- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.421
cnm hydr neden soru ısaretı ya yapma böle bozma kalbını ınssssss gonlundekı olsun bıtanemELARA cnm ilk sayfaya erkek yazmışsın cnm
tam netleşsin istersen sonra yazalım ekimin 12 netleşcek..
inş.dorudur ama..
kafamda soru işareti var((
ooooo çoğunu anımsayamadım ama herkese hayırlı olsun.....bayağı var mış.burdaki yöntemlerimi denediler...
yorumun için çok teşekkür ederim a.s. mahçup oldum :kedi: ama kalp kalbe her zaman karşıymış bunu da bi kez daha gördüm olumunekankayizsmile
evet fiona şok oldum ya....
acaba şu 24lük çatlarmıki.dr çatlamaz dedi.ama istersen dene verdiğim ilaç hamile kalsanda kötü etkilemez dedi..ikisi kesin kisttirde 24lük olan çatlarsa ya...hayret bişi ya..neden böle olduki acaba..............
elara sende korkarsan tmm daha ben hıc bırseyyapamam bcmmmmmmmmmmmmmmm valla bende acaba delı cesaretımı varkı kız ya ya daha ıkı ayım var dıyom ondanmıkı :))))))))bu rahatlık valla sankım hemenyapsam hemen oglusum olcak gıbı gelıyooo ınssssssssssssbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canım bu tarihlerden eminsen eğer sende tutmadı erkek çıkıyor bu tarihe göre ay aslan burcundaymış ama 23 haziranda olduysa kızda
elara cnm ya bioritimda day map yazan bir şık var orda ilişkiye gireceğimz tarihler hakkında bilgimi veriyor renklerle onuda acıklarsan sevinirim yanı bir yılın günlük renklendirmesi verilmiş?
ELARA cnm ilk sayfaya erkek yazmışsın cnm
tam netleşsin istersen sonra yazalım ekimin 12 netleşcek..
inş.dorudur ama..
kafamda soru işareti var((
iyi akşamlar kızlar küçük kızım hastaydı bütün gün gitgel onunla uğraştım fırsat olmadı hiç giremedim.şimdi uyuttum hele şükür.biraz geçmişi okuyayım.
kızlar hamilelerin inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucaklarına allmayı nasip eder:ecrin_bebek:
erkek anneleri neler nasıl yöntemler hangi diyetler ne yiyip içtiler ve içirdiler yazarmısınız birde yumurta takip olayı dr kontrolumü yoksa test ilemi oldu yazarsanız sevinirim bu rus cin ve bioritimmide baz aldınız mı?
geldim arkadaşı da aldım.kimse yok.dr izin almış gitmiş neyse haftaya kaldı.yarın da cuma yokmuş.aptallığıma doymayım.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
iyide kızlar yumurta ne zaman oluyoda çatlıyo
adetliykenmi oluto bütün bunlar
valla gayet rahat bi şekilde oldu :)))
tutmaz ben biliyorum :))
slm arkadaşlar...aranıza yeni katıldım.bu formu tesadüfen gördüm ve inanılmaz bilgiler okudum..emeği geçen tüm arkadaşların emeğine sağlık...bu arada ben 2 kız annesiyim bir tanede erkek bebek istiyorum sizler gibi..ama öğrenmem gereken birçok şeyler varmış ..çok fazla detaylar varmış.bu arada .benide aranıza alırmısınız????
ezel merhaba
ben şu anda 12 haftalık hamileyim.cinsiyetini henüz bilmiyoruz.ilişki tarihi temmuz 21-22-23 olabiilir tam hatırlamıyorum.saat 23 ten sonra.banada bakabilirsen çok sevinirim canım.şimdiden çok teşekkür ederim
adet mi olcam yazcağıma yum.çatlıycak yazmışım sabahın nurunda.....
sat 29 ağustos
28-29-30 günde bir oldum bu üç ay içinde.
ben adetimi düzenli zannediyodum ama düzensizmiş....
hamile kalamazsam bu aydan sonra klomen kullanacağım herhalde...
kızlar buralardamısınız başka bir yönteme göre cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum ayın burçlardaki konumuyla ay 2,5 günde bir burç değiştiriyor eğer ateş ve hava grubu burçlardayken hamile kalınırsa bebeğin erkek su ve toprak grununnda kız olacağı öne sürülüyor ben forumdan bir kaç kişiye baktım hepsi tuttu mesela
aybuke kızı varmış tutuyor ay toprak grubundayken hamile kalmış
melonee iki oğlu var ikiside tutuyor biri ikisinede ay hava grubundayken hamile kalmış
sinam daha yeni öğrendi erkek olduğunu onunda büyük ihtimalle ilişkisi 17.07.2010 da olmuş
arkadaşlar bana yardımcı olun kesin hamile kaldığı tarihi ve ilişki saatini bilen arkadaşlar yazsınlar bu yöntemi bi kontrol edelim ne kadar doğruluk payı var bi bakayım yurtdışında yaşıyorsanızda belirtin kızlar doğum yapmış hanımlarda yazsınlar yöntemi kontrol edelim
önemli bişi yok gamzecim.acil annemlere gitmem gerekiyorduuu.hydr cnm ıns önemlı bısey yokdur ya???
slm elara neye bakıosun öle cok merak ettim ilgimi çekti :1hug:
mimoza sende adana adana giisn heeee aceleci dayraniyorsun canim yaa sabrettttvalla kızlar ben karar verdim bu ay hamile kalmazsam iki üç ay dinlencem...bu ay hiç bişiyi takmamıştım güya kafama...ne takvim ne bio ne çin ne burç...denedik mahvettik....kısmette ne varsa olur zaten...benim ay burcuda kızdaydı bu arada
yok örtmen hanim biz büle seyler bilmeyiz adetten sonra sih sih iiski ve adetten önce namaz ve dua o kadder vallaaa dualr bos cevrilmiyorrr bunu unutmayin ben hic bir sey denemedimmm Rabbim ol diyecek olacak tez vakitte pipililere kavusun su mübarek gün insaallahhhha.s.kızlar hamilelerin inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucaklarına allmayı nasip eder:ecrin_bebek:
erkek anneleri neler nasıl yöntemler hangi diyetler ne yiyip içtiler ve içirdiler yazarmısınız birde yumurta takip olayı dr kontrolumü yoksa test ilemi oldu yazarsanız sevinirim bu rus cin ve bioritimmide baz aldınız mı?
mimoza sende adana adana giisn heeee aceleci dayraniyorsun canim yaa sabretttt
bosverin atkvimi ay burcu bilmem neyi Sen sirtini Allah adaya guven olacak yurekkten inan ve dua etttttt
yok örtmen hanim biz büle seyler bilmeyiz adetten sonra sih sih iiski ve adetten önce namaz ve dua o kadder vallaaa dualr bos cevrilmiyorrr bunu unutmayin ben hic bir sey denemedimmm Rabbim ol diyecek olacak tez vakitte pipililere kavusun su mübarek gün insaallahhhha.s.
yaa inanmıyorum sen de mühendissin öyle mi.sakın harita mühendisiyim deme bayılırım yoksa.ben harita mühendisiyim.selçuk üniv.çook ilginç.ilginç ama tesadüf değil tevafuk oldu.
seninki erkekse benimki de kızdır.hayırlısı.
iyide kızlar yumurta ne zaman oluyoda çatlıyo
adetliykenmi oluto bütün bunlar
valla gayet rahat bi şekilde oldu :)))
tutmaz ben biliyorum :))
ama bizim teze göre tam tersiydi dimi
sağ kız sol erkek
tutarsada tutsun napalım artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?