- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.301
elara selam canım nasılsın
canım az önce matematiğin açtığı tapiğe baktımda onada yazdım
bioritme bana bakarmısınız lütfen
31.08.1982. ben
01.09.1971 eşim
sat:21.09.2010
Elara
biz dün akşam valla çaldık çayıra mevlam kayıra
dedim belki bende adet sonrasımı yumurtluyom ne :))
kızlar yine virüs var.haberiniz olsun
deyyannn msj attım sana cnm.geldimi
kızlar acil cıkmam lazım görüşürüzz
deyyannn msj attım sana cnm.geldimi
kızlar acil cıkmam lazım görüşürüzz
aaaa
valla işten atarlar beni bişey olsa
bi dünya muhasebe programı var ne yaparım ben
11+4 oldum ama soramadım.haftaya perşembe kesin soracağım.benimkinde yanılmıştı mesela büyük ihtimal erkek.dedi kız oldu.bizim gelinlere kesin kız dedi erkek oldu.
Ya Himalia sana inanamıyorum nasıl sormazsın yaaa ooffffffff :dilcikar:
Elara
biz dün akşam valla çaldık çayıra mevlam kayıra
dedim belki bende adet sonrasımı yumurtluyom ne :))
niye test almıyosunda salıyosun.testle daha iyi olurdu.galenikin 5 ovulasyon 1 gebelik 25 lira.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben galenik aldm ama 5 tane bana yetmicek hepsiburadadan contests aldım 15 + 2 gebelik artık onlarla hergün yapıcam vallah dün kargoya verildi bugün elime ulaşır onlar slip galenik diğerinden yumurtladığımı hissettiğim günlerde galenik kullanıcam
himalia sana kesın erkek mı demıstı kız oldu yanı bana da buyuk bu uhtımal erkek dedı yanı kız olabılır o zmaan hoc bızım doktor cok az yanılıyor ama belkı bende yanılır bakalım tam 1 haftam kaldı..
şimdi ben de pişman oldum ama neyse.Ya Himalia sana inanamıyorum nasıl sormazsın yaaa ooffffffff :dilcikar:
himalia sana kesın erkek mı demıstı kız oldu yanı bana da buyuk bu uhtımal erkek dedı yanı kız olabılır o zmaan hoc bızım doktor cok az yanılıyor ama belkı bende yanılır bakalım tam 1 haftam kaldı..
ikinci kızımda 11 veya 12 haftalıkken bakmıştı büyük ihtimal erkek demişti.16 haftalıkken kesin kız dedi.gelinimizede %90 kız dedi ama her kontrolde onlar da kız istiyordu.doğdu erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?