- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.361
slm arkadaşlar...aranıza yeni katıldım.bu formu tesadüfen gördüm ve inanılmaz bilgiler okudum..emeği geçen tüm arkadaşların emeğine sağlık...bu arada ben 2 kız annesiyim bir tanede erkek bebek istiyorum sizler gibi..ama öğrenmem gereken birçok şeyler varmış ..çok fazla detaylar varmış.bu arada .benide aranıza alırmısınız????
yaa benim de 11+ 4 ve sat 11 temmuz aynı günüz.ne güzel sen ne istiyordun.kaç yaşındasın?ne zaman olmuştu bebiş?
benim 11 hafta 6 günlük oldu. bir oğluşum var o yüzden kız istiyordum ama erkek olabilir dedi doktor. hayırlısı oğluma arkadaş geliyor.
18 temmuz da büyük ihtimal hamile kaldım. sonrasında zaten denememiz olmadı. eşimin ananesi vefat etti o günlerde. hani öyle inanılır ya aileden birisi vefat edince onun yerine bir bebek gelir diye. hamile olduğumu öğrenen herkesin yorum 'anane gitti yerine onun gibi güzel bir kız gelecek ' anane çok güzel bir kadındı bu arada.
ama olmadı. hayırlısı.
hoşgeldin esmer.inşallah senin de pipilin olur.
ilginç evet benimki 17 kesin 18 ve 19 yarı korumalı.ben de şok şok oldum.hatta eşim inanmadı.doktora gittik erken yumurtlama olmuş olabilir.nadiren oluyor dedi bir de bizim o ay başka hiç olmadı.ondan önceki ay da olmamıştı.hangi doktora gittin.kaç yaşındasın.çok şaşırdım da.
benim 11 hafta 6 günlük oldu. bir oğluşum var o yüzden kız istiyordum ama erkek olabilir dedi doktor. hayırlısı oğluma arkadaş geliyor.
18 temmuz da büyük ihtimal hamile kaldım. sonrasında zaten denememiz olmadı. eşimin ananesi vefat etti o günlerde. hani öyle inanılır ya aileden birisi vefat edince onun yerine bir bebek gelir diye. hamile olduğumu öğrenen herkesin yorum 'anane gitti yerine onun gibi güzel bir kız gelecek ' anane çok güzel bir kadındı bu arada.
ama olmadı. hayırlısı.
allah rahmet etsin benim de babam vefaat ettikten bir ay sonra hamile kalmıştım.ikinci kızım oldu.bunda da siroz başlangıcı teşhisi konuldu.bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrendik.hayırlısı .ama ben ne olduğunu öğrenmedim henüz.evet ben de 35 yaşındayım.çok benzer çıktık.23 nisan1975 doğumluyum.ben ankaradayım.olumunekankayizsmile
Himalia bu arada bişey soracağım. 7 yada 8 haftalık ultrason resminde bebek nerede görünüyor. sağda mı solda mı.
7 haftalık da solda gözüküyor.ama ben ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce sabah namazında secdeden kalkınca 3 gün üst üste sağ tarafımda bi fazlalık hissetmiştim.ondan sonra da rüyamda gördüm.ramazan ayının ilk günü de testte pozitif çıktı.şoktan döküldük.hem istedim.hem ağladım.
hoşbuldum canım...amin inş..allah her isteyene gönlündekini, versin
çıkmam lazım sohbeti kıyamıyorum ama oğluşum 3 de okuldan çıkıyor onu almalıyım.
görüşürüz yine. çok memnun oldum himalia
allah rahmet eylesin.
02 mayıs 1975 doğumluyum. boğa burcuyuz aynı zamanda :))))
biz aynı günlerde hamile kalmışız :) ve ben de reglim hemen bittiğinde hamile kaldım. hamile kalma günlerini gösteren takvimler var ya, o takvimlerin bazılarında benim 18 temmuz yazmıyor bile. hamilelik riski düşük yani. 19 temmuzdan başlıyor esas riskli günlerim. nasıl oldu anlamadım gitti.
benim belirgin bir şekilde hem 6 haftalık hem de 8 haftalık usg de sağda bebek.
allah herkesin bebeğini hayırlı ömürlü sağlıklı etsin inşallah.
iyide kızlar yumurta ne zaman oluyoda çatlıyo
adetliykenmi oluto bütün bunlar
valla gayet rahat bi şekilde oldu :)))
tutmaz ben biliyorum :))
tutu işte sinamın ve benimki aynı gün olmuş tutmuş.ama onun erkek kesede sağda imiş benimki solda o zaman kızdır.olmayanlar oluyor burda.
hoşgeldin ezelce 4.pipili olur inşallah dua et.naber bacılar bende 75 liyim 3 kız annesiyim ben hızlıymışım aboooow
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?