bebek cinsiyet belirleme..

kızlar buralardamısınız başka bir yönteme göre cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum ayın burçlardaki konumuyla ay 2,5 günde bir burç değiştiriyor eğer ateş ve hava grubu burçlardayken hamile kalınırsa bebeğin erkek su ve toprak grununnda kız olacağı öne sürülüyor ben forumdan bir kaç kişiye baktım hepsi tuttu mesela
aybuke kızı varmış tutuyor ay toprak grubundayken hamile kalmış
melonee iki oğlu var ikiside tutuyor biri ikisinede ay hava grubundayken hamile kalmış
sinam daha yeni öğrendi erkek olduğunu onunda büyük ihtimalle ilişkisi 17.07.2010 da olmuş

arkadaşlar bana yardımcı olun kesin hamile kaldığı tarihi ve ilişki saatini bilen arkadaşlar yazsınlar bu yöntemi bi kontrol edelim ne kadar doğruluk payı var bi bakayım yurtdışında yaşıyorsanızda belirtin kızlar doğum yapmış hanımlarda yazsınlar yöntemi kontrol edelim

benim ilişki günü başak burcunda idi ay. dolayısı ile toprak gurubu. ve dolayısı ile kız çıkıyor. ben hamile olduğumu anladığım ilk günlerde baktım hemen. ama dün bütün listelerimi, tablolarımı yırttım attım. o yüzden hangi siteden baktığımı hatırlayamıyorum. ama bulurum. bu yöntemi yazmıştım daha önce ve benim baktığım birçok kişide de tutmuştu. kimbilir belki bende de tutmuştur. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım sen ayın ilişki günü başak burcunda olduğunu nerden anladın_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…