bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldin esmer.inşallah senin de pipilin olur.

yaa benim de 11+ 4 ve sat 11 temmuz aynı günüz.ne güzel sen ne istiyordun.kaç yaşındasın?ne zaman olmuştu bebiş?

benim 11 hafta 6 günlük oldu. bir oğluşum var o yüzden kız istiyordum ama erkek olabilir dedi doktor. hayırlısı oğluma arkadaş geliyor.
18 temmuz da büyük ihtimal hamile kaldım. sonrasında zaten denememiz olmadı. eşimin ananesi vefat etti o günlerde. hani öyle inanılır ya aileden birisi vefat edince onun yerine bir bebek gelir diye. hamile olduğumu öğrenen herkesin yorum 'anane gitti yerine onun gibi güzel bir kız gelecek ' anane çok güzel bir kadındı bu arada.
ama olmadı. hayırlısı.

bence olabilir Allahtan ümit kesilmez belli olmaz Rabbim gönlüne göre versin

ben 35 yaşında doğurganlığının son yıllarını yaşayan bir anneyim :))) ısparta da yaşıyorum. burada bir doktora gittim.
hikayemiz çok benziyor ama ilginç dimi...

allah rahmet etsin benim de babam vefaat ettikten bir ay sonra hamile kalmıştım.ikinci kızım oldu.bunda da siroz başlangıcı teşhisi konuldu.bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrendik.hayırlısı .ama ben ne olduğunu öğrenmedim henüz.evet ben de 35 yaşındayım.çok benzer çıktık.23 nisan1975 doğumluyum.ben ankaradayım.olumunekankayizsmile

allah rahmet eylesin.
02 mayıs 1975 doğumluyum. boğa burcuyuz aynı zamanda :))))

Himalia bu arada bişey soracağım. 7 yada 8 haftalık ultrason resminde bebek nerede görünüyor. sağda mı solda mı.

7 haftalık da solda gözüküyor.ama ben ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce sabah namazında secdeden kalkınca 3 gün üst üste sağ tarafımda bi fazlalık hissetmiştim.ondan sonra da rüyamda gördüm.ramazan ayının ilk günü de testte pozitif çıktı.şoktan döküldük.hem istedim.hem ağladım.

benim belirgin bir şekilde hem 6 haftalık hem de 8 haftalık usg de sağda bebek.
allah herkesin bebeğini hayırlı ömürlü sağlıklı etsin inşallah.

iyide kızlar yumurta ne zaman oluyoda çatlıyo
adetliykenmi oluto bütün bunlar
valla gayet rahat bi şekilde oldu :)))
tutmaz ben biliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…