- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.461
Elara bir de sen usg resminde sağda solda olması konusunda bir takip yapmıştın dimi. hata payı neydi o araştırmanda.
kendime pay çıkarmaya çalışıyorum. benim doktorun yanılma payı nedir ya da ben mi istatistiklere tersim anlamaya çalışıyorm da hehehe
cnm gecmıs olsun ya senın baya hamıslıklerın agır gecıyo rabbım yardım etsın ınan cok zordur emınım hayırlısıyla 9 ayı doldurmanı nasıp etsın ne kadarlık oldun sımdı ???
trufcum cok gecmiş olsunn.sen baya agır geciriyorsun bu dönemii
rapor alma durumun yokmu evde biraz dinlensen
bebişe baktınızmıı?o nasılmış
geçmiş olsun canım ya
ilk başlarda iyi gidiyodun aslında
günaydınnnnn hanımlar:)semraa senide gördümm facede cok hoşsunn maşallahhh.Allah mutlulugunuzu daim etsinn
sen kilo sorununun oldugunu sölemiştim ama gayett formundasın
canım ilk kızın ay oğlak burcundayken doğmuş yanı toprak grubu kızben bilgilerimi veriyorum bakarsan sevinirim...kızıma hamile kaldığım tarih 17 ekim 2007 saat gece 12-1 arası ilişki oldu........
eğer bakabilirsen benim için bu aya bakar mısın...bu ay yumurtlama dönemmim 2-8 ekim arasına denk geliyor..bu ay hamile olursam ne olur...şimdiden teşşekkürler.
Canım o tarihte ay ikizlerdeymiş yani hava grubu erkekbanada bakabilirmisin canim. iliski 8 temmuz 2010 23:00
ezelll sende cok hoşsun maşallahh.allah agzınızın tadını bozmasın
minik bebek vardı resimelrde o nedende senin olabilecegin aklıma gelmemiştii
yigenin filan galiba
Elara
bu ayki Ekim listesi ne kadar kalabalık öyle
bu kadar kişiden tutar herhalde bazılarımız
çok varız çünkü
canım şu anda iyiyim
salı günü çalışıyorum zaten boşum 4 gün daha
bu ay 7 gün mesaim var o yüzden rapor alma ihtiyacı görmedim
şu anda iyiyim maşallah barekallah diim de yarın hacı yatmaz olmuyum
ultrasonda bakmadık canım hastanede sıra vardı zaten
2 hafta sonra özeline gitcez
günaydınnnnn hanımlar:)
tşkler cnmm bende faceyi acar acmaz seni merak ettim hemen actım profilini ama resmin yok:)saol cnm boyum var ndan göstermiyor pek ama eski kilom da daha iyiyidim 1.74 boyum kilo 72 şimdi 10 kilo vermem lazım doğumdan önce 62 dim spora başladım kayınvalide ile inşlh veririm 2 .bebek öncesi hazırlıklara başladım işte:)
organlar çok benziyor bibrbirine hatta bir ara resimleri vardı ona bakabilirsin12 haftalıkta cinsiyet tahmininde neden yanılma olur acaba. Elara sen link koymuştun gerçi ama ben şunu merak ediyorum. doktorlar 12 haftalık tahminde bulunurken cinsiyet organı uzunluğuna göre söylüyorlar bildiğim kadarıyla. eğer ki doğru bir istatistik varsa bu konuda neden yanılma oluyor ki. mesela benim doktorum 0.1 mm ye kadar kız, 2.4 mm civarında ise erkek dedi. 12 haftalıkken kız dedi ise bir doktor bu ölçüme göre demiştir. sonradan ne değişiyor ki. uzuyor mu organ. ya da tersi olunca kısalıyor mu.
bu konuda bir fikri olan var mı arkadaşlar. tecrübelerinize dayanarak.
geçmiş olsun canım merak ettim.benim de kötü ama hastanelik değilim allaha şükür.benimki pazar günü azıyor.pskolojikmi ne anlamadım.çok halsizim.merhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli
Elara
bu ayki Ekim listesi ne kadar kalabalık öyle
bu kadar kişiden tutar herhalde bazılarımız
çok varız çünkü
evettt bayaa kişi var denicekk.en az 3 hamile bekliyorummmmmmm
seni ekledim ekimde deneyenelre .bilgilerini versene
hımm anladım cnm.aman dikkat et kendine.
gribim diye nane limon ve kekik filan içme sakın.bol ıhlamur limon bal karışımına devam et
gerci biliyorsundur bunları ama ben yinee hatırlatıyım sana
sana arkadaşlık istegi yollıcam kabul edersin.burdaki albümde var resimelrim
elara kızının resmi facede ki allah bağışlasın cok tatlı maşallah:ecrin_bebek:
tmm yolla cnm kabul ederim
çok geçmiş olsun truf .. senin önceki gebeliktedemi böyle olmuştumerhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli
ay kızlar rabbım kımseyı evladıyla terbıye etmesın kayserılı cocuklara cok uzuldum ama aksamdan berı dahada bı acıya rabbım aılelerıne cok buyuk sabbır versın amınnnnnnn
akşam fatma güle bakınca sabaha kadar kerim ile uğraştım.bi daha fatma güle falan bakmamaya karar verdim.sonra da şu kese olayını inceledik ve karıştık niye bi gün önce bebiş solda bi gün sonraki ultrasonda sağda .ama erkek doğdu.
aaa o cocuklardan habermi var???
dün haber izleyemedim misafir gelecek diye koşturuyordum evdee
ay cnm ewet ya guya organları alındıktan sonra fırat nehrıne atmıslar mugeye baktım demın annelerı ordalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?