bebek cinsiyet belirleme..

gamzecim sen nasılsın
ne yaptınız ben yine bu ay deneyim diyorum kendi kafama göre
bakalım 5 ekim benim tarih
bişey soracam eceiremnurun neler yaptığını biliyormusun

elara sayfayı düzenlemişsin.o sayfa bi tutarsa yandık valla.bişeyler ekle de erkek kız farklı olsun.ya mutfak toplamak ne güzel topladıktan sonra şöyle bi bakınca ohhh tertemiz.sonra bi kahve yap iç afiyet olsun.

kızlar faceden boncuk msj atmış gecen hafta
ben daha yeni gördüm.hepinize cok slmı varr
evine net baglanmamış daha.ablasından yazmışş banaa

20 eylülde regli olmuş ,23 eylülde doktora gitmiş
proklatin normal cıkmış ama guatır biraz yüksek cıkmış
doktor ilac vermiş reglini düzene sokalım diyee.
ay onuda özledim yaa

dımı tahmıs ettıgımız gıbı demek baglanmamıs net aynen kız tanımasakda özluyoz bırbırımız bakarmısın ya

valla sabah kalkar kalmaz ıslere daldım bugun pek ısım yoktu dun cnm cıktı yataklarımı kapadım supurge actım bebısımı doyurdum ahanda bu saate oldu bu arada 6da kalktım ((((( yatsam uyuyacam ama

inan sana zaten şaşırıyorum nazar değmesin 3 çocuk ev işleri (

aynen cnm al bendende o kadar yemek yapmakdan bıle bıktım allahtan bugun supurgemıde actım dunden yemegımde var ek yapcam bugun cok sukur rahatım ama bırazdan kahvaltıya arkadas gelcek:)))))))

bende evi toparldım bi süpürüp toz alcam.yemegimde var.tavuk ve corba yapcam ilave olarak.akşama anneannem ve dedemi yemege cagırdımmm

günaydın kızlar.Sabah bir ıslandık anlatamam o neydi yav.hepimizin kafasından bi kova su boşaltmış gi olduk.mahrumiyet bölgesine geldik güneşli.-tatlicadiarzu-

hehe vallaa cok güzel yagdıı.balkona cıktımmm baya ıslandımm:))

valla yaa ne ilginc olmuş tablo:))
inşallah sen ve truf bozarsınız sıralamayııı

cnm yum gunu tek ılıskı denedı ama dr gıttı o dr kontrolunde yum gununu ogrendı öburlerıde bıldıgımız seyler bcm

gamzeeeee senden de hiç laf cıkmıyorr yaa:)))
o bildigimiz şeyleri bilmeyenler şuan meraktan catlıyorlardır heraldeekaydirigubbakcemile3

cok ıstısna durumlarda yanaılıyolar ama dr tecrubelıyse sanmıyom pek yanılacagını erkek bebekler bıde önce bellı oluyooo sen sorsaydın kesın bellı olurdu sen ne kadarlık oldun sımdı

11+4 oldum ama soramadım.haftaya perşembe kesin soracağım.benimkinde yanılmıştı mesela büyük ihtimal erkek.dedi kız oldu.bizim gelinlere kesin kız dedi erkek oldu.

elara selam canım nasılsın
canım az önce matematiğin açtığı tapiğe baktımda onada yazdım
bioritme bana bakarmısınız lütfen
31.08.1982. ben
01.09.1971 eşim
sat:21.09.2010

:roflol::roflol:cnm ınan herkese yardımcı oluruz sende ölesın yeterkı cabalasınlar ıstesınler

hoşgeldin deyyyancımmm
iyiyim sagol sen nasılsınnn .alışabildinmi evine.okul nasıl gidiyorr
dün bişiler yolladım ama sana yollamışmıyım hatırlayamadım???

Elara
biz dün akşam valla çaldık çayıra mevlam kayıra
dedim belki bende adet sonrasımı yumurtluyom ne :))

hoşgeldin deyyyancımmm
iyiyim sagol sen nasılsınnn .alışabildinmi evine.okul nasıl gidiyorr
dün bişiler yolladım ama sana yollamışmıyım hatırlayamadım???

canım bende iyiyim
evde hiç oturamıyorumki okula gitmekten sabah ve öğleden sonra 2 sınıfa giriyorum birinde 24 diğerinde 27 çocuk eve geldiğimde çok yorgun oluyorum birde gelince yemek derdi filan ölüyom valla

bana bişey gelmemiş canım gönderirsen sevinirim benim bioritmede bakarsan çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…