bebek cinsiyet belirleme..

günaydınnnn
faceden beni ekleyenler olmuş ama nicklerinizi bilmiyorummm.bana özelden mesj atarmısınız arkadaşlar
semra ve ezelcee sizi anladımm
ama digerlerini bilmiyorummm

semraa senide gördümm facede cok hoşsunn maşallahhh.Allah mutlulugunuzu daim etsinn
sen kilo sorununun oldugunu sölemiştim ama gayett formundasın

benim oğlum da solda resimde. ama bu sağda. ama doktor erkek dedi. hayırlısı. allah gönlüne göre versin inşallah. iki erkek çocuğu da iyi olur. aynı cins olması iletişimleri açısından daha iyi bence. moralini bozma. ben alıştım iki oğlum olacağı fikrine.

geldim arkadaşı da aldım.kimse yok.dr izin almış gitmiş neyse haftaya kaldı.yarın da cuma yokmuş.aptallığıma doymayım.
bence seninki erkek. bak güven benim hislerime.

resme direk bakınca solda dimi. yani resimde sağda da sana göre solda bu şekildemi yoksa.

:1hug:a.s.Şeniz

ezelll sende cok hoşsun maşallahh.allah agzınızın tadını bozmasın
minik bebek vardı resimelrde o nedende senin olabilecegin aklıma gelmemiştii
yigenin filan galiba

12 haftalıkta cinsiyet tahmininde neden yanılma olur acaba. Elara sen link koymuştun gerçi ama ben şunu merak ediyorum. doktorlar 12 haftalık tahminde bulunurken cinsiyet organı uzunluğuna göre söylüyorlar bildiğim kadarıyla. eğer ki doğru bir istatistik varsa bu konuda neden yanılma oluyor ki. mesela benim doktorum 0.1 mm ye kadar kız, 2.4 mm civarında ise erkek dedi. 12 haftalıkken kız dedi ise bir doktor bu ölçüme göre demiştir. sonradan ne değişiyor ki. uzuyor mu organ. ya da tersi olunca kısalıyor mu.
bu konuda bir fikri olan var mı arkadaşlar. tecrübelerinize dayanarak.

merhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli

cnm gecmıs olsun ya senın baya hamıslıklerın agır gecıyo rabbım yardım etsın ınan cok zordur emınım hayırlısıyla 9 ayı doldurmanı nasıp etsın ne kadarlık oldun sımdı ???

Elara bir de sen usg resminde sağda solda olması konusunda bir takip yapmıştın dimi. hata payı neydi o araştırmanda.
kendime pay çıkarmaya çalışıyorum. benim doktorun yanılma payı nedir ya da ben mi istatistiklere tersim anlamaya çalışıyorm da hehehe

trufcum cok gecmiş olsunn.sen baya agır geciriyorsun bu dönemii
rapor alma durumun yokmu evde biraz dinlensen
bebişe baktınızmıı?o nasılmış

geçmiş olsun canım ya
ilk başlarda iyi gidiyodun aslında

kızındada mı aynı belirtiler olmuştuu

cok gecmiş olsun cnm.işe nasıl gidiyon bu durumda.rapor filan alsaydın keşke

tam kızımdaki gibi değil ama
bariz farklı da değil
3 gün önceki durum belki yediğim dokundu ya da direncim düştü bilimiyorum
kızıma hamileyken de ankaraya gidiyoduk ama bulantılarım filan geçmişti 4 aylıktım
ve yol boyu çıkardım orda 1 gün boyu çıkardım artık numune hastenesini boylamıştık gecenin 4 ünde acile
serum takmışlardı yine
ama o zamanda gitmeden poğaça yapmıştım yol için
mantar közlemiştim mikro dalgada ondanmı oldu bilmiyorum
pazartesi günü de annem aşırı yağlı bir şekilde patlıcan kızartmıştı ondan 3 tane yeme gafletinde bulunmuştum bilmiyorum ki neden oldu

trufcum cnm g.olsun ıns duzelırsıny a cok zor ınankı bıllırım o kabusları

resmen ağladım inledim
bu farklı bişeydi yaaa

arkadaslar hamılelık donemlerının farklı gecmesı bebegın cınsıyetıyle alakalı degılde kısılıklerı ıle alakalıymıs

valla herşey olabilir bize orası bir muamma

trufff nasılsın?gectimi bulantıların
doktora ne zamaan gideceksinn
ecenin doktoru %90 erkek demişş

gerçekmi ece adına çok sevindimyaaa
Allah'ım gönlüne göre verdi inşallah
2 hafta sonra müsait bir günde gidicez inşallah

Elara
bu ayki Ekim listesi ne kadar kalabalık öyle
bu kadar kişiden tutar herhalde bazılarımız
çok varız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…