bebek cinsiyet belirleme..

ooooo çoğunu anımsayamadım ama herkese hayırlı olsun.....bayağı var mış.burdaki yöntemlerimi denediler...

Hosgeldin arkadasim sen bizi tanimazsin ama biz seni taniyoruz eski yazilarindan....

yorumun için çok teşekkür ederim a.s. mahçup oldum :kedi: ama kalp kalbe her zaman karşıymış bunu da bi kez daha gördüm olumunekankayizsmile

Tamamen icimden gecenlerdi canim bende tesekkür ederim.....

Vardir her serde bir hayir belki bu ay hayirlisi degilmis üzülme bir daha ki ay yaparsin....

En iyisi senin gibi rahat olmak hamilelik daha kolay gerceklesiyor bak bana stresten bu ay tuturamadim hadi bu ay hayirlsi artik....

iyi akşamlar kızlar küçük kızım hastaydı bütün gün gitgel onunla uğraştım fırsat olmadı hiç giremedim.şimdi uyuttum hele şükür.biraz geçmişi okuyayım.

elara cnm ya bioritimda day map yazan bir şık var orda ilişkiye gireceğimz tarihler hakkında bilgimi veriyor renklerle onuda acıklarsan sevinirim yanı bir yılın günlük renklendirmesi verilmiş?

o günler kritik günler.zaten dkkat edersen yatak çizgiyle grafigin kesiştigi yerlerde dikey çizgiler var.işte o dikey çizgiler kritik günler ve o day map yazan yerdeki günler dikey cizgi olan günler
kritik günlerde önemli iler erteleniyor genelde
mesela bi doktor ameliyata gircekse o gün girmiyornuş kritik gün oldugu için.v.s gibi
sende o günlerde ilişkiye girmeee

ELARA cnm ilk sayfaya erkek yazmışsın cnm
tam netleşsin istersen sonra yazalım ekimin 12 netleşcek..
inş.dorudur ama..
kafamda soru işareti var((

hayırdır ece enden kafan karışıkk??
tmm boş bıarkıyım cinsiyetii

iyi akşamlar kızlar küçük kızım hastaydı bütün gün gitgel onunla uğraştım fırsat olmadı hiç giremedim.şimdi uyuttum hele şükür.biraz geçmişi okuyayım.

gecmiş olsun

semra burda kimse detaylı yazmaz denedigi yöntemleri.yazacak olsalar neden ben özelden yöntemleri yollayımki.herkes bilsin diye buraya yazardımm.
bu hatayı bir kez yaptım başıma iş actım.bilgilerim oldugu gibi başka foruma kopy yapıldı
özel mesajla sorabilriisnn merak ettiklerini.

geldim arkadaşı da aldım.kimse yok.dr izin almış gitmiş neyse haftaya kaldı.yarın da cuma yokmuş.aptallığıma doymayım.

:mymeka:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

mimoza mesajı tamamen silenlerin üyeligine son verilecekmiş.bilgin olsun

iyide kızlar yumurta ne zaman oluyoda çatlıyo
adetliykenmi oluto bütün bunlar
valla gayet rahat bi şekilde oldu :)))
tutmaz ben biliyorum :))

hayırlı olsun umut denemişsinn
himalia da aynen senin gibi hamile kalmam dedi ve sonuc ortada
hakkında hayırlısı olsun

hoşgeldin esmer.nezaman düşünüyorsun hamilelik?

dogum tarihinide ver bioritime bakayım

matematikcim yumurtalarında sorun yoksa klomen kullanmanı tavsiye etmiyorumm.
yum takibi yaptırp catlatma ignesi olabilirsin
yumurtaların normal bişi şekilde büyüyorsa klomen kullandıgında birden yumlar gelişiyor ve catlamıyor ve kist oluşuyor.gerek yok bence.yinede sen bilirisnn

ezel istersen konuyla ilgili bi topik ac ordan takip edelim.daha cok kişiye bakma imkanın olur.istatistik yaparsın

hydr cnm ıns önemlı bısey yokdur ya???
önemli bişi yok gamzecim.acil annemlere gitmem gerekiyorduuu.

mimoza sende adana adana giisn heeee aceleci dayraniyorsun canim yaa sabretttt
bosverin atkvimi ay burcu bilmem neyi Sen sirtini Allah adaya guven olacak yurekkten inan ve dua etttttt
yok örtmen hanim biz büle seyler bilmeyiz adetten sonra sih sih iiski ve adetten önce namaz ve dua o kadder vallaaa dualr bos cevrilmiyorrr bunu unutmayin ben hic bir sey denemedimmm Rabbim ol diyecek olacak tez vakitte pipililere kavusun su mübarek gün insaallahhhha.s.

ılk yorumunaaaaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis2.nede kocaman AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

yaa inanmıyorum sen de mühendissin öyle mi.sakın harita mühendisiyim deme bayılırım yoksa.ben harita mühendisiyim.selçuk üniv.çook ilginç.ilginç ama tesadüf değil tevafuk oldu.

seninki erkekse benimki de kızdır.hayırlısı.

bebişin kız olduğuna inanmamın en büyük sebebi sağda olması idi. şaştım ben de. ama sina da solda görünüyordu 8 haftalık usg de.
seninki erkektir büyük ihtimal. istatistiklere uymayan benim :)
bu arada jeoloji yüksek mühendisiyim. haritaya yakın yine de ikisi de arazi işi :)))

ben de öyle diyordum. Hatta buraya da yazmıştım. temmuz da olmadı ağustosa inşallah diye. mucize gibi bişey ama oluyor işte.

evet bu forumda herkesin o şekildeydi. kızlar sağdaydı. bazen istatistik dışı olabiliyor, ki o da bana denk geldi

iyide kızlar yumurta ne zaman oluyoda çatlıyo
adetliykenmi oluto bütün bunlar
valla gayet rahat bi şekilde oldu :)))
tutmaz ben biliyorum :))

ama bizim teze göre tam tersiydi dimi
sağ kız sol erkek
tutarsada tutsun napalım artık :)))

yukarıdaki cevaplarımın alıntılarını yapmamışım da prd :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…