- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.241
Ay canım ne güzel anlatmışsın.Bu doktorlar niye böyle ya insanın güveni kalmıyor.Böyle acıklamalar yapmaktan aciz birçoğu.
:))
rica ederimm.evet bende korkmaya başladım zaman ilerledikceeeyvahedigeldismile
yapacagın şeyleri belirledinmi?
:))
rica ederimm.evet bende korkmaya başladım zaman ilerledikceeeyvahedigeldismile
yapacagın şeyleri belirledinmi?
elara sende korkarsan tmm daha ben hıc bırseyyapamam bcmmmmmmmmmmmmmmm valla bende acaba delı cesaretımı varkı kız ya ya daha ıkı ayım var dıyom ondanmıkı :))))))))bu rahatlık valla sankım hemenyapsam hemen oglusum olcak gıbı gelıyooo ınssssssssssssbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
gamzecim ladige gittin ya ondandır rahatlık belkide orda türbeyle ilgili bi şeyler duydunmu
evet cnm böyle drlar oldukça hep birşeyler muallakta kalacak.
benim en son gittiğim dr klomene başlamak için 5. gün çok geç.
3. gün başlanmalı dedi. ve normal yumurtlaması olan bir kadının günde sadece 1 hap kullanması yeterli dedi. benim yumurtlamam daha önce takip edilmişti. normaldi. ama klomen kullanınca 8 tane yumurtam oldu. yarısı çatladı yarısı kist kaldı.. aslınbda kendiliğinden yumurta oluşuyorsa hiç hap kullanmamak daha iyi. yoksa boşu boşuna yumurta sayısını arttırmış oluyoruz..
bu ay ben yine hamile kalamazsam (inşaallah kalırım) bu doktora gidicem kısmetse..
artık bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..:Saruboceq:
Yapacağım şeyleri düşünüyorum ama uygulamaya gelince yeteri kadar başarılı olamıyorum.Bazı alışkanlıklarımdan fedakarlık yapamıyorum.Mesela çaydan vazgeçemiyorum.Yeşil çay ve bitki çayları içmeye çalışsamda illa siyah çay.Okulda her teneffüste içmeden duramıyorum.Bol su içmeye çalışıyorum ama 1 litreyi hiç geçemiyom.İşte böyle.
hımmmm.1 ay dişini sıkmalısınnn.bişileri denedigini bilerek ilişkiye girersen psikolojik olarak daha cok rahatlarsın.
ama bile bile uygulamamak insanı ister istemez sucluluk duygusu hissettiriyor
sen cok sık ugramadıgından unuttum sana son şeyleri yollamayıı
yatmadan yollarım istersen denersin
canım acayip tatlı cekiyorrrrr.sütlü irmik tatlısı yapcam şimdiiicokacimcoook
Allah gönlüne göre versin arkadaşım inşallah bu ay bebeğin annesine gelir de tekrar bir dedikleri birbirine tutmayan doktorlara gitme gereği kalmaz.
canım istedigi zaman üşenmem.herzamanda böle canım cekmez zatennÜşenmiyecekmisin bu saatte maşallah sana.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Rabbim kimsenin gönlünü gücendirmesin inşaallah.. hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte versin :Saruboceq:
çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Rabbim kimsenin gönlünü gücendirmesin inşaallah.. hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte versin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?