bebek cinsiyet belirleme..

elara ben 22 eylülde regi oldum..ekim listesine beni ekleme istersen..cumartesi doktora gidicem kistler gitmiş mi bakıcak..ben hamile kalmamı bu kistler engelliyo galiba....9 aydır listelere adım yazdırıyorum hiç bir şey yok ortada...içimdeki his yakın zamanlarda hamile kalamayacağım...cumartesi doktordan geldikten sonra sonucu yazarım..

Günaydın kızlar....okula gitmeden giriyim ,yoklamamı veriyim dedim.siz gece yine kaynatmışsınız.eşim gidince bende geceleri rahatça girerim.

kasıklarımda ağrı var....acep nedendir?hamişmiyim,yoksa yumurtam mı çatlıycak sorularıyla bi yandan çayımı yudumluyor,bir yandan müdürün yap dediği işleri yetiştiremediğim içinde kendime kızıyorum....ne olacak bizim bu halimiz...fisfisfis

senin reglin gecikmemişmiydiii.kasık agrın varsa ozaman hamile olabilirisnn
sat kactı?

Kızlar günaydııııınnn ya sizin hızınıza yetişemişyorum ben bu forumu takip etmek bazen çok güçleşiyor ben eski sayfalara bi göz atayım

eceiremnururunda mı oğlu oluyo çok sevindim
ALLAH tamamına erdirsin onun gebeliği ne kadarlık olduda bu kadar çabuk öğrendi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…