- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.381
ama bizim teze göre tam tersiydi dimi
sağ kız sol erkek
tutarsada tutsun napalım artık :)))
evet öyle ban de tez mez kalmadı.acayip pişman oldum dün keşke sorsaydım bu gün gitsem mi doktora bi 50.tl de daha versem.ne dersin.
bence sen aynı doktora git ultrasona girmeden sor cinsiyetini o görmüştür kesin muhabbette etmişsiniz hatırlar seni
tamam doğru söyledin gidiyorum lütfen dua edin kızlar.hadi bay bay.
evet öyle ban de tez mez kalmadı.acayip pişman oldum dün keşke sorsaydım bu gün gitsem mi doktora bi 50.tl de daha versem.ne dersin.
evet kızlar cümleten geçmiş olsun diyin bana...sabah drdaydım sadece 1i duruyo yumurtalarımın...yani ikisi dün drdan gelince az bi sancım olmuştu saat 4 civarı o zaman çatlamışlar..........
napıcam ben şimdi....en az 12 saat önce olmuş benim ilişki.dün akşamda boş geçtim salak gibi
canım o artık çatlamaz dedi.ama benim öbürleri çatladı...erken oldu ilişki ben napıcam yaaaaaaaaaaaa
evet kızlar cümleten geçmiş olsun diyin bana...sabah drdaydım sadece 1i duruyo yumurtalarımın...yani ikisi dün drdan gelince az bi sancım olmuştu saat 4 civarı o zaman çatlamışlar..........
napıcam ben şimdi....en az 12 saat önce olmuş benim ilişki.dün akşamda boş geçtim salak gibi
dün gece bizimki horul horul uyudu.ay ne kadar kızgınım akşama öldürcem onuklava:
inşallah hamile kalmam.................
7 aydır oluyo bu aytutarsada şaşmam
Himalia bu arada bişey soracağım. 7 yada 8 haftalık ultrason resminde bebek nerede görünüyor. sağda mı solda mı.
sinam senle ben aynı ısteklerdeyız benım 1 oglum var ve kız ıstıyorum benım bebek soldaydı ve hala solda ama doktor buyuk bı ıhtımalle erkek dedı ama kesın demedı 1 haftam var bakalım kesınını ogrenıcez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?