bebek cinsiyet belirleme..

rengarenk sen kesenin içindeki bebeğe direk bakınca mı solda

evet ben bakıcanca solda ultrasonda hep sol tarafımdan bakıyor ama resmı cevırsem sagda oluyor ama oglumdada ogleydı benım hep sol tarafı m egrıyor zaten ve ılk hareketlerınıde solda hıssetmıstım of bılmıyorum artık zaten bılmıyorum bakalım ne olcak buyuk ıhtımal erkek ama bana bu hamılelıgımde herkez kesın kız keısn kız dıye dıye bole o kadar ınandımkı zaten ıstıyordumda hala umıtlıyım..

benimki de solda senin sat kaç hangi gün oldu kaç yaşındasın?

benimki de 12+4 o zaman benimki de tam belli olmaz bekleyim.

bana oglumdada 12+3 buyuk ıtımal dedı 14 te kesın sölemıstı ama bunda öle oglumdakı gıbı kesın konusmadı o yıuzden bırazcık umıtlıyım bıde herkezde ızletıyorum cd yı herkez bı karamsar kaldı oglumun cdsınde net gözukuyordu zaten bı onun bı bunun cd sını ızlıyorum gercekten bıraz fark var..

merhaba kızlar öğlen girdim ikindin anca okumayı bitirdim işlerim bitmiyor sabah kalkıp spora gidiyorum eve gelince temizlik yemek birde kıızmın dişlerinden dolayı iştahsızlığı anca girebiliyorum

ezel bana ay takvimine bakarmısın 24 hazıran 2o09 ilişki saat de 23 den sonra diyelim

kızlar hamilelerin inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucaklarına allmayı nasip eder:ecrin_bebek:
erkek anneleri neler nasıl yöntemler hangi diyetler ne yiyip içtiler ve içirdiler yazarmısınız birde yumurta takip olayı dr kontrolumü yoksa test ilemi oldu yazarsanız sevinirim bu rus cin ve bioritimmide baz aldınız mı?

rus çin bioritim yum takibi ısı takibi dr takibi vb hiçbirini yapmak bana nasip olmadı sadece dua ettim .oldu.

Canım bu tarihlerden eminsen eğer sende tutmadı erkek çıkıyor bu tarihe göre ay aslan burcundaymış ama 23 haziranda olduysa kızda

ben bilgilerimi veriyorum bakarsan sevinirim...kızıma hamile kaldığım tarih 17 ekim 2007 saat gece 12-1 arası ilişki oldu........
eğer bakabilirsen benim için bu aya bakar mısın...bu ay yumurtlama dönemmim 2-8 ekim arasına denk geliyor..bu ay hamile olursam ne olur...şimdiden teşşekkürler.

valla kızlar ben karar verdim bu ay hamile kalmazsam iki üç ay dinlencem...bu ay hiç bişiyi takmamıştım güya kafama...ne takvim ne bio ne çin ne burç...denedik mahvettik....kısmette ne varsa olur zaten...benim ay burcuda kızdaydı bu arada

elara cnm ya bioritimda day map yazan bir şık var orda ilişkiye gireceğimz tarihler hakkında bilgimi veriyor renklerle onuda acıklarsan sevinirim yanı bir yılın günlük renklendirmesi verilmiş?

ay birde ay burcu cıktı onun bakımı nasıl nerden bakıyorsun linkini yolarmısın cnm...
şimdi ayarlasak cin rus bioritim ay takvimi fallan illa birinde fiyosko olur gibime geliyor hepsinin tutacağı gün olmaz gibi geliyr bana ama ilerki bi tarihte ilişki için diyorum...:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…