- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.341
ben saba baktım canım senin ilişki eğer 17 temmuzda olduysa terazi çıkıyor yani hava gurubu erkek ama 18 - 19 olduysa kız çıkıyor
17 kesin di 18 ve 19 korumalı olmuştu ama çok korumalı değildi .
senin reglin gecikmemişmiydiii.kasık agrın varsa ozaman hamile olabilirisnn
sat kactı?
adet mi olcam yazcağıma yum.çatlıycak yazmışım sabahın nurunda.....
sat 29 ağustos
28-29-30 günde bir oldum bu üç ay içinde.
ben adetimi düzenli zannediyodum ama düzensizmiş....
hamile kalamazsam bu aydan sonra klomen kullanacağım herhalde...
senin kaç haftalık ne deiler kız mı.?
Canım 17 de olduysa 23:00 olarak baktım ben erkek görünüyor o gece ay terazi burcunda terazide hava grubu Rabbim gönlüne göre versin sen bioritme baktırdın mı onda ne çıkıyordu_?
kızlar bişey olacağını sanmıyorum
dün temizlendim zaten :)))
hehe benim de öyle olmuştu. temizlendiğim gece .....
evet buldum.
doğru akrep burcunda. notlarıma bakarken ağustos ayındaki yumurtlama günümü yazmışım yanlışlıkla.
18 temmuzda akrep burcuna girmiş ay.
daha önce de bioritime bakarken yazmıştım ilişki günümü. 18 temmuz diye biliyorum. ama not almadığım için yanılma payım da olabilir düşük bir ihtimal.
18 temmuza göre su gurubu yani kız.
baktığım link ay takvimi. yabancı bir siteden çeviri.
benim 11 hafta 4 günlüktü erkek dedi doktor. iki gün önce .
hehe benim de öyle olmuştu. temizlendiğim gece .....
ezel merhaba
ben şu anda 12 haftalık hamileyim.cinsiyetini henüz bilmiyoruz.ilişki tarihi temmuz 21-22-23 olabiilir tam hatırlamıyorum.saat 23 ten sonra.banada bakabilirsen çok sevinirim canım.şimdiden çok teşekkür ederim
umut yazdım canım.hayırlısı.
21 - 22 temmuz ise yay erkek 23 temmuzda oğlağa geçmiş kıza dönmüş hayırlısı olsun inşaAllah canım
biz aynı günlerde hamile kalmışız :) ve ben de reglim hemen bittiğinde hamile kaldım. hamile kalma günlerini gösteren takvimler var ya, o takvimlerin bazılarında benim 18 temmuz yazmıyor bile. hamilelik riski düşük yani. 19 temmuzdan başlıyor esas riskli günlerim. nasıl oldu anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?