dahada büyütebiliyormuş zaten...22yi geçince çatlamaz dedi bana ya...

ELARA:)bioritimle ilgili son sorum critical day map bu ayların haritası demek sanırım burdanda ilerde hangi tarihte kız yada erkek günlerini baz almalıyız onlar renklerle anlatılmış değilmi? tek kırmızı yada mavi renkteki günler kesin olan günler
örneğin ocak 1 erkek gününde sonra 9 ocak kız gününe geçmiş 8 cağa kadar ilişki günleri erkek mi anlamına geliyor?yeşil renk dikkate alınmıyor zaten birde aynı karade kız erkek rengi olan var o da nötr anlamındamı ilişkiye girilmesin anlamında yani Allah bilir:)GERCİ HEPSİNİ RABBİM KARAR VERECEK..

mimoza gecmiş olsun kötü olmuşş
sen neden klomenn kullanıyorsun.yumurtlaraın gelişmiyormu???
yum takibi yaptırıp catlatma ignesi olmak daha iyi olur aslında
klomen kullananlarda bu kist olayı oluyor genelde

Son düzenleyen: Moderatör:
seninde doktordan yana şansın yokk
ben olsam bidaha gitmezdim o doktora.igneyi ne zaman yapacagını bilmiyorsa yapmasın bu işi

evet mimozacım...
şimdi senin yapacağın şey bol bol sıvı tüketmek olacak.. adetin yaklaştıkça kistlerin kendiliğinden küçülecek...
benim adetim 10 gün geçmişti. hatta yinede hamileyim midir diye ümitleniyordum. 2 kere kan testi yaptırdım ama negatifti. en sonundabaşka dr a girttim. baktı iyice küçülmüşler çok şaşırdım. ve sevindim. çünki hiç gitmicekler sanmıştım. o küçüklerde adetle atılır dedi.
ve bana farlutal verdi. ama ben onu kullanmadım . ertesi gün kendiliğinden hastalandım.. bence sende ilaç kullanma. hele ki d. kontrol hapı asla alma. daha çok zarar vermiş olursun kendine. bu kistler tehlikeli değil. o yüzden kendi küçülüp atılacak.
benim adette zar gibi bişeyler şeklinde atıldı. çok ilginçti. bu hayatıma kadar ilk kez öyle bişey yaşadım.
bence ilaç kullanma canım. bol su, sıvı.. ve eşinle beraber olmaya devam et. ağrı oluyor diye uzaklaşma. oda o kistler için faydalı olacak. akıntın sıvılaşacak. çünki kistler içindeki sıvıyı bırakarak küçülüyor. çok yazdım cnm. yaralarım depreşti :a015:

seninde doktordan yana şansın yokk
ben olsam bidaha gitmezdim o doktora.igneyi ne zaman yapacagını bilmiyorsa yapmasın bu işi
ay ewet ya katılıyorum mımozacım butun dr ler 17 18 geldım cat ıgnesı onerıyolar ama hafta sonun agelmıstı heralde senınkı bıde dımemıstınya ızndemıydı yoksam ıste olacak ya aksılık
bence dene bişi kaybetmezsin
kocan ne dedi duruma.adamda bıkmıştır artık
Allah yardımcın olsun.her ay bişi cıkıyorr
bencede dene cnm ne kaybedecen ıns tutar

HAMİLELİK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR
[table="head"]Nick|Deneme|Çocuk|
Matematik|Agustos|1 Kızı|
Mimoza|Eylül|1 Kızı|
Kardelen074|Ekim|2 Kızı|
Asilmavi|Ekim|Yok|
Boncuk_|Ekim|1 Kızı|
sellvi|Ekim|1 Kızı|
Umut_11|Ekim |1 Kızı|
Haskena|Ekim|1 Kızı|
_Ezel_|Ekim|Yok
Umut_11|Ekim|1 Kızı|
Berra10|Ekim|1 Kızı|
Deyyan|Ekim|2 Kızı|
Fiona|Ekim|1 Kızı|
Senacihan|Kasım|2 Kızı|
EIara|Kasım|1 Kızı|
Hazek|Kasım-Aralık|3 Kızı|
Gamzecim|Aralık|3 Kızı|
Can_Parcam|Ocak|2 Kızı|
GurbetGüzeli| |2 Oglu-1 Kızı|
Semraogretmen| |1 Kızı|
&Ebru&| |1 Kızı|
Helenx||2 Kızı
Mse121822| |1 Kızı|
Selvi| |1 Kızı|
qwert| |1 Kızı|
Ezelce| |3 Kızı|

[/table]

Ay canım ne güzel anlatmışsın.Bu doktorlar niye böyle ya insanın güveni kalmıyor.Böyle acıklamalar yapmaktan aciz birçoğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…