- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.281
ewet cnm dr yuzde 90 erkek demıs cok sevındık ınssssss rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın 10 haftalıktı cnm
gamzecim sen nasılsın
ne yaptınız ben yine bu ay deneyim diyorum kendi kafama göre
bakalım 5 ekim benim tarih
bişey soracam eceiremnurun neler yaptığını biliyormusun
10hafta çok küçük yanılma payı yüksek oluyor inşallah dr yanılmamıştır.CADIARZU
kızlar faceden boncuk msj atmış gecen hafta
ben daha yeni gördüm.hepinize cok slmı varr
evine net baglanmamış daha.ablasından yazmışş banaa
20 eylülde regli olmuş ,23 eylülde doktora gitmiş
proklatin normal cıkmış ama guatır biraz yüksek cıkmış
doktor ilac vermiş reglini düzene sokalım diyee.
ay onuda özledim yaa
valla sabah kalkar kalmaz ıslere daldım bugun pek ısım yoktu dun cnm cıktı yataklarımı kapadım supurge actım bebısımı doyurdum ahanda bu saate oldu bu arada 6da kalktım((((( yatsam uyuyacam ama
aynen cnm al bendende o kadar yemek yapmakdan bıle bıktım allahtan bugun supurgemıde actım dunden yemegımde var ek yapcam bugun cok sukur rahatım ama bırazdan kahvaltıya arkadas gelcek:)))))))
günaydın kızlar.Sabah bir ıslandık anlatamam o neydi yav.hepimizin kafasından bi kova su boşaltmış gi olduk.mahrumiyet bölgesine geldik güneşli.-tatlicadiarzu-
elara sayfayı düzenlemişsin.o sayfa bi tutarsa yandık valla.bişeyler ekle de erkek kız farklı olsun.ya mutfak toplamak ne güzel topladıktan sonra şöyle bi bakınca ohhh tertemiz.sonra bi kahve yap iç afiyet olsun.
cnm yum gunu tek ılıskı denedı ama dr gıttı o dr kontrolunde yum gununu ogrendı öburlerıde bıldıgımız seyler bcm
inan sana zaten şaşırıyorum nazar değmesin 3 çocuk ev işleri(
10hafta çok küçük yanılma payı yüksek oluyor inşallah dr yanılmamıştır.CADIARZU
cok ıstısna durumlarda yanaılıyolar ama dr tecrubelıyse sanmıyom pek yanılacagını erkek bebekler bıde önce bellı oluyooo sen sorsaydın kesın bellı olurdu sen ne kadarlık oldun sımdı
:roflol::roflol:cnm ınan herkese yardımcı oluruz sende ölesın yeterkı cabalasınlar ıstesınlerbende evi toparldım bi süpürüp toz alcam.yemegimde var.tavuk ve corba yapcam ilave olarak.akşama anneannem ve dedemi yemege cagırdımmm
hehe vallaa cok güzel yagdıı.balkona cıktımmm baya ıslandımm:))
valla yaa ne ilginc olmuş tablo:))
inşallah sen ve truf bozarsınız sıralamayııı
gamzeeeee senden de hiç laf cıkmıyorr yaa:)))
o bildigimiz şeyleri bilmeyenler şuan meraktan catlıyorlardır heraldeekaydirigubbakcemile3
kızlar yine virüs var.haberiniz olsun
hoşgeldin deyyyancımmm
iyiyim sagol sen nasılsınnn .alışabildinmi evine.okul nasıl gidiyorr
dün bişiler yolladım ama sana yollamışmıyım hatırlayamadım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?