- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.321
doğum tarihi gerekiyormu
hayır canım sadece ilişki tarihi ve saati bide yaşadığın şehir[/QUalıntı yapmada sileyim bu mesajı ezelim
umuttttt ne eddin anam sennnnnn
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niye test almıyosunda salıyosun.testle daha iyi olurdu.galenikin 5 ovulasyon 1 gebelik 25 lira.
ınanmıyom umuttttttt gercekdenmııııııııııııı:)))))))))))9
elara seni ekledim facede ezelce nur adım
kızlar bişey olacağını sanmıyorum
dün temizlendim zaten :)))
sağol ezelim 9 ayezelce verdiğin tarih ve saate göre ay oğlaktaymış yani oğlak toprak grubunda kız çıkıyor
sağol ezelim 9 ay
lık kızım kucağımda
facede arama yerine ezelce nur yaz arkadaş olarak ekle bende kabul edem öylebende eklemek istiyorum nasıl olacak bilmiyorum geçimişi okuyamadım yardımcı olurmusunuz
ikinci kızımda 11 veya 12 haftalıkken bakmıştı büyük ihtimal erkek demişti.16 haftalıkken kesin kız dedi.gelinimizede %90 kız dedi ama her kontrolde onlar da kız istiyordu.doğdu erkek.
bu yöntemde tutuyor gibi göründü bana daha fazla arkadaşa bakabilirsem daha iyi anlarız
hangi yöntem arkadaşım.bizede ay pardon bana da bakarmısınız.alkisalkisalkis
kızlar buralardamısınız başka bir yönteme göre cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum ayın burçlardaki konumuyla ay 2,5 günde bir burç değiştiriyor eğer ateş ve hava grubu burçlardayken hamile kalınırsa bebeğin erkek su ve toprak grununnda kız olacağı öne sürülüyor ben forumdan bir kaç kişiye baktım hepsi tuttu mesela
aybuke kızı varmış tutuyor ay toprak grubundayken hamile kalmış
melonee iki oğlu var ikiside tutuyor biri ikisinede ay hava grubundayken hamile kalmış
sinam daha yeni öğrendi erkek olduğunu onunda büyük ihtimalle ilişkisi 17.07.2010 da olmuş
arkadaşlar bana yardımcı olun kesin hamile kaldığı tarihi ve ilişki saatini bilen arkadaşlar yazsınlar bu yöntemi bi kontrol edelim ne kadar doğruluk payı var bi bakayım yurtdışında yaşıyorsanızda belirtin kızlar doğum yapmış hanımlarda yazsınlar yöntemi kontrol edelim
benim ilişki günü başak burcunda idi ay. dolayısı ile toprak gurubu. ve dolayısı ile kız çıkıyor. ben hamile olduğumu anladığım ilk günlerde baktım hemen. ama dün bütün listelerimi, tablolarımı yırttım attım. o yüzden hangi siteden baktığımı hatırlayamıyorum. ama bulurum. bu yöntemi yazmıştım daha önce ve benim baktığım birçok kişide de tutmuştu. kimbilir belki bende de tutmuştur. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben de ümitlensem mi :)
senin kaç haftalık ne deiler kız mı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?