bebek cinsiyet belirleme..

elara selam canım nasılsın
canım az önce matematiğin açtığı tapiğe baktımda onada yazdım
bioritme bana bakarmısınız lütfen
31.08.1982. ben
01.09.1971 eşim
sat:21.09.2010

ekim 5-6-7-8-9-10-11-12
kasım ayı hiç uygun degil
aralık 9-10-11-12-13
cnm sadece senin erkek günlerine baktım.kocanın günleri pek işe yaramıyor
yumurtlama zamanlarına denk geliyorsa deneyebilirsin

aaaa
valla işten atarlar beni bişey olsa
bi dünya muhasebe programı var ne yaparım ben

günaydın kızlarr ... ben bi kere yaptım o işi ama Allahtan programlara bi zarar gelmedi önce önemli programları flashdisce aldılar sonra format... bi de adam demez mi ''ii dayanmış'' die o kadar çok şey yüklüyorum ki kötükedihüso

Ya Himalia sana inanamıyorum nasıl sormazsın yaaa ooffffffff :dilcikar:

himalia sana kesın erkek mı demıstı kız oldu yanı bana da buyuk bu uhtımal erkek dedı yanı kız olabılır o zmaan hoc bızım doktor cok az yanılıyor ama belkı bende yanılır bakalım tam 1 haftam kaldı..

niye test almıyosunda salıyosun.testle daha iyi olurdu.galenikin 5 ovulasyon 1 gebelik 25 lira.

ben galenik aldm ama 5 tane bana yetmicek hepsiburadadan contests aldım 15 + 2 gebelik artık onlarla hergün yapıcam vallah dün kargoya verildi bugün elime ulaşır onlar slip galenik diğerinden yumurtladığımı hissettiğim günlerde galenik kullanıcam

bnde 2 kutu aldım.hepsibulvarda diye bir siteden.bakalım hayırlısı

Elara ben başka türk bir sitedede buldum bu bioritm tablosunu ama onda 4 tane çizgi ççıkıyor ve ay dönümlerini göstermiyor ama daha net ve anlaşılır göründü bana

ikinci kızımda 11 veya 12 haftalıkken bakmıştı büyük ihtimal erkek demişti.16 haftalıkken kesin kız dedi.gelinimizede %90 kız dedi ama her kontrolde onlar da kız istiyordu.doğdu erkek.

Ya Himalia sana inanamıyorum nasıl sormazsın yaaa ooffffffff :dilcikar:
şimdi ben de pişman oldum ama neyse.

senin kaç haftalık.kesin demiyorlar.hayırlısı olsun.detaylıda kesin çıkıyor.

ikinci kızımda 11 veya 12 haftalıkken bakmıştı büyük ihtimal erkek demişti.16 haftalıkken kesin kız dedi.gelinimizede %90 kız dedi ama her kontrolde onlar da kız istiyordu.doğdu erkek.

banada 12 de buyuk ıhtımal erkek dedı hafataya 16 olucam degısme ıhtımalı var yanıı bende hayırlısyla basta saglıklı ama sonrada kız ıstıyorum bakalım nolcak bendede degısır umarım..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…