- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.401
niye kalmam diyosun ???
geldim arkadaşı da aldım.kimse yok.dr izin almış gitmiş neyse haftaya kaldı.yarın da cuma yokmuş.aptallığıma doymayım.
rengarenk sen kesenin içindeki bebeğe direk bakınca mı solda
evet ben bakıcanca solda ultrasonda hep sol tarafımdan bakıyor ama resmı cevırsem sagda oluyor ama oglumdada ogleydı benım hep sol tarafı m egrıyor zaten ve ılk hareketlerınıde solda hıssetmıstım of bılmıyorum artık zaten bılmıyorum bakalım ne olcak buyuk ıhtımal erkek ama bana bu hamılelıgımde herkez kesın kız keısn kız dıye dıye bole o kadar ınandımkı zaten ıstıyordumda hala umıtlıyım..
benimki de solda senin sat kaç hangi gün oldu kaç yaşındasın?
18.6.2010 SAT ve 27 yasındayım
seninki kesin bellidir.kesin demedi mi doktorun.erkekler daha çabuk belli oluyor.ama hayırlısı tabii.
ama ben en son doktora 12+4 gıttım yanı haftaya gıdıcem ıste o zaman kesın demedı bakalım hafataya 16 oluyorum kesın derım o zaman dedı..
benimki de 12+4 o zaman benimki de tam belli olmaz bekleyim.
kızlar hamilelerin inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucaklarına allmayı nasip eder:ecrin_bebek:
erkek anneleri neler nasıl yöntemler hangi diyetler ne yiyip içtiler ve içirdiler yazarmısınız birde yumurta takip olayı dr kontrolumü yoksa test ilemi oldu yazarsanız sevinirim bu rus cin ve bioritimmide baz aldınız mı?
rus çin bioritim yum takibi ısı takibi dr takibi vb hiçbirini yapmak bana nasip olmadı sadece dua ettim .oldu.
merhaba kızlar öğlen girdim ikindin anca okumayı bitirdim işlerim bitmiyor sabah kalkıp spora gidiyorum eve gelince temizlik yemek birde kıızmın dişlerinden dolayı iştahsızlığı anca girebiliyorum
ezel bana ay takvimine bakarmısın 24 hazıran 2o09 ilişki saat de 23 den sonra diyelim
rus çin bioritim yum takibi ısı takibi dr takibi vb hiçbirini yapmak bana nasip olmadı sadece dua ettim .oldu.
kızlar buralardamısınız başka bir yönteme göre cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum ayın burçlardaki konumuyla ay 2,5 günde bir burç değiştiriyor eğer ateş ve hava grubu burçlardayken hamile kalınırsa bebeğin erkek su ve toprak grununnda kız olacağı öne sürülüyor ben forumdan bir kaç kişiye baktım hepsi tuttu mesela
aybuke kızı varmış tutuyor ay toprak grubundayken hamile kalmış
melonee iki oğlu var ikiside tutuyor biri ikisinede ay hava grubundayken hamile kalmış
sinam daha yeni öğrendi erkek olduğunu onunda büyük ihtimalle ilişkisi 17.07.2010 da olmuş
arkadaşlar bana yardımcı olun kesin hamile kaldığı tarihi ve ilişki saatini bilen arkadaşlar yazsınlar bu yöntemi bi kontrol edelim ne kadar doğruluk payı var bi bakayım yurtdışında yaşıyorsanızda belirtin kızlar doğum yapmış hanımlarda yazsınlar yöntemi kontrol edelim
valla kızlar ben karar verdim bu ay hamile kalmazsam iki üç ay dinlencem...bu ay hiç bişiyi takmamıştım güya kafama...ne takvim ne bio ne çin ne burç...denedik mahvettik....kısmette ne varsa olur zaten...benim ay burcuda kızdaydı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?